reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)

KASIA8118-ja tez jakas taka nie wyspana jestem:baffled:w sumie to pol nocy jakos spac nie moglam:wściekła/y:
Chyba przez to ze wczoraj wieczorem wypilam kawe i pierwszy raz mi potem tak serce dudnilo:shocked2::dry:

ANITECZKA-no ja tez czytalam na wirtualnej,no ale nikt mu nie dawal szans na dlugie zycie po tylu operacjach:-:)-(

Ja w zeszlym roku tez dostalam najpierw benefit tak jak kazdego miesiaca a potem zaraz kolejne pieniadze i to bylo wyrownanie:-)

reklama
kasia ja tez w ciazy chcialam bliznieta najlepiej chlopcai dziewczynke. Jak bylam na pierwszym USG to nawet sie dopytywalam czy naprawde tylko jedno i czy jest szansa na wiecej - ale teraz nie dala bym sobie rady z wieksza gromadka. Chociaz zaczynam zazdroscic jak widze ciezarne... ten brzusio:-p

no tak kasia8118 rzeczywiście to zleciało już półmetek:-)czekamy z niecierpliwością kto tam się u Ciebie chowa w brzuszku:tak:
doris ja też jakaś śpiaca jestem,dobudzić się nie mogłam:baffled::tak:
zaraz lecę Alicję na przystanek odprowadzić i przyjdę to druga kawucha pójdzie w ruch:-D;-)
tak tak ja tam zadzwonię dzisiaj i się dowiem czemu mi prezenty robią:tak:

Doris78 zgadzam się z tobą że czasem w pierwszej kolejności wpłacają kasę a pózniej dostaje się list :tak:ale pomyłek też nie brakuje tak jak pisałam wcześniej:tak:.Mi np.jakiś miesiąc temu przez pomyłkę zaczeli wpłacac tylko po 5f tygodniowo bo coś im się pomieszało :wściekła/y:.

dziewczyny jak zab sie przebije dziecku to ile trzeba czekac zeby byl taki fajny widoczny??? bo juz sie nie moge doczekac takiego malego kasownika:-D

No ja tez bym zadzwonila jakby mi co tydzien wplacali pieniadze nie wiadomo skad:-)
Zgadzam sie ze pomylki sie zdazaja:tak:
mi tez kiedys przez pomylke wplacili 1100f,ale na drugi dzien juz sobie je spowrotem sciagneli.Ja nawet nie zdazylam sie zorientowac ze jakas kasa przyszla,dopiero na bilingu z banku widzialam:tak:

reklama
Do góry