Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KASIA8118-ja tez jakas taka nie wyspana jestemw sumie to pol nocy jakos spac nie moglam
Chyba przez to ze wczoraj wieczorem wypilam kawe i pierwszy raz mi potem tak serce dudnilo
ANITECZKA-no ja tez czytalam na wirtualnej,no ale nikt mu nie dawal szans na dlugie zycie po tylu operacjach:--(
Ja w zeszlym roku tez dostalam najpierw benefit tak jak kazdego miesiaca a potem zaraz kolejne pieniadze i to bylo wyrownanie:-)
Marta84 ja to chyba jestem chora bo bym się ucieszyła gdyby były to blizniaki .Żałuje że w pierwszej ciąży nie urodziłam blizniaków teraz miałabym już takie duże maluszki.
kasia ja tez w ciazy chcialam bliznieta najlepiej chlopcai dziewczynke. Jak bylam na pierwszym USG to nawet sie dopytywalam czy naprawde tylko jedno i czy jest szansa na wiecej - ale teraz nie dala bym sobie rady z wieksza gromadka. Chociaz zaczynam zazdroscic jak widze ciezarne... ten brzusio
no tak kasia8118 rzeczywiście to zleciało już półmetek:-)czekamy z niecierpliwością kto tam się u Ciebie chowa w brzuszku
doris ja też jakaś śpiaca jestem,dobudzić się nie mogłam
zaraz lecę Alicję na przystanek odprowadzić i przyjdę to druga kawucha pójdzie w ruch;-)
tak tak ja tam zadzwonię dzisiaj i się dowiem czemu mi prezenty robią
Doris78 zgadzam się z tobą że czasem w pierwszej kolejności wpłacają kasę a pózniej dostaje się list ale pomyłek też nie brakuje tak jak pisałam wcześniej.Mi np.jakiś miesiąc temu przez pomyłkę zaczeli wpłacac tylko po 5f tygodniowo bo coś im się pomieszało .
No ja tez bym zadzwonila jakby mi co tydzien wplacali pieniadze nie wiadomo skad:-)
Zgadzam sie ze pomylki sie zdazaja
mi tez kiedys przez pomylke wplacili 1100f,ale na drugi dzien juz sobie je spowrotem sciagneli.Ja nawet nie zdazylam sie zorientowac ze jakas kasa przyszla,dopiero na bilingu z banku widzialam