N
natalka90
Gość
aa Sylwia mialam sie Ciebie zapytac czy byla u Ciebie polozna w domu bo mi nie odpowiedzialas bo do mnie przychodzi w przyszlym tyg a nie mam pojecia po co 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ty wybierasz sie na imprezke? Jak sie wogole czujesz? "byly" nadal ok? 

a gdzie się bidulko oparzyłaś?

ale masz racje niestety 
a to dobrze ze kasa wasza fajnie tak dostac cos nie spodziewanie 
a na imprezke sie niestety nie wybieram bo jestem u mojego no jest z nim ok i dlatego chce z nim troche pobyc nadrobic zaleglosci trzeba
a Ty idziesz sama czy z bratem striptizerem
a ja tez pierwsze slysze o tym starszym zawsze o tym mlodszym gadasz tylko 
.A co do kilogramów to pewnie nie będzie tak zle
zobaczysz jak mała się urodzi ile będziesz miała ruchu.Trochę cwiczeń lekka dieta i figura wróci do starego rozmiaru
;-).A co do mnie to jeszcze za wcześnie żeby oceniac jeszcze wszystko może się zdażyc
.Kto wie ile ja przytyje
.mojadzidzia ja też nie słyszałam nigdy o starszym bracie.
jest dla mnie prawie ze najwazniejsza osoba w zyciu i mamy bardzo dobry kontakt ze soba Jak chodzilismy tu w Bradford na dyskoteki to wszyscy mysleli ze my jestesmy para i nikt nie chcial wierzyc w nasze pokrewienstwo 
a jak tylko widzial ze jakis chlopak sie do mnie zbliza to za moimi plecami grozil mu palcem i kiwal glowa takze ngdy nie mialam okazji zeby cos wyrwac 

Wszystko to bujda. Nie przejmuj się, tym bardziej , że bardzo ważne jest Twoje samopoczucie dla rozwoju kruszynki w Twoim brzuchu
.