reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

aa Sylwia mialam sie Ciebie zapytac czy byla u Ciebie polozna w domu bo mi nie odpowiedzialas bo do mnie przychodzi w przyszlym tyg a nie mam pojecia po co :baffled:

reklama
aniteczka1981 ja sie czuje dobrze moja to jeszcze szaleje ale ja mam jeszcze miesiac czasu i to chyba bedzie najdluzszy miesiac w moim zyciu :wściekła/y:

aniteczka1981 na przed ramieniu sie oparzylam taka sierota ze mnie :wściekła/y:a to dobrze ze kasa wasza fajnie tak dostac cos nie spodziewanie :tak:
mojadzidzia za wysokie mam cisnienie :-p a na imprezke sie niestety nie wybieram bo jestem u mojego no jest z nim ok i dlatego chce z nim troche pobyc nadrobic zaleglosci trzeba :-p a Ty idziesz sama czy z bratem striptizerem :cool2:a ja tez pierwsze slysze o tym starszym zawsze o tym mlodszym gadasz tylko :-D

natalka ty się za bardzo nie przejmuj tym co ludzie gadają ja tam nie wierze w jakieś zabobony :no:.A co do kilogramów to pewnie nie będzie tak zle :tak:zobaczysz jak mała się urodzi ile będziesz miała ruchu.Trochę cwiczeń lekka dieta i figura wróci do starego rozmiaru:tak:;-).A co do mnie to jeszcze za wcześnie żeby oceniac jeszcze wszystko może się zdażyc :baffled:.Kto wie ile ja przytyje:confused::baffled:.mojadzidzia ja też nie słyszałam nigdy o starszym bracie.

az mi wstyd ze nigdy o nim nie wspomnialam :zawstydzona/y: jest dla mnie prawie ze najwazniejsza osoba w zyciu i mamy bardzo dobry kontakt ze soba Jak chodzilismy tu w Bradford na dyskoteki to wszyscy mysleli ze my jestesmy para i nikt nie chcial wierzyc w nasze pokrewienstwo :-D:-D a jak tylko widzial ze jakis chlopak sie do mnie zbliza to za moimi plecami grozil mu palcem i kiwal glowa takze ngdy nie mialam okazji zeby cos wyrwac :-D

Natalka90 nie wierz w zabobony. Różne rzeczy ludzie mówią. Jak będzie miało mieć dziecko znamię to bez twojego oparzenia będzie miało. Tak samo mówią by nie nosić nic na szyi bo pępowina okręci się na około dziecka. Jak ktoś nie spełni zachcianki kobiety w ciąży to go myszy zjedzą (nic tylko być w ciąży he he ;)
Nie wolno obcinać włosów bo dziecko będzie głupie (zapewne echa historii o Samsonie)
Nie patrz na księżyc, bo dziecko będzie łyse.
Nie patrz przez wizjer w drzwiach lub przez inną dziurkę, bo dziecko będzie zezowate.
Jeśli chcesz, aby dziecko miało kręcone włosy, musisz w czasie ciąży spać w kożuchu. (Tak porąbane że aż trudno mi uwierzyć że prawdziwe...):-D:szok::-D:wściekła/y: Wszystko to bujda. Nie przejmuj się, tym bardziej , że bardzo ważne jest Twoje samopoczucie dla rozwoju kruszynki w Twoim brzuchu :-D .

Czy któraś z dziewczyn odpisze co wolałaby zjeść z tego co pisałam? :dry:

reklama
Do góry