reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej :-)
miłej zabawy jutro dziewczynki:tak:
Dorota chyba jednak nie zapiszę Kuby na piłke bo chciałabym mu znaleźć coś na dłuzej ,choć jeszcze tak do końca to nie wiem ,jest jeszcze troszku czasu więc jak coś to dam Ci znac

Kurcze przepraszam że nie piszę ale wstałam niedawno. Sama byłam zdziwiona jak zobaczyłam godzinę na zegarku 12.20:szok::szok::szok:. Podobnie jak Doris kawę wypiłam późno i nie mogłam usnąć, dopiero koło 3. Z tym że mnie nikt rano dziś nie obudziła. Postanowiłam zajrzeć co na forum? A tu mnie zastało kilka stron :szok::szok::szok::szok::szok:.
Właśnie skończyłam.
Mamatrójeczki chyba cannaelloni jest najlepszym rozwiązaniem. Nigdy ni jadłam a zawsze chciałam spróbować.
Kasia8118 W sumie szklanek do napojów mam tylko 7, :-):-):-) ale możemy zastąpić je kieliszkami do wina których mam 4, i jeszcze kubki. Może wystarczy. Najwyżej niech każda weźmie do torby dyżurną szklankę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Monika1213 Wpadnij do nas pomiędzy karmieniami. :-D:-D:-D:-D
Natalka90 Podobno w ciąży nie wolno farbować włosów bo dziecko rude :-D:-D:-D:-D. No moje jest rude, ja włosy farbowałam, ale jak to robiłam to nawet tej bzdury nie słyszałam. Oczywiście i tak bym poszła farbować.
Sylwia.m na pewno nie zapomnij Marcela i brzucha, a jeśli chodzi o resztę myśle że będzie tego bardzo dużo, chyba aż za dużo.

Dziewczyny proszę nie szlaeć z ilością. Błagam

Oj a mnie sie nudzi:baffled:Dawid juz spo ponad dwie godziny,zupa zrobiona a ja juz znudzona:dry::sorry2:
Sprzatac mi sie nie chce:-D

MONIKA-a ja dzisiaj go zapisze,jak da rade w Richard dunn zaplacic,bo w sumie nie wiem :-)
Jak chcesz cos znalesc dla Kubusia to wejdz sobie na stronke Netmums: Today's Features in Places to Go i wpisz bd4 i wyskocza ci rozne zajecia dla dzieci:tak:

ROKSANA-a Ty pijesz z wieczora kawe??bo ja czesto i nigdy nie mialam problemu z zasnieciem:no:tylko wczoraj jakos tak mnie wzielo:baffled::baffled:

Dorota tak to wygląda:tak:

666.jpg

ok. to postanowione - będzie canelloni :-) .
Idę z małym na spacer, bo później chyba zanosi się na deszcz :-( . Może później uda mi się odwiedzić BB :-)

reklama
Do góry