reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Doris - ja tam, pracowłam w zesżłym roku w kwietniu, ale jak wspomniałm tylko a może az 3 dni! Własnie jak napisąłs nie mozna było isc jak nie pozwolił, jak powiedzialm tam A. ze ide do domu bo mam małe dziecko to poiwedziala ze Ona tam ustala kiedy kto idzie a nie JA! tak wiec jak powtórzyła mi to na nastepny dzien wiecej juz nie poszłam. A to co tam zobaczyłam przez te 3 dni wystarczy w zupelnosci! Moze etraz cos uległo zmianie ale ja podziekuje:-)

JA dalej nie wim czy jade z P. i z małym czy nie bo jeszcze nie wrocił z pracy, ale chyba raczej nie przyjde. Ale bawcie sie dobrze kobietki i prosimy duzoooooooo fotekkkkkkkk, przed, w trakcie, no i rzecz jasna po:-D:-D:-D:-D:-D

I PAMIĘTAJCIE O ZDJĘCIU STRIPTIZERA!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a oto striptizer :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• a78ec24139.jpeg
    a78ec24139.jpeg
    2,2 KB · Wyświetleń: 61
No nie dziewczyny, ja jesc nie moge, a Wy tu tylko o jedzeniu. Czuje sie, jak Was czytam, jak na jakis torturach!!! A tu jeszcze mojadzidzia na sam koniec takie ciacho dorzuca ;-):tak::-D

A ja właśnie wróciłam z zakupów i jestem gotowa na imprezkę.Tak sobie myślałam Sylwia.m o tobie może kup jakieś śledziki lub coś w tym rodzaju:baffled:.O rybach jeszcze żadna nie wspominała to może nie jest zły pomysł:tak:.A do której dziewczyny planujecie imprezowac bo nie wiem co powiedziec mojemu marudzie:baffled:?

Mojadzidzia - popieram Kasie8118 proszę o większy format fotki,
rzecz jasna:-D:-D;-)
I lepiej żeby żaden mężuś nie widział i wiedział o czym i kogo chcecie zaprosić na imprezke:D:-D:-D:-D:-D:-D, bo kto wie co WAM kobitki po tych obrzarstwach i popitkach do głowek wejdzie;-);-):-D

KasiaJ- jeszcze bidulko chorujesz?!
Monika1213 - jak tam żyjesz jeszcze po tej nauce i obowiązkach
domowych?!

katin - kiepsko, bez zmian :-( ale z mala iskierka nadzieji, ze jutro sie cos zmieni, lekarka powiedziala, ze po 48h antybiotyk powinien zaczac dzialac

BozenaM- masz racje, one teraz takie napalone, a co dopiero jak sobie strzela jednego na rozluznienie ;-);-);-):-D

ja robię zapiekankę makaronową z kurczakiem:tak:
miałam robić sałatkę ale jak już dwie są to by była przesada:-p
bożena-jak zwykle się wykręciłaś;-):dry:
moja dzidzia-popieram katin-bierz go!!!:-D:-D:-D
kasia8118- o tak z tym śledzikiem to dobry pomysł:-)
a ja zaraz na zakupki jadę z mężuśkiem,mam nadzieję że rzucanie żabami nas ominie:baffled:bo się zanosi już od 2 godzin:sorry2:

reklama
hej
ja dzisiaj od 11 bylam z malym i mezem w Ilkley nad rzeka a teraz pichce obiadek
aniteczka1981- wooooow ale siostra ma zdolnosci:szok: Ja robie zapiekanke makaronowa i jeszcze bedzie cannelloni to moze jakies np talerze jednorazowe mozna kupic i serwetki- no sama nie wiem:baffled:
mojadzidzia- lepiej go nie bierz bo po kilku glebszych juz nic z niego nie zostanie:-D:-D:-D:-D:-D
Sylwiam- no widzisz jednak czasami mozna na nich liczyc;-)

Lece nakladac na talerze bo juz mi w brzuchu burczy

Do góry