reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

tak wogole to ja doszlam do wnoisku ze zrobie placuszki drobiowe z zoltym serem :-p
natalka90 ja na poczatku ciazy,chyba podczas swiatecznej krzataniny sparzylam sie dosyc mocno w 2palce u reki,mama kazala mi to zapamietac tak tylko zeby sie przekonac czy ten zabobon ma cokolwiek wspolnego z prawda wiec jakby co to dam ci znac :-D
mamatrójeczki ale ludzie maja pomysly z tymi bzdurami,az wierzyc sie nie chce ze niektore kobiety mysla ze to prawda :oo:

reklama
co do : Jeśli chcesz, aby dziecko miało kręcone włosy, musisz w czasie ciąży spać w kożuchu - to ja chyba całą ciążę spałam w kożuchu :-D :-D:-D szkoda tylko, że o tym nie wiem :confused:

Natalka przepraszam:zawstydzona/y: zapomniałam Ci odpisac:zawstydzona/y:
Ja nie mam zielonego pojęcia po co polożna przychodzi do Ciebie do domu:no: U mnie nie była w ciąży tylko po porodzie ze dwa razy przyszła
A przesądami się nie przejmuj, zwykłe bzdury gadają:angry:

KATIN-no ja tez mialam okazje tam pracowac:shocked2:
Faktycznie tak jak BOZENA M napisala ze sie tam tyle pracuje,nie masz okreslonego limitu czasu tylko czekasz az szef Ci powie ze mozesz isc do domu:baffled:i to strasznie wszystkich wkurzalo:angry:

BOZENA M-a kiedy tam pracowalas???co robilas tam???I ty zrezygnowalas??

MAMATROJECZKI-wiesz co ,ja robie salatke Gyros i ona jest z kurczakiem,wiec moze jedna wystarczy??ale cannelli to jestem ciekawa jak smakuje:tak:
Roksana-ty jestes szefowa,zdecyduj:tak:

Dziewczyny a ja długo myślałam co zrobic na jutro i nic ciekawego nie wymyśliłam i stwierdziłam że zrobie leczo albo pójdę na łatwiznę i kupie jakieś duperelki paluszki chipsy i ciastka co wy na to w sumie to też by się przydało do picia i nie tylko:baffled:?Piszcie która z opcji lepsza bo za 2 godziny ruszam na zakupy:tak:.

Kasia 8118 bardzo dobry pomysł, bedzie troszke ciezarnych i moze ktorejs przyjdzie ochota na słodkie ,wiec ciasteczka i cała reszta jak najbardziej sa na miejscu

reklama
Do góry