reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej witam wszystkie babki
Ale sie zamotalyscie z tymi telefonami. Katin wlasnie mamatrojeczki do mnie dzwonila i myslala, ze ja to Dorota.:-D:-D:-D:-D hmmmmmmmmmm

Mojadzidzia no doooobra niech Ci będzie;-) Przepuszczę Cię w kolejce ale streszczaj się z tym porodem:-D:-D:-D

Katin kto wie czy nie błądziłybyśmy do teraz gdyby nie Mojadzidzia:-D

Mamatrójeczki Dawid Doroty śpi o tej porze więc wątpię że wybrałaby się na kulki;-) Ona zawsze z rana tak jak ja:-p

Witam,

Miałam się odzywać na forum ale ostatnio czasu mi brak. Przeprowadzka do nowego domu i jeszcze brakuje nam tam internetu. Dobrze że mam to rozłożone do czwartku i przynajmniej spokojnie przewozimy rzeczy.
Jak się przeprowadzę i urządze w nowym domu to zapraszam na kawę :) mamusie z dzieciaczkami :-)

Czesc:-):-)

KATIN-widze ze jeszcze Ciebie trzyma po sobocie:-D:-D:-D:-Dchodzi mo i te telefony:-D:-D:-D
Spoko nie mam za zle ,ze podalas moj nr:no:

MAMATROJECZKI-no wlasnie jak juz Ci mowilam przez telefon zapomnialam,ze dzisiaj zawsze jezdzimy:angry:
No i tak jak Sylwia napisala my rano zawsze jezdzimy jak otwieraja,o 9.30.Bo potem Dawid spi,a po spaniu zaraz trzeba isc po Kubusia do szkoly,wiec nie zdazylabym po poludniu:no:

ASINKA Z-a dokladnie gdzie sie przeprowadzacie???a przedszkole tez corce zmieniasz??
Ok jak ja nie lubie przeprowadzek:angry::angry:

ANITECZKA -a czemu masz test na glukoze robiony??/poprosilas sama??

Witam Was kochane moje.
Właśnie się dowiedziałam, że Matylda dostała kwalifikację do wcześniejszego przeszczepu. Słuchajcie żadne wakacje na riwierze i wyspach przeróżnych, anie zakupy, nic, nie są w stanie mnie wprawić w taki stan euforii jaki teraz odczuwam. Jestem mega szczęśliwa. Teraz tylko termin operacji ustalić, badania zrobić potrzebne. :tak::tak::tak::tak:

czesc kobietki widze ze imprezka udana :-D:-D:-Dfotki swietne i smieszne ja dzis mam zamiar sie wybrac na kulki ale nie wiem czy mi sie bedzie chcaialo samej moze kasie namowie:tak::tak::tak:jest kawalek ale bedzie may spacerek:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry