reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hejka ponownie:-)
roksana-no to super,wyobrażam sobie jak się cieszysz
doris-okazało się,że pomyłka to byla z tą glukozą-nie potrzeba mi robić bo mam cukier oki a krew mi badali w zeszłym tygodniu
ale duchota na dworze
roksana-no to super,wyobrażam sobie jak się cieszysz

doris-okazało się,że pomyłka to byla z tą glukozą-nie potrzeba mi robić bo mam cukier oki a krew mi badali w zeszłym tygodniu

ale duchota na dworze

A
asinka_z
Gość
Przeprowadzamy się na BD15 - piękna okolica, cisza spokój i mnóstwo zieleni. Ola od września ma iść do szkoły. Zapisaliśmy ją tutaj na BD8 jak nie mieliśmy w planach przeprowadzki teraz muszę się zgłosić do nowej szkoły i zapytać o przyjęcia. Mam nadzieje że ją przyjmą
N
natalka90
Gość
witam dziewczynki :-)
widze ze imprezka sie udala super fotki :-)
roksanna no to super ciesze sie razem z Toba
:-)
sylwia dobrze ze napisalas bo ja wogole tej herbatki nie spakowalam bo myslalam ze jak do domu wroce dopiero bede ja pila
no ale tez sobie juz spakowalam
a jak tam Oliwka czemu ona nie chce wylazic ??!!:-)
mojadzidzia a Ty jak tam czujesz ze cos sie dzieje czy jeszcze cisza??
widze ze imprezka sie udala super fotki :-)
roksanna no to super ciesze sie razem z Toba

sylwia dobrze ze napisalas bo ja wogole tej herbatki nie spakowalam bo myslalam ze jak do domu wroce dopiero bede ja pila

mojadzidzia a Ty jak tam czujesz ze cos sie dzieje czy jeszcze cisza??
ampar3
Fanka BB :)
hej
Ale sie umordowalam dzisiaj- nie wzielam wozka do przedszkola i maly wracal na pieszo 1 i pol godziny
po drodze wzial w rece psia kupe- myslal ze to kamyk, uciekal mi na ulice oraz zrywal kwiaty w ogrodach
roksanna1- super wiesci
Trzeba to opic

kasia8118- a ty gdzie??????
mojadzidzia-to ja cie dzisiaj powinnam miec na spacerze w takim razie bo jeszcze do tego wszystkiego sie zgubilam na wsi
A ja dzisiaj do pracy a jutro spie bo artur malego zabiera na koparki do diggerlandu
Ale sie umordowalam dzisiaj- nie wzielam wozka do przedszkola i maly wracal na pieszo 1 i pol godziny

roksanna1- super wiesci

kasia8118- a ty gdzie??????
mojadzidzia-to ja cie dzisiaj powinnam miec na spacerze w takim razie bo jeszcze do tego wszystkiego sie zgubilam na wsi

A ja dzisiaj do pracy a jutro spie bo artur malego zabiera na koparki do diggerlandu

N
natalka90
Gość
ampar3 no to Szymonek dal Ci dzis popalic 

milej pracy :-):-):-)

kasia8118
Fanka BB :)
Hej dziewczynki a ja bez internetu wczoraj i dzisiaj ale dałam rade
.Nie odpisze każdej z osobna bo za dużo się działo na forum i nic już nie pamiętam co komu miałam odpisac
.Dziewczynki co do imprezy to rewalacja dawno na takiej nie byłam tak się uśmiałam że szkoda gadac
.Zdjęcia super proszę bardzo mi przesłac będę bardzo wdzięczna
.Kasia8118@interia.pl:-).Roksanna świetna wiadomośc jeżeli chodzi o Matylde
.Ampar dzięki za stronke zaraz przejże;-).Marta84 pamiętaj żebyś też mi podała strone tej firmy o której rozmawiałyśmy
.Jeżeli chodzi o mojego pana R to niedziela była milcząca ale dzisiaj przyszedł z pracy z bukietem róż i musiałam mu przebaczyc
.

Ostatnia edycja:
Ale tutaj cisza. Jak nigdy przedtem
Chyba wszystkie tematy obgadalyscie na imprezce.
ampar - dobrze, ze nie wsadzil do buzi, bo moj czasem sobie lubi wsadzic kamyczek do buzi
roksanna - to dobre wiesci, i tak dalej trzymac

ampar - dobrze, ze nie wsadzil do buzi, bo moj czasem sobie lubi wsadzic kamyczek do buzi

roksanna - to dobre wiesci, i tak dalej trzymac

witam z rana
U mnie paskudna pogoda wrrr do tego moj przeziebiony M przeniosl wszystko na mnie i leze ledwie zywa, mam tylko nadzieje, ze Maje ominie.
kasia8118 - na tej ulotce nie ma str. jest tylko adres HD3 4QS otwarte od pn - sob 9.30 - 5.30 a w niedziele 10.00 - 4.00 i to sie nazywa Lindsays furniture mill
roksanna1 - super wiesci!!!
U mnie paskudna pogoda wrrr do tego moj przeziebiony M przeniosl wszystko na mnie i leze ledwie zywa, mam tylko nadzieje, ze Maje ominie.
kasia8118 - na tej ulotce nie ma str. jest tylko adres HD3 4QS otwarte od pn - sob 9.30 - 5.30 a w niedziele 10.00 - 4.00 i to sie nazywa Lindsays furniture mill
roksanna1 - super wiesci!!!

reklama
Kasia znalazlam tylko taka stronke:
HomeStyle featuring Lindsays Furniture Mill
HomeStyle featuring Lindsays Furniture Mill
Podziel się: