reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Nie Doris. Oni tylko ustalą termin ewentualnie, ale wolałabym, żebyśmy zrobili to po jego powrocie. Z kalendarzem na spokojnie. Już sram w portki, ale będzie dobrze. Pierwszą przeżyłam to drugą też przetrwam.

reklama
Przeprowadzamy się na BD15 - piękna okolica, cisza spokój i mnóstwo zieleni. Ola od września ma iść do szkoły. Zapisaliśmy ją tutaj na BD8 jak nie mieliśmy w planach przeprowadzki teraz muszę się zgłosić do nowej szkoły i zapytać o przyjęcia. Mam nadzieje że ją przyjmą

witam dziewczynki :-)

widze ze imprezka sie udala super fotki :-)
roksanna no to super ciesze sie razem z Toba :tak::-)
sylwia dobrze ze napisalas bo ja wogole tej herbatki nie spakowalam bo myslalam ze jak do domu wroce dopiero bede ja pila :sorry2: no ale tez sobie juz spakowalam :-p a jak tam Oliwka czemu ona nie chce wylazic ??!!:-)
mojadzidzia a Ty jak tam czujesz ze cos sie dzieje czy jeszcze cisza??

hej
Ale sie umordowalam dzisiaj- nie wzielam wozka do przedszkola i maly wracal na pieszo 1 i pol godziny:szok: po drodze wzial w rece psia kupe- myslal ze to kamyk, uciekal mi na ulice oraz zrywal kwiaty w ogrodach:wściekła/y:
roksanna1- super wiesci:tak: Trzeba to opic:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kasia8118- a ty gdzie??????
mojadzidzia-to ja cie dzisiaj powinnam miec na spacerze w takim razie bo jeszcze do tego wszystkiego sie zgubilam na wsi:cool2:

A ja dzisiaj do pracy a jutro spie bo artur malego zabiera na koparki do diggerlandu:blink:

Hej dziewczynki a ja bez internetu wczoraj i dzisiaj ale dałam rade :tak:.Nie odpisze każdej z osobna bo za dużo się działo na forum i nic już nie pamiętam co komu miałam odpisac:no::zawstydzona/y:.Dziewczynki co do imprezy to rewalacja dawno na takiej nie byłam tak się uśmiałam że szkoda gadac:tak:.Zdjęcia super proszę bardzo mi przesłac będę bardzo wdzięczna:tak:.Kasia8118@interia.pl:-).Roksanna świetna wiadomośc jeżeli chodzi o Matylde:tak:.Ampar dzięki za stronke zaraz przejże;-).Marta84 pamiętaj żebyś też mi podała strone tej firmy o której rozmawiałyśmy:tak:.Jeżeli chodzi o mojego pana R to niedziela była milcząca ale dzisiaj przyszedł z pracy z bukietem róż i musiałam mu przebaczyc:-p.

Ostatnia edycja:
Ale tutaj cisza. Jak nigdy przedtem :szok: Chyba wszystkie tematy obgadalyscie na imprezce.

ampar - dobrze, ze nie wsadzil do buzi, bo moj czasem sobie lubi wsadzic kamyczek do buzi :baffled:

roksanna - to dobre wiesci, i tak dalej trzymac :-D

witam z rana
U mnie paskudna pogoda wrrr do tego moj przeziebiony M przeniosl wszystko na mnie i leze ledwie zywa, mam tylko nadzieje, ze Maje ominie.
kasia8118 - na tej ulotce nie ma str. jest tylko adres HD3 4QS otwarte od pn - sob 9.30 - 5.30 a w niedziele 10.00 - 4.00 i to sie nazywa Lindsays furniture mill
roksanna1 - super wiesci!!!:tak:

reklama
Do góry