Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Marcel teraz usnal ale ja to nawet nie probuje sie polozyc bo pewnie jak ja usne to on od razu sie obudzi a wtedy to bede sie jeszcze gorzej czula.
koszmar.Ja tez juz nie moge,przeprowadzka,kolejny koszmar.Wlasnie wrocilam ze sprzatania i mycia okien(chyba nie byly myte przez pare lat,tak brudnych okien nie widzilam wczesniej)
i pakowanie a potem rozpakowywanie
ale juz sobie obiecalam ze nastepna przeprowadzka conajmiej za 4 lata(o ile nam sasiedzi dadza zyc).Od jutra carboot sie zaczyna ,ciekawe jaka bedzie pogoda?pa pa
tylko dla dzieci wypatrzylam kilka fajnych ciuszkow w GAP-ie (nie cierpie przymierzac ciuchow w sklepie
zwlaszcza jak jest tyle luda co w sobote). Potem w drodze powrotnej kupilismy Kubusiowi hulajnoge, bo strasznie nas juz o to nudzil. Mam nadzieje, ze pogoda sie poprawi, by mogl ja wyprobowac. Mialam potem sie wybrac na zakupy zywnosciowo-gospodarcze, ale deszcz mnie zniechecil. I tym sposobem wszystkiego mamy na styk. Do jutra rana wystarczy. Sprawdzilam wlasnie pogode i do 15 ma nie padac :-) Zobaczymy czy sie sprawdzi.