Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwazyla potwora i skala pokazala 6,380 wiec chyba calkiem niezle;-)przyszla do nas z pogadanka na temat pokarmach stalych,chociaz to jeszcze troszke czasu.poki co cyc do 6mca -taki mam plan:-)
myslalam ze to moze wina mojego mleka,ze sie maly nie najada,bo teraz 3 razy w nocy maly ma potrzebe cycowania:-( a ona mi na to ze to normalne,ze dzieci rozwijaja sie skokowo,czyli mial swoja faze spoczynku a teraz pewnie jest waza rozwojowa, to maly potrzebuje troszke wiecej mleczka.tylko ja bylam taka szczesliwa 7 ciaglych przespanych godzin..ech..pewnie sie jeszcze doczekamy
a tu trzeba isc na zakupy,siostre odwiedzic:-)

czy ktoraz z was leciala moze wizzairem?mianowicie my mamy kupiony bilet na majowy lot i powoli zaczynam zbierac informacje co i jak.planowalam zabrac fotelik samochodowy, a tu wyczytalam na stronie wizzair ze na poklad samolotu nie mozna brac fotelikow
dziwne a wozek mozna
czy bede musiala nadawac fotelik jako odzielny bagaz i dodtkowo doplacac??czy uda sie wniesc fotelik do samolotu?ech no i juz sama nie wiem bo przeciez malenstwo i tak bedzie siedzialo podpiete moimi pasami
wiec nie rozumiem skad ten zakaz
hej dziewczynki mam pytankoczy ktoraz z was leciala moze wizzairem?mianowicie my mamy kupiony bilet na majowy lot i powoli zaczynam zbierac informacje co i jak.planowalam zabrac fotelik samochodowy, a tu wyczytalam na stronie wizzair ze na poklad samolotu nie mozna brac fotelikow
dziwne a wozek mozna
czy bede musiala nadawac fotelik jako odzielny bagaz i dodtkowo doplacac??czy uda sie wniesc fotelik do samolotu?ech no i juz sama nie wiem bo przeciez malenstwo i tak bedzie siedzialo podpiete moimi pasami
wiec nie rozumiem skad ten zakaz
![]()
:-)