jasmina111
Fan(ka)
Wszystko możliwe, wszystko możliwe... albo męża walec powinien zaatakować...jasmina - jak samopoczucie? Cos ze zdrowkiem czy pierwszy "dolek" Cie zlapal na obczyznie?
.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko możliwe, wszystko możliwe... albo męża walec powinien zaatakować...jasmina - jak samopoczucie? Cos ze zdrowkiem czy pierwszy "dolek" Cie zlapal na obczyznie?
.

Non stop mi Kubus znikal z pola widzenia w tym tlumie i wtedy mi sie goraco robilo. Wyjezdzil sie dzis tez na hulajnodze, troche byl smutny, bo nie wychodzilo mu tak dobrze jak innym dzieciom. Musialam mu tlumaczyc, ze praktyka czyni mistrza i ze wkrotce tez tak bedzie smigal. Maciek sie wygrzal w sloneczku az nabral rumiency. Teraz Kubus spi, a mlody mi tu wydaje dziwne dzwieki i generalnie sie pluje :-):-):-)
My dzisiaj bylismy w Shibden park w Halifax i na samym poczatku juz bylam zla bo tam jest jakas przebudowa i parking jest bardzo maly i nie mialam gdzie zaparkowac
potem Kubusiowi zachcialo sie pic, to poszlismy do takiej kawiarni na gorce i oczewiscie sie dostac nie moglam z wozkiem.Ale za to jest tam teraz super plac zabaw no i ciuchcia ktora byla zamknieta no i moj syn byl zawiedziony:-(a potem auto mi sie popsulo-stacyjka mi sie zablokowala,mam nadzieje ze maz mi naprawi.Bo ja teraz bez samochodu to jak bez reki.
)podlaczony pod takie tam rurki i musial wdychac takie lekarstwo, co 15 minut mial sprawdzany oddech i puls no i po 24 godzinach mogli powiedziec ze to jest astma.Zreszta to jest bardzo duzo pisania ,ale u Kuby tak szybko nie powiedzieli ze to jest astma nawet w Polsce jak jeszcze mieszkalam.PA PA