kasia.j
Rodzinka w komplecie :)
To ja tez sie przywitam.
Maciejka przed chwileczka mi zasnal, przytulil sie do mojego brzuszka i zaraz uslyszalam chrapanie
Takze mam chwileczke ciszy, zanim Kuba wroci ze szkoly.
U mnie dzieciaczki sie kapia razem i lazienka wyglada tak, jakby tam przeszedl tajfun. Wszystko jest mokre.
sylwia - jak wyszedl losos? ja nigdy nie robilam bez skorki :-)
natalka - ja tez mam do wszystkich daleko :-(wszyscy prawie mieszkaja z drugiej strony Bradford
mamatrojeczki - bardzo mi przykro, jak dzieciaczki zareagowaly?
Maciejka przed chwileczka mi zasnal, przytulil sie do mojego brzuszka i zaraz uslyszalam chrapanie
Takze mam chwileczke ciszy, zanim Kuba wroci ze szkoly.U mnie dzieciaczki sie kapia razem i lazienka wyglada tak, jakby tam przeszedl tajfun. Wszystko jest mokre.
sylwia - jak wyszedl losos? ja nigdy nie robilam bez skorki :-)
natalka - ja tez mam do wszystkich daleko :-(wszyscy prawie mieszkaja z drugiej strony Bradford
mamatrojeczki - bardzo mi przykro, jak dzieciaczki zareagowaly?
Bylam w tydzien temu u tego polskiego lekarza, dowiedzialm sie jaka mogla byc przyczyna moich krwawien. Okazalo sie na usg ze mam miesniaka o czym nie mialam zielonego pojecia. Sa to gozki ktore sa wielkosci ziarenka grochu i moga siagnac wielkosc pomaranczy. Niby to nic strasznego ale moga byc pewne problemy lub tez nie dopiero sie to okaze jak sie on bedzie zachowywal w czasie ciazy:-(troche se na ten temat poczytalam ale sa rozne przypadki tego. Tego miesniaka bede mogla usunac dopiero pol roku po porodzie. Czy ktoras z was miala jakas znajama z miesniakiem w ciazy?
i lekki wiaterek ,chyba nie mama za duzych wymagan
troszke prania sie zebrało
i bałagan mniejszy
wiec do soboty;-)