Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
rozpoczynamy o 10/11 konczymy jak oostatni gosc wyjdzie, albo trzeba bedzie go wyniesc moj M tylko sie przerazil, ze chaty nie pozna jak po pracy wroci.
ejjjjjjjjjjjjj roksana jak na targu sprzedac warzywka????? jaki masz login?????????????
My już też po spacerku i niestety Marcel zasnął na kanapie jak obiad robiłam Błyskawicznie mu to poszło
Olivia cały dzień marudna jest, chyba coś jej dolega bo to nie podobne do niej:-(
Roksanna ja też już się zarejestrowałam i posadziłam sałatę Kiedy dostanę jakąś kasę?
Marta84 dziękujemy za zaproszenie i potwierdzamy przybycie
Kasia8118 do 12 siedziałyśmy
Wogóle znowu mi się Olivii wózek zaciął i nie chce się otworzyc (używane *****) Na spacer poszła w Marcela spacerówce, dobrze że śpiwór ciepły jej ubrałam to miała ciepło i mięciutko:-) I nie wiem co teraz zrobic bo chciałam kupic nową spacerówkę ale dopiero na wiosnę....chyba narazie poczekam
Dziewczyny ppowiem wam szczerze ze teraz jakos inaczej mi sie pisze na forum jak juz zna sie pare osobek:-):-)
Sylwiam... skoro Natalka tak szybko sie zadomowila mam nadzieje ze i mi sie to uda ale spokojnie przy nastepnej okazji bede sie wiecej udzielala
Roksana... dzis jak opowiadalam mezowi o krasnotalarkach to tez sie smial z tego i powiedzial zebym tez zalolzyla swoj ogrodek Jutro moze sie tym zajme
I teraz nie dosc ze bedziemy spotykac sie razem na forum to pewnie i na jednym bazarku
Marta musisz nacisnąć na ten rower na dole w prawym rogu, potem otworzy Ci się pole i na to większe najechać, Zielona Dolina. Potem poszukać musisz targu. Jak otworzy Ci się zielona tablica z nazwami i cenami warzyw to na czerwono będą dwa pola. To kliknąć na artykuły do zaoferowania. Marchewki najlepiej za 0,07, sałaty 0,09. Jak taniej wystawisz to szybciej pójdzie, ale nie musisz przesadzać z taniością. To tyle :-)
Hej dziewczyny widze ze imprezka sie udala po przeczytanych lelacjach, musze sie wkoncu wybrac na ta babska imprezke tyle ze nie zawsze mam sile bo tez pracuje w weekendy ale jakos sie postaram. A rozmawialam z nasza kolezanka jstysiak , ktora wrocila z Polski masie dobrze:-)
czesc dziewczynki!
ale mam z was ubaw z tym ogrodnictwem...zielona dolina robi furrore na bb imprezka suuuuper,ciesze sie ze wyszlam bo przez chwile sie wahalam WIELGASNE DZIEKI WSZYSTKIM!!!!! ;-)
Cześć dziewczynki!!!
Doris- dzieki za fajną imprezke. Wypiłam bezalkoholowego Cidera a jak rano wstałam to się czułam jak na kacu Bolała mnie głowa i nie mogłam się obudzić.
Agaam, Natalka- miło było poznać
Sylwia.m- oj też bym sie wkurzyła przez wózek. Ja jakiś czas temu sprzedałam ten Mutsy i kupiłam tym razem nowy Teraz mam Graco i jestem bardzo z niego zadowolona. No i jak się zepsuje to od razu pędze go reklamować:-)
Roksanna- a co chodzi z tą grą?
Marta84- ja niestety odpadam z imprezki. Po pierwsze nie będe miała auta a po drugie o 13 mam wizyte HV. :-(
My dzisiaj bylismy w Leeds. Kupiłam Filipowi w H&M kurtke i czapke. Szukałam butów dla siebie ale jak jakieś mi się spodobały to kosztowały ponad 100 funtów