nefretete101
Fanka BB :)
haj kobitki:-)
moj syn nie byl laskawy i wstal o 5.50
nudy masakryczne sie dzis zapowiadaja:-(
Agaam wszyskiego dobrego, sto lat:-)
młody usna wiec i ja sie ide walnac do wyrka. milego dzionka
moj syn nie byl laskawy i wstal o 5.50
nudy masakryczne sie dzis zapowiadaja:-(Agaam wszyskiego dobrego, sto lat:-)
młody usna wiec i ja sie ide walnac do wyrka. milego dzionka
Witam nowa na forum Olka20 :-) Kasiaj alez sie musiala najesc nerwow. Ja mam pierwsza wizyte z midwife dopiero 5 listopada i mam nadzieje ze z moim dzidziusiem jest wszystko ok. Termin porodu sylwia.m mam na 11maja. Czuje sie dobrze, czasem mam leniwe dni ale to norma:-) Kasia8118 kasiu juz niedlugo szybko ci zleci a zapowiada sie na wczesniejszy porod jak myslisz? My jestesmy po sniadanku i ogladamy bajusie a co bedziemy dzis robic nie mam pojecia nic mi sie nie chce przez ta pogode:-(A wy macie jakies plany na dzisiaj?Natalka przykro mi 
;-)Żartuje oczewiście,ale jakoś nie wiedzialam co jeszcze napisać
.Co wcale tak do końca mnie nie cieszy bo muszę wytrzymac chociaż jeszcze 8 dni do przyjazdu teściowej
.
-- szlam na spotkanie z kolezanka odemnie z pracy i schodzilam z gorkijak sie jedzie ze szpitala na bd9-ja szlam po jednej stronie chodnika, a pewna pakstanka z wozkiem po drugiej str. w pewnym momencie patrze a jej wozek sam jedzie(nawet sobie przez sekunde pomyslalam ze walnieta baba jak puszcza wozek z takiej gorki-myslam ze puscila go dla zabawy) okazalo sie ze krowa miala za duze buty z mega szpilkami i sie potknela i puscila wozek. i teraz sobie wyobrazcie: pedzacy z wielka szybkoscia wozek po chodniku i zaraz zjezdzajacy na ulice gdzie pelno aut jechalo