reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ania pewnie dwa razy kliknęłaś;-) Jak będziesz miała duzo postów na swoim koncie to będziesz miała możliwośc usówania własnych wiadomości, fajnie nie
Duzo zdrówka dla Adaśka:-) Tak swoją drogą to musisz kiedyś pokazac nam swoich chłopaków
Agaam wszystkiego naj naj, duzo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z córci:-)
Kasia8118 też pomyślałam sobie że to czop
Mi odszedł w dniu porodu ale tak jak Ania napisała może to byc nawet na 14 dni przed więc spoko;-) Ale Ty odpuśc sobie trochę bo jeszcze faktycznie urodzisz przed przyjazdem teściówki i z Twojego planu będą nici
Olka witaj:-)
Agnieszka ale historia

Prawie jak z tym metrem ostatnio
Głupi babol

Mojadzidzia masz plany na jutro??Może się spikniemy jakoś??:-)
Natalka głowa do góry;-) Na pewno dasz sobie radę:-)

Duzo zdrówka dla Adaśka:-) Tak swoją drogą to musisz kiedyś pokazac nam swoich chłopaków

Agaam wszystkiego naj naj, duzo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z córci:-)
Kasia8118 też pomyślałam sobie że to czop

Olka witaj:-)
Agnieszka ale historia

Mojadzidzia masz plany na jutro??Może się spikniemy jakoś??:-)
Natalka głowa do góry;-) Na pewno dasz sobie radę:-)
olka20 - witaj na forum, ja chodze na takie grupy, ale tez u mnie w okolicy na bd17, Maciek uwielbia te zabawy z dzieciakami i inne zabawki
agnieszkauk - a widzialas tez filmik co ostatnio na kazdym portalu jest dostepny jak dziecko w wozku wpada pod nadjezdzajacy pociag? ja jak to ogladalam to z wrazenia przestalam oddychac
agaam - sto lat!
Kasia8118 - no to juz wkrotce u Ciebie maluszek sie pojawi
doris - zastanawiam sie nad lekarzem w PL, a tutaj jeszcze mam jedno USG, a co do plci to chcemy wiedziec, no chyba ze malenstwo nie bedzie chcialo pokazac
natalka - przykro mi, ze Wam sie nie udalo, ale masz swoje sloneczko i na pewno wszystko sie dobrze pouklada
A ja z tym ogrodem zaczynam tracic nerwy, te warzywa coraz dluzej rosna
i jak tu co dalej robic jak tyle trzeba czekac, a znowu na marchewce interesu sie nie zrobi wielkiego .
agnieszkauk - a widzialas tez filmik co ostatnio na kazdym portalu jest dostepny jak dziecko w wozku wpada pod nadjezdzajacy pociag? ja jak to ogladalam to z wrazenia przestalam oddychac
agaam - sto lat!
Kasia8118 - no to juz wkrotce u Ciebie maluszek sie pojawi

doris - zastanawiam sie nad lekarzem w PL, a tutaj jeszcze mam jedno USG, a co do plci to chcemy wiedziec, no chyba ze malenstwo nie bedzie chcialo pokazac
natalka - przykro mi, ze Wam sie nie udalo, ale masz swoje sloneczko i na pewno wszystko sie dobrze pouklada
A ja z tym ogrodem zaczynam tracic nerwy, te warzywa coraz dluzej rosna

Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc wszystkim mamuskom:-)
Dzieki sliczne za zyczenia

Olka...witaj na forum:-)
Nefretete...3mam kciuki zeby z mieszkaniem wyszlo
, wybacz mi ze tak pozno ale Tobie rowniez zycze wszystkiego najlepszego wiem wiem troche zamulilam przepraszam
Kasiaj... ja w ciazy tez sie najadlam podobnego strachu wiec wiem co to znaczy ale na szczescie wszystko w pozadku
Natalka1990... przykro mi z tego co sie stalo ale nie martw sie wszystko sie ulozy masz przeciez wspaniala coreczke a to najwazniejsze 3maj sie mala
agnieszkaUK... widze ze nie tylko ja mialam problem z pania w okienku w manchesterze czyzby tam pracowali malo zyczliwi ludzie
Ide pracowac do ogrodka bo troszke go zaniedbalam
Dzieki sliczne za zyczenia

Olka...witaj na forum:-)
Nefretete...3mam kciuki zeby z mieszkaniem wyszlo

Kasiaj... ja w ciazy tez sie najadlam podobnego strachu wiec wiem co to znaczy ale na szczescie wszystko w pozadku
Natalka1990... przykro mi z tego co sie stalo ale nie martw sie wszystko sie ulozy masz przeciez wspaniala coreczke a to najwazniejsze 3maj sie mala
agnieszkaUK... widze ze nie tylko ja mialam problem z pania w okienku w manchesterze czyzby tam pracowali malo zyczliwi ludzie

Ide pracowac do ogrodka bo troszke go zaniedbalam

Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Kurka wodna gdzies wcielo moje zyczenia dla Majeczki 100 lat kochana wszystkiego co najwspanialsze dla Ciebie:-):-)
wiem te zyczenia tez sa spoznione ale naprawde nie mniej serdeczne
obiecuje sie poprawic z ta systematycznoscia

wiem te zyczenia tez sa spoznione ale naprawde nie mniej serdeczne
obiecuje sie poprawic z ta systematycznoscia

katin
mama Natalki i Huberta
Witam babeczki.
Agaam ja tez Ci sciskam i zycze wszystkiego co najlepsze
Natalko tak miało byc . Bardzo dobrze ze mozesz liczyc na mame.
Kasia 8118 no to czekamy na bobaska
kolejny porod przed nami.
AgnieszkaUk scena jak z filmu
Mojadzidz ale piatek zostaw dla mnie;-)wieczorem zadzwonie
Olka20 ja tez Cie witam.
Ania1812 widze ze synek robi sie bardzo wymagajacy
kurcze i juz po pieknej jesieni
zimno i szaro
nic w ogrodkach nie wzejdzie

Agaam ja tez Ci sciskam i zycze wszystkiego co najlepsze

Natalko tak miało byc . Bardzo dobrze ze mozesz liczyc na mame.
Kasia 8118 no to czekamy na bobaska

AgnieszkaUk scena jak z filmu

Mojadzidz ale piatek zostaw dla mnie;-)wieczorem zadzwonie
Olka20 ja tez Cie witam.
Ania1812 widze ze synek robi sie bardzo wymagajacy

kurcze i juz po pieknej jesieni

nic w ogrodkach nie wzejdzie

Ostatnia edycja:
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Katin-Zdjecia dostalam,czekam na reszte:-)
A jak tam Natalce podobalo sie na wycieczce,nic nie piszesz
AGNIESZKA UK-kurcze ale mialaś widok

Ty to zasze coś przeżyjesz i zobaczysz
:-(
KASIA J-a wlaśnie co Kubuś chce,siostre czy brata jeszcze jednego??
Bo u mnie Kuba cały czas wmawia mi że chce siostrę ,a co najlepsze jeszcze ze mna sie kłóci
KASIA8118-oj Ty chyba chcesz szybciej urodzić

A jak tam Natalce podobalo sie na wycieczce,nic nie piszesz

AGNIESZKA UK-kurcze ale mialaś widok

KASIA J-a wlaśnie co Kubuś chce,siostre czy brata jeszcze jednego??
Bo u mnie Kuba cały czas wmawia mi że chce siostrę ,a co najlepsze jeszcze ze mna sie kłóci

KASIA8118-oj Ty chyba chcesz szybciej urodzić

mojadzidzia
Fanka BB :)
dziewczyny....mi tez dzisiaj wozek zjechal i strachu sie najadlam co niemiara-a to tylko chwilka byla az nie moge o tym pisac bo mi sie ryczec chce!!!!
:-(
sylwia.m mozemy sie ugadac na jutro
spadam bo Nadusia placze :-(
jstysiak milo bylo poznac siostre ;-)

sylwia.m mozemy sie ugadac na jutro
spadam bo Nadusia placze :-(
jstysiak milo bylo poznac siostre ;-)
reklama
katin
mama Natalki i Huberta
Doris jak uda mi sie dopasc do komutera to sama nie wiem co juz mam pisac,a przed czeka mnie nadrobienie czytania czasami z dwoch dni, 
A wiec Natalia wrociła szczesliwa i bardzo zmeczona , pierwsza noc balowali prawie do rana , spała w 9-cio osobowym pokoju. Bardzo duzo zwiedzali .Najbardziej przezywa jaskinie przez ktora przechodzili w specjalnych ubraniach ,kaloszch i kaskach z latarkami.Mowi ze miejscami musieli isc na kolanach , i uwazac na głegoka wode. I nie teskniła
ale chyba tak tylko mowi
zdjecia wysle jutro.
a u mnie w domu własnie pachnie szrlatka
:-):-)

A wiec Natalia wrociła szczesliwa i bardzo zmeczona , pierwsza noc balowali prawie do rana , spała w 9-cio osobowym pokoju. Bardzo duzo zwiedzali .Najbardziej przezywa jaskinie przez ktora przechodzili w specjalnych ubraniach ,kaloszch i kaskach z latarkami.Mowi ze miejscami musieli isc na kolanach , i uwazac na głegoka wode. I nie teskniła

zdjecia wysle jutro.
a u mnie w domu własnie pachnie szrlatka

Podziel się: