reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

:-)elo kobietki:-)
ja mam dzisiaj jakas nerwice:wściekła/y:normalnie jakas depresja albo cos gorszego..jak patrze na to zwisajace sadlo to mam ochote wykroic je nozem!!waga jak przed ciaza a zwis musi byc!!ehhh:sad::sad:teraz ja pojde do GP z 'depresja zwisa poporodowego':-D

bylismy zobaczyc ta chatke z zewnatrz,no i powiem szczerze ze nie jest zla,fajjjny ogród z tylu i nowe okienka,tylko moj A stweirdził ze nie bedzie parkowal auta na ulicy i ze dzielnica nie ciekawe,bo same slamsy,ale on jak zwykle chciałby chate przy jakims pałacu!ladne domki wokoło,zadnych Pakiszkow...moze wiecie cos na temat Fagley,bo tam sie chyba znajduje.

mojadzidzia spoko,spoko nie ma problemu ze sie nie przywitałas:-)nadrobimy wszystko w swoim czasie,tylko niech ja sie wkrece w to wszystko:-D

któras z dziewczyn pisała ze chodzi ze swoja pociechą do PLAYGROUP,czy takie zajecia sa za free??nie jestem jescze w temacie edukacji,dlatego prosze o pomoc:-)

reklama
Cześć dziewczynki!
Ja już zaliczyłam kawke u koleżanki. Adam zasnął w drodze powrotnej i udało mi się go przenieść do łóżka. Oby pospał chociaż godzinke:tak:

AgnieszkaUk- mi też się tak robiło z lierkami jak przestawił mi się język w klawiaturze. Musisz zobaczyc na pasku na dole monitora
Sylwia.m- życze zdrówka i obyś nie pozarażała dzieciaczków
Katarina- to ja sie pytałam:dry:;-) Trzymam kciuki żeby @ nie przyszedł
Katin- szukałam kluczy w aucie i niestety nie ma. Ciekawe gdzie je posiałaś
Marta84- zapomniałam zapytać J o auto ale nie będzie miał wyjścia i musi mi zostawić.:sorry2:

Ide zrobić sobie coś do zjedzenia bo strasznie mnie ssie. Pozdrawiam

Hej kobietki.Widzę że dzisiaj większosc z was ma kiepski humorek:sorry2:.Ja tam na razie nie narzekam bywało gorzej.Dzisiaj R zaprowadził Krystiana do przedszkola i odebrał więc mogłam w tym czasie zrobic porządek w mieszkanku i teraz mam luz:tak:.Dzień zapowiada się trochę nudny bo mój R pracuje do 22 więc sama będę z chłopakami więc pewnie dadzą mi w kosc:tak::-D.Ale to nic nowego.zanetabd7 nie wiem gdzie znajdują się domki socjalne na bd2.Ale to Fagley to chyba nie jest tak bardzo daleko ode mnie :no:.Pamiętam ze mieszkała tam 4muchy moze ona sie wypowie na temat okolicy:tak:.agnieszkauk na Bradford24 ogłasza się ktoś kto chce kupic tani telewizor:tak:.katarina26 trzymam kciuki żeby ciocia nie przyjechała:tak:;-).natalka tak to jest z dzieciakami.Mój Olivier też coraz częściej jęczy bo chcę żeby do niego przemawiac a fika wtedy jak opętamy.Uciekam robic obiad;.dużo zdrówka dla chorych mamusiek:tak::-).

wiecie co strasznie mi glupio bo taka zla na Claudie bylam a ona chyba od tego zabka tak marudzila dzis zauwazylam ze on jej sie jeszce wybija juz go widac ale to dziaselko ma takie zaczerwieniowe to normalne ??

zanetabd7 nie masz co narzekac z tym brzuchem mi jeszcze pare kg po ciazy zostalo nie wspomne juz o tym jak moj brzuch wyglada chyba razem w depresje wpadniemy :zawstydzona/y: :-( a dlaczego nie chcecie juz mieszkac tam gdzie mieszkacie? mi sie podoba to wasze mieszkanko :tak:

a ja jeszce sie nie moge zebrac zeby z domu wyjsc ale juz musze jestem juz ubrna tylko mala mi usnela :baffled:

Witam;-);-);-)
U mnie dzien zaczal sie od bolu bo dostalam @ a tez mi sie spozniala ale chyba przez te nerwy wszystkie;-);-)Widac ze imprezka udala sie ladne zdjecia:-):-)U nas nic ciekawego moj pracuje tylko dwa dni to jest masakra nie mam sil juz na ta prace:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Aga dzis zaczela dzien od marudzenia wiec glowe mam juz pelna niech ten dzien szybko sie skonczy:wściekła/y::wściekła/y:a dzis jeszcze ide po agencjach mieszkaniowych musze poszukac inna chatke obym cos znalazla bo tu to my zamarzniemy a na gazie zbankrutujemy w domu mam 11 C a nawet nizej:wściekła/y::wściekła/y:
zanetabd7-ja jestem 4 lata po porodzie i mam ten zwiz ale mowiac szczerze to moje zaniedbanie:wściekła/y::wściekła/y:
dziewczyny w przyszlym tygodniu zapraszam na kawke ;-);-)wybierzcie dzien a ja sie dostosuje:tak::tak:milego dnia do wieczorka

witam ponownie panie:tak::-) i też nie ruszam się dziś z domu:no::no: dopiero po południu się ruszę na 17.30 na kalana jadę:tak:;-) będę się edukować:tak: a jak..
Sylwiam-[dzięki za przepis:tak::-D zrobiłam to i mam 37,6:szok::szok: z tym że znikomo plamię wiesz,,od wczoraj,i nie wiem czy to też na okres czy na ciążę bo w ciąży też plamiłam:tak::sorry2:Doris78-[jadę z tobą w piątek:tak::-)
dzięki laseczki za kciuki trzymajcie trzymajcie bo sama się już modlę oby to była ciążą:sorry2::sorry2::-):-) była bym wniebowzięta:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ok laski spadam bo moja glizda zaraz wlizie do mikrofalówki:-D:-D:-D tak się zawzięła na nią:dry::dry::no::no::no::no::szok::szok::szok::szok::szok::szok: papappapa

czesc dziewczynki
mam pytanko czy mogla by któras wkleic link stronki gdzie to sie szkół szuka? bo zapomnialam zapisac a teraz potrzebuje:zawstydzona/y:

przepraszam ze ostatnio sie nie odzywam choc obiecywalam poprawe ale mam tak zj...any nastrój że szkoda gadac.

pozdrawiam i zycze milego dnia

Cześć Dziewczyny

Fajnie że imprezka wam się udałą, no i mam nadzieję że klucze się znajdą:-):-):-)

Ostatnio ciągle jestem zmęczona i cały czas spać mi się chce. Bardzo dobijają mnie te dojazdy. Cały czas żyję nadzieją o przeprowadzce. Wczoraj dom miał być gotowy ale jak R. dzwonił do housingu to powiedzieli że robotnicy kluczy jeszcze nie oddali.

zanetabd7 witaj na forum. Ja mieszkałam na Fagley ponad rok. domek wynajmowaliśmy prywatnie i nie wiem jak wyglądają domki miejskie ale okolica nie fajna. W pobliżu tej ulicy mieszka taka rodzinka co zbieractwem złomu się znajmuje, mają konie, psy i nie sprawiają najmilszego wrażenia. Jest też rodzinka co dzieciaki latają po podwórku w piżamach, a piżamy wyglądają jakby nigdy nie były zmieniane:baffled:

reklama
hej,a ja dzis malo nastrojowo!:-:)-:)-:)-( Kaszel suchy mnie nadal meczy,dobrze ,ze Michu mi wczoraj syrop zakupil bo bym chyba nocy wcale nie przespala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mala stekala mi do 3 no i pecherz dal znow znac o sobie(dosc czeste mam znim klopoty):-:)-:)-:)-:)-(,dzis na dodatek boli mnie glowa-jednym slowem jestem dzis do Du.......y!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

ALEX-ja bardzo chetnie Cie odwiedze z moja gwiazdka,ustalcie tylko zreszta babek ,kiedy??:-):-):-)

KATARINA-dzieki za wczoraj laski;-);-);-)tez trzymam kciuki :tak::tak:

Przepraszam pozostale forumowiczki,ze nie odpowiadam kazdej z osobna,ale nawet nie wiem co dalej pisac,nie moj dzien dzis:wściekła/y::wściekła/y::no::no: Moze potem zajrze,ide sie polozyc:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry