Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chetnie podlapie troche krokow cza-czy:-)
bo przeciez nie kazdy mieszka na łajku
a swoja droga to szkoda mialybysmy wszystkie blisko do siebie;-)

.ampar3 Krystian był w przedszkolu wczoraj i dzisiaj też jest
.wczoraj rano wyglądał Ok.może pomogło to ze poszedł spac w niedziele o 17.30 a wstał w poniedziałek o 7 rano,ale dzisiaj znowu odrobinę gorzej
.Postanowiłam wysłac go do przedszkola bo w sumie tylko ma katar zero kaszlu lub jakiś innych objawów choroby
.Wiadomo jak to przy katarze strasznie marudny i płaczliwy ale co zrobic tak to jest z chorym dzieckiem:-(.Ania1812ja Ci nie doradzę nic innego jak tylko pisac do paypala .Mam nadzieje że uda Ci się odzyskac kase bo ja jeszcze swojej nie odzyskałam 
.Niby wysłali mi list w zeszłym tygodniu,ale jakoś jeszcze nie dostałam
.roksanna a ja się domyśliłam że te tańce pewnie są tam gdzie chodzisz na siłownie
.nefretete no mój Krystian też raczej rośnie w miarę powoli więc nie muszę szalec z zakupami
.To z twojego synka będzie kawał chłopa jak tak rośnie
;-).A jak tam sprawa z bankiem udało Ci się co załatwic?agnieszkaUk na Bradford24 ogłasza ktoś kto ma tanie fajeczki
.katin jak Hubert ???Alexnow a córeczka jutro ma wolne od przedszkola???Czy będzie w tym czasie co spotkanie w przedszkolu?Ale ciekawska jestem
.Renuska bierz się się kobieto do roboty puki chęci są
;-).Agaam my Ci męża rozkręcimy
.Ty też byłaś nieśmiała na pierwszym spotkaniu a teraz pierwsza chętna na spotkanie 
.Widzę dziewczyny że strasznie namieszałam z tym obiadem rodzinnym
.Nie wiedziałam że to będzie taki problem zmienic na 14 lutego ale skoro takie ceny mają lokale tego dnia to wiadomo lepiej będzie jak spotkac się w tą niedzielę
.Sorki za zamieszanie
.Ja nie mogę obiecac że będę,ale się postaram
.A i jeszcze jedno mam wam do powiedzenia.Mój Krystian nie chciał zostac w przedszkolu dzisiaj i wczoraj.Strasznie jęczał i trzymał mnie za nogę.Ale myślę że to wszystko przez ten paskudny katar.
Rany coś sie przypałetało do naszego gniazdka,naszczescie amelka zdrowa
.Ale porzyku z rodziców to nie miała.w szoku byłam mamuska umierala na sofie a ona ciagle mi przynosiła bajki i zabawiała mnie,a druga promocja to taka ze spała wczoraj popoludniu 4godz
po czym tatuś wrócił i tez nie wlepszym stanie
.wybaczcie ze nie bede odpisywać ale jeszce czuje sie bardzo slaba.

Nie jestes ciekawska

A córcie masz udaną

Pa
A co tam u was bo widze ze cos cicho?