reklama
Renuska
mama dwóch żuczków
ania ja mialam podobna sytuacje ,zglosilam na ebayu i oddali mi kase .
roksanna tez cwiczylam kiedys joge ,polecam .Teraz to bym sie chyba nie odwazyla bez wczesniejszych treningow
:-(, juz po zabawie z Dominikiem wszystko mnie boli , a co dopiero joga 

roksanna tez cwiczylam kiedys joge ,polecam .Teraz to bym sie chyba nie odwazyla bez wczesniejszych treningow
:-(, juz po zabawie z Dominikiem wszystko mnie boli , a co dopiero joga 

hej mamuski
ja sie nie odzywam, bo strasznie sie rozchorowalam(pewnie przeszlo z Sylwi na mnie
) i chcialam tylko napisac, ze niestety na spotkaniu tez mnie nie bedzie :-
-
-(
Dobra nie przynudzam, ide przygotowywac mikstury
bleeeeee
ja sie nie odzywam, bo strasznie sie rozchorowalam(pewnie przeszlo z Sylwi na mnie
) i chcialam tylko napisac, ze niestety na spotkaniu tez mnie nie bedzie :-Dobra nie przynudzam, ide przygotowywac mikstury
bleeeeeeAgaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc wszystkim,
U nas nic ciekawego sie nie dzieje kurcze troche pogoda nie za ciekawa a chce dzisiaj isc do babyclinic i zaspisac siebie do GP na wizyte ale mam jeszcze troche czasu na zastanowienie sie.
roksanna prosze prosze to moze pokazesz nam jutro czego sie nauczylas?
Chetnie podlapie troche krokow cza-czy:-)
agnieszkauk u nas na wyku to znaczy u nas na "łajku" nasza dzielnica sorki moze zle napisalam to zznaczy niezrozumiale
bo przeciez nie kazdy mieszka na łajku
a swoja droga to szkoda mialybysmy wszystkie blisko do siebie;-)
Ania1812 postaram sie nwmowic P na obiadek zobaczymy czy uda mi sie go przekonac
Ok dziewczynki ide sie szykowac bo zanim sie ogarne to troche to potrwa z babyclinic moge sobie ewentualnie odpuscic ale musze zapisac sie do GP
Do spisania pozniej
U nas nic ciekawego sie nie dzieje kurcze troche pogoda nie za ciekawa a chce dzisiaj isc do babyclinic i zaspisac siebie do GP na wizyte ale mam jeszcze troche czasu na zastanowienie sie.
roksanna prosze prosze to moze pokazesz nam jutro czego sie nauczylas?
Chetnie podlapie troche krokow cza-czy:-)
agnieszkauk u nas na wyku to znaczy u nas na "łajku" nasza dzielnica sorki moze zle napisalam to zznaczy niezrozumiale
bo przeciez nie kazdy mieszka na łajku
a swoja droga to szkoda mialybysmy wszystkie blisko do siebie;-)Ania1812 postaram sie nwmowic P na obiadek zobaczymy czy uda mi sie go przekonac

Ok dziewczynki ide sie szykowac bo zanim sie ogarne to troche to potrwa z babyclinic moge sobie ewentualnie odpuscic ale musze zapisac sie do GP

Do spisania pozniej

agnieszkaUK
Fanka BB :)
dobry ranek;-)
pogoda dzis do d....y, nie rozpieszcza nas wogole:-( a trzeba jakis chlebek kupic-nie chce mi sie nigdzie wychodzic-chyba R wysle do patsona. hmmm
w sumie wpadlam sie tyko przywitac i podziekowac ze mile slowa-mam nadzieje ze w koncu ta zla passa sie skonczy.
milego dnia dziewczyny
pogoda dzis do d....y, nie rozpieszcza nas wogole:-( a trzeba jakis chlebek kupic-nie chce mi sie nigdzie wychodzic-chyba R wysle do patsona. hmmm
w sumie wpadlam sie tyko przywitac i podziekowac ze mile slowa-mam nadzieje ze w koncu ta zla passa sie skonczy.
milego dnia dziewczyny
kasia8118
Witam z rana.Pogoda faktycznie ponura,ale w sumie nie jest tak zle
.ampar3 Krystian był w przedszkolu wczoraj i dzisiaj też jest
.wczoraj rano wyglądał Ok.może pomogło to ze poszedł spac w niedziele o 17.30 a wstał w poniedziałek o 7 rano,ale dzisiaj znowu odrobinę gorzej
.Postanowiłam wysłac go do przedszkola bo w sumie tylko ma katar zero kaszlu lub jakiś innych objawów choroby
.Wiadomo jak to przy katarze strasznie marudny i płaczliwy ale co zrobic tak to jest z chorym dzieckiem:-(.Ania1812ja Ci nie doradzę nic innego jak tylko pisac do paypala .Mam nadzieje że uda Ci się odzyskac kase bo ja jeszcze swojej nie odzyskałam 
.Niby wysłali mi list w zeszłym tygodniu,ale jakoś jeszcze nie dostałam
.roksanna a ja się domyśliłam że te tańce pewnie są tam gdzie chodzisz na siłownie
.nefretete no mój Krystian też raczej rośnie w miarę powoli więc nie muszę szalec z zakupami
.To z twojego synka będzie kawał chłopa jak tak rośnie
;-).A jak tam sprawa z bankiem udało Ci się co załatwic?agnieszkaUk na Bradford24 ogłasza ktoś kto ma tanie fajeczki
.katin jak Hubert ???Alexnow a córeczka jutro ma wolne od przedszkola???Czy będzie w tym czasie co spotkanie w przedszkolu?Ale ciekawska jestem
.Renuska bierz się się kobieto do roboty puki chęci są
;-).Agaam my Ci męża rozkręcimy
.Ty też byłaś nieśmiała na pierwszym spotkaniu a teraz pierwsza chętna na spotkanie 
.Widzę dziewczyny że strasznie namieszałam z tym obiadem rodzinnym
.Nie wiedziałam że to będzie taki problem zmienic na 14 lutego ale skoro takie ceny mają lokale tego dnia to wiadomo lepiej będzie jak spotkac się w tą niedzielę
.Sorki za zamieszanie
.Ja nie mogę obiecac że będę,ale się postaram
.A i jeszcze jedno mam wam do powiedzenia.Mój Krystian nie chciał zostac w przedszkolu dzisiaj i wczoraj.Strasznie jęczał i trzymał mnie za nogę.Ale myślę że to wszystko przez ten paskudny katar.
.ampar3 Krystian był w przedszkolu wczoraj i dzisiaj też jest
.wczoraj rano wyglądał Ok.może pomogło to ze poszedł spac w niedziele o 17.30 a wstał w poniedziałek o 7 rano,ale dzisiaj znowu odrobinę gorzej
.Postanowiłam wysłac go do przedszkola bo w sumie tylko ma katar zero kaszlu lub jakiś innych objawów choroby
.Wiadomo jak to przy katarze strasznie marudny i płaczliwy ale co zrobic tak to jest z chorym dzieckiem:-(.Ania1812ja Ci nie doradzę nic innego jak tylko pisac do paypala .Mam nadzieje że uda Ci się odzyskac kase bo ja jeszcze swojej nie odzyskałam 
.Niby wysłali mi list w zeszłym tygodniu,ale jakoś jeszcze nie dostałam
.roksanna a ja się domyśliłam że te tańce pewnie są tam gdzie chodzisz na siłownie
.nefretete no mój Krystian też raczej rośnie w miarę powoli więc nie muszę szalec z zakupami
.To z twojego synka będzie kawał chłopa jak tak rośnie
;-).A jak tam sprawa z bankiem udało Ci się co załatwic?agnieszkaUk na Bradford24 ogłasza ktoś kto ma tanie fajeczki
.katin jak Hubert ???Alexnow a córeczka jutro ma wolne od przedszkola???Czy będzie w tym czasie co spotkanie w przedszkolu?Ale ciekawska jestem
.Renuska bierz się się kobieto do roboty puki chęci są
;-).Agaam my Ci męża rozkręcimy
.Ty też byłaś nieśmiała na pierwszym spotkaniu a teraz pierwsza chętna na spotkanie 
.Widzę dziewczyny że strasznie namieszałam z tym obiadem rodzinnym
.Nie wiedziałam że to będzie taki problem zmienic na 14 lutego ale skoro takie ceny mają lokale tego dnia to wiadomo lepiej będzie jak spotkac się w tą niedzielę
.Sorki za zamieszanie
.Ja nie mogę obiecac że będę,ale się postaram
.A i jeszcze jedno mam wam do powiedzenia.Mój Krystian nie chciał zostac w przedszkolu dzisiaj i wczoraj.Strasznie jęczał i trzymał mnie za nogę.Ale myślę że to wszystko przez ten paskudny katar.
Ostatnia edycja:
Hejka
Ja sie nie oddzywałm bo weekend pracujący,a wczoraj dzien kibelkowy
Rany coś sie przypałetało do naszego gniazdka,naszczescie amelka zdrowa
.Ale porzyku z rodziców to nie miała.w szoku byłam mamuska umierala na sofie a ona ciagle mi przynosiła bajki i zabawiała mnie,a druga promocja to taka ze spała wczoraj popoludniu 4godz
po czym tatuś wrócił i tez nie wlepszym stanie
.wybaczcie ze nie bede odpisywać ale jeszce czuje sie bardzo slaba.
Buziole i zycze milego dzionka.;-)
Ja sie nie oddzywałm bo weekend pracujący,a wczoraj dzien kibelkowy
Rany coś sie przypałetało do naszego gniazdka,naszczescie amelka zdrowa
.Ale porzyku z rodziców to nie miała.w szoku byłam mamuska umierala na sofie a ona ciagle mi przynosiła bajki i zabawiała mnie,a druga promocja to taka ze spała wczoraj popoludniu 4godz
po czym tatuś wrócił i tez nie wlepszym stanie
.wybaczcie ze nie bede odpisywać ale jeszce czuje sie bardzo slaba.Buziole i zycze milego dzionka.;-)
alexnow
Witam dziewczyny:-):-)
Pogoda dzis naprawde kiepska:-
-
-(
Moj W wlasnie poszedl do lekarza zobaczymy co bedzie lezal caly weekend a wczoraj go nerki bolaly

roksanna-ponownie wyslalam ci adres;-);-);-)a paradosia bedzie tylko sie spozni bo idzie z Amanda na szczepienie;-);-);-)
kasia8118-moja Aga bedzie w przeczkolu jak moj nie pojdzie do pracy bo jak go dzis zawolaja na nocke to d... ale Aga bedzie miala wolne

Nie jestes ciekawska

Uciekam zycze milego dzionka:-):-):-)
Do wieczorka
Pogoda dzis naprawde kiepska:-
Moj W wlasnie poszedl do lekarza zobaczymy co bedzie lezal caly weekend a wczoraj go nerki bolaly

roksanna-ponownie wyslalam ci adres;-);-);-)a paradosia bedzie tylko sie spozni bo idzie z Amanda na szczepienie;-);-);-)
kasia8118-moja Aga bedzie w przeczkolu jak moj nie pojdzie do pracy bo jak go dzis zawolaja na nocke to d... ale Aga bedzie miala wolne

Nie jestes ciekawska

Uciekam zycze milego dzionka:-):-):-)
Do wieczorka
Ania1812
Cześć babeczki!
Alexnow- dziękuje za adres
jstysiak- życze zdrówka. Jak dla mnie to nie ma nic gorszego jak żoładkówka
A córcie masz udaną
Agaam- J był zdziwiony jak mu powiedziałam, że mamy już plany na Walentynki. Ja się go nie pytam czy chce iść. Idzie i koniec;-);-);-)
Ale widze, że jednak jest zmiana na przyszłą niedziele. Jak dla mnie bez róznicy
Marta84- kuruj się co byś wyzdrowiała do niedzieli
Dzisiaj zgłosiłam sprawe do Ebaya bo gościu się nie odezwał. Jak mnie wkurzają tacy ludzie

Ide na drzemke z Adamem
Pa
Alexnow- dziękuje za adres
jstysiak- życze zdrówka. Jak dla mnie to nie ma nic gorszego jak żoładkówka
A córcie masz udaną
Agaam- J był zdziwiony jak mu powiedziałam, że mamy już plany na Walentynki. Ja się go nie pytam czy chce iść. Idzie i koniec;-);-);-)
Ale widze, że jednak jest zmiana na przyszłą niedziele. Jak dla mnie bez róznicy

Marta84- kuruj się co byś wyzdrowiała do niedzieli

Dzisiaj zgłosiłam sprawe do Ebaya bo gościu się nie odezwał. Jak mnie wkurzają tacy ludzie

Ide na drzemke z Adamem
Pareklama
Kasiek27
Mamusia Zuzi:)
Hej dziewczynki widze ze tu jakies chorowite jestescie? Ale i ja nie jestem wyjatkiem w tamtym tygodniu ciezkie czasy mialam kibelkowe.:-( Teraz to mnie trzyma przeziebienie a do tego to myslalm ze moja mysia ma ospe. Bylam u lekarza okazalo sie ze to jakas wirusowa wysypka trzymajaca sie do 48 godzin wyglada jak biedroneczka
A co tam u was bo widze ze cos cicho?
A co tam u was bo widze ze cos cicho?
Podziel się: