reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc Ponownie:-)

Doris apropos naszej wczorajszej rozmowy;-) Widze Ty krotko zwiezle i na temat;-) to mi sie podoba;-):-D

justysiak gratulacje dla siostry:tak:

Ania1812 ja tam balaganu sie nie boje bynajmeij nie bedzie mi sie nudzilo:tak: tylko mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial ten balagan zrobic:-p

tyniaiwiki ja tez poprosze porcje kopytek:-p ja tez bardzo lubie kopytka ale jakos nie potrafie zrobic z tych ang produktow ile razy robilam tyle razy mi nie wyszlo albo poprostu slaba gospodyni ze mnie:-( a tak bym sobie zjadla kopytka roboty mojej mamusi mmmmm palce lizac:-)
Aha i ladna fryzurka:-)

Dobra pisalam tego posta ponad 40 min i juz sie pogubilam co mam jeszcze napisac:zawstydzona/y:
Aha chcialam wam powiedziec ze moja Victoria dzis obejrzala dobranocke calutka bez ruchu byla zapatrzona jak w obrazek:-) a jak sie skonczyla bajka tak mala sie chyba bardzo zmartwila bo zaraz zaczela marudzic:tak:
A teraz juz naprawde uciekam bo dzieci mnie wzywaja:-D Papa

Ostatnia edycja:
Agam zeby kopytka wyszly ci dobrze to z ziemniczkow ktore ogotujesz podziej je na 3 czesci jedna odejmij a nastepnie dodaj w to miejsce make tyle samo jej dodajesz ile odjelas ziemniaczkow dodajesz spowrptem te ziemniaczki i robisz kopytka powinny ci wyjsc napewno ja to robie juz na oko i odkad tu jestem to z angielskich produktow tylko ja jeszcze dodaje jajko jedno i loyzke masla wtedy sa lepsze:tak::tak::tak::tak:

Witam was z wieczorka:-):-):-)
Nie mam czasu na pisanie ale czytam wieczorkiem co napisalyscie:tak::tak::tak:
Tynia i wiki-moj ma przepukline a do tego doszly nerki:szok:fryzurka super:-):-):-)Ja kopytka tez tu robie i wychodza mi:-):-):-)

Dzis taka pogoda ladna ze poszlismy do parku karmic kaczki a w drodze powrotnej zachaczylismy o tesco mala od dzis ma wolne wiec energia ja rozpiera wiec trzeba bylo ja wymeczyc:-D:-D:-D:-DWlasnie moj poszedl ja polozyc:-):-)Nic uciekam laski mam nadzeje ze jeszcze sie odezwe do wtorku a po wtorku zobaczymy narka laseczki:-):-):-):-):-)

Rybka juz plywa:tak: szymonek przeszczesliwy:tak:
Ania1218- ja ja ja ja jestem chetna na kulki:tak:
tyniaiwiki- wykorzystam juz drugi przepis od ciebie- dzieki;-) Wysylam ci wiadomosc:tak:

No to sobie ide:-)

Hejka Dziewczyny,
Sylwiam dziękuję za miłą gościnę i przepraszam, że tak późno dotarłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Mam nadzieję, że innym razem będzie lepiej z moim dojazdem. Tym bardziej, że rzadko mogę gdzieś dalej się wybrać :-( . Stale tylko w pracy :wściekła/y: . Ostatnio przestałam juz chodzić na owerki, tak, że dwa dni w tygodniu wolne :-D . Czekam aż zrobi się ciepło i sucho to mały będzie sie bawił w ogrodzie. Mogłabym wówczas też pomyśleć o spotkanku u mnie. Tylko jeszcze muszę nadrobić "zaległości domowe" .
No nic trzeba iść spać, bo jutro długi dzień. Wkurzyłam się, bo kupowałam dzieciom bilety do kina na Avatar w 3D i po zapłaceniu okazało się , że muszę je odebrać osobiście, bo muszę być z tą kartą, którą płaciłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a przecież nie dam je dzieciom :wściekła/y: :szok:. Walnięci. A zależało mi by mieli zapewnione bilety. No a później muszę zasuwać do pracy :wściekła/y: .
Życzę wszystkim dobrej nocy.

Hejka,
No i nie idę do pracy przez najbliższe kilka dni, ile to nie wiem. Część fabryki w nocy zajął ogień i kiedy coś ruszy narazie nie wiadomo. Zastanawiam się czy muszą nam zapewnić jakąś stabilność finansową, gdyż to nie jest moja wina , że nie mogę pracować :confused2: .
Czy mogę w tym wypadku zarejstrować sie w biurze dla bezrobotnych i czy dostanę zasiłek :confused: Jestem w zatrudnieniu już ponad trzy lata.
Jeżeli ktoś jest zorientowany w tym to prosze o informacje.

Dzień dobry mamuśki!

mamatrójeczki- ale się porobiło:-( Dobrze, że akurat nie byłaś w pracy. Niestety nie pomoge za bardzo. Wydaje mi się, że możesz zadzwonić do "taxów" i powiedzieć o sytuacji i powinni Wam podwyższyć. Jeśli chodzi o zasiłek to chyba musieliby Cie zwolnić żebyś coś dostała.
Doris- a Janusz normalnie pracuje?
Alexnow- ładnie dopadło męża:no: Powodzenia w pakowaniu. Ja strasznie nie lubie tego robić
jstysiak- gratulacje dla siostry!!!:-)

U nas nic ciekawego. J poszedł wjątkowo do pracy, Filip w polskiej szkole a Adam śpi:-) Ja już zdążyłam obskoczyć poczte i Morissona. Kupiłam chińskie żarełko i winko na walentynkową kolacje.:-p:-)
Do później

Ostatnia edycja:
hej laski
Ja dzisiaj moglam sie byczyc w lozku do 10 :tak::tak::tak::tak: teraz Maja spi a moj M poszedl na ryby. Mam swiety spokoj :-p:-D:-D

mamatrójeczki - a Ty masz w tej firmie kontrakt??? bo jesli tak to sprawdz sobie co Ci gwarantuja w takiej sytuacji. Jesli nie masz kontraktu to chyba lipa z kasa, ale jak napisali, ze kilka dni to pewnie nie dlugo wrocisz do pracy ;-)

graziul xxx - sory, ze tak pozno:zawstydzona/y: ,ale wszystkiego naj naj dla Rambusia. A Ty tez jezdzisz konno????

jstysiak - no to trzymam kciuki za Twoja siostre, co by jej sie dobrze donosilo ;-):tak:

ampar3 - to tylko jedna rybke Szymon dostal:confused:, jak cos to wujek Maciek moze mu podrzucic troche wiecej :-D:-D:-D jak cos zlowi oczywiscie :-p

no nic pora ruszyc dupsko i cos ugotowac, milego weekendu mamuski

reklama
Marta84 nie mam kontraktu, ale byliśmy w biurze i powiedzieli nam, że to potrwa jakieś 2 tygodnie i mamy czekać na telefon. W tym czasie tym co mają i tym co nie mają już urlopu mają płacić jak za urlop. Okarze się w praniu. Część ludzi ma jechać dzisiaj na nockę do pracy w jakieś fabryce pod Liverpoolem, bo trzeba wyrobić część zamówień. Ale dokładnie ile i co i jak to nie wiem :eek: .

Do góry