reklama
Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Czesc Ponownie:-)
Doris apropos naszej wczorajszej rozmowy;-) Widze Ty krotko zwiezle i na temat;-) to mi sie podoba;-)
justysiak gratulacje dla siostry
Ania1812 ja tam balaganu sie nie boje bynajmeij nie bedzie mi sie nudzilo
tylko mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial ten balagan zrobic
tyniaiwiki ja tez poprosze porcje kopytek
ja tez bardzo lubie kopytka ale jakos nie potrafie zrobic z tych ang produktow ile razy robilam tyle razy mi nie wyszlo albo poprostu slaba gospodyni ze mnie:-( a tak bym sobie zjadla kopytka roboty mojej mamusi mmmmm palce lizac:-)
Aha i ladna fryzurka:-)
Dobra pisalam tego posta ponad 40 min i juz sie pogubilam co mam jeszcze napisac
Aha chcialam wam powiedziec ze moja Victoria dzis obejrzala dobranocke calutka bez ruchu byla zapatrzona jak w obrazek:-) a jak sie skonczyla bajka tak mala sie chyba bardzo zmartwila bo zaraz zaczela marudzic
A teraz juz naprawde uciekam bo dzieci mnie wzywaja
Papa
Doris apropos naszej wczorajszej rozmowy;-) Widze Ty krotko zwiezle i na temat;-) to mi sie podoba;-)

justysiak gratulacje dla siostry

Ania1812 ja tam balaganu sie nie boje bynajmeij nie bedzie mi sie nudzilo

tyniaiwiki ja tez poprosze porcje kopytek

Aha i ladna fryzurka:-)
Dobra pisalam tego posta ponad 40 min i juz sie pogubilam co mam jeszcze napisac

Aha chcialam wam powiedziec ze moja Victoria dzis obejrzala dobranocke calutka bez ruchu byla zapatrzona jak w obrazek:-) a jak sie skonczyla bajka tak mala sie chyba bardzo zmartwila bo zaraz zaczela marudzic

A teraz juz naprawde uciekam bo dzieci mnie wzywaja

Ostatnia edycja:
tynia i wiki
Fanka BB :)
Agam zeby kopytka wyszly ci dobrze to z ziemniczkow ktore ogotujesz podziej je na 3 czesci jedna odejmij a nastepnie dodaj w to miejsce make tyle samo jej dodajesz ile odjelas ziemniaczkow dodajesz spowrptem te ziemniaczki i robisz kopytka powinny ci wyjsc napewno ja to robie juz na oko i odkad tu jestem to z angielskich produktow tylko ja jeszcze dodaje jajko jedno i loyzke masla wtedy sa lepsze

alexnow
Witam was z wieczorka:-):-):-)
Nie mam czasu na pisanie ale czytam wieczorkiem co napisalyscie

Tynia i wiki-moj ma przepukline a do tego doszly nerki
fryzurka super:-):-):-)Ja kopytka tez tu robie i wychodza mi:-):-):-)
Dzis taka pogoda ladna ze poszlismy do parku karmic kaczki a w drodze powrotnej zachaczylismy o tesco mala od dzis ma wolne wiec energia ja rozpiera wiec trzeba bylo ja wymeczyc

Wlasnie moj poszedl ja polozyc:-):-)Nic uciekam laski mam nadzeje ze jeszcze sie odezwe do wtorku a po wtorku zobaczymy narka laseczki:-):-):-):-):-)
Nie mam czasu na pisanie ale czytam wieczorkiem co napisalyscie

Tynia i wiki-moj ma przepukline a do tego doszly nerki

Dzis taka pogoda ladna ze poszlismy do parku karmic kaczki a w drodze powrotnej zachaczylismy o tesco mala od dzis ma wolne wiec energia ja rozpiera wiec trzeba bylo ja wymeczyc

mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Hejka Dziewczyny,
Sylwiam dziękuję za miłą gościnę i przepraszam, że tak późno dotarłam

.
Mam nadzieję, że innym razem będzie lepiej z moim dojazdem. Tym bardziej, że rzadko mogę gdzieś dalej się wybrać :-( . Stale tylko w pracy
. Ostatnio przestałam juz chodzić na owerki, tak, że dwa dni w tygodniu wolne
. Czekam aż zrobi się ciepło i sucho to mały będzie sie bawił w ogrodzie. Mogłabym wówczas też pomyśleć o spotkanku u mnie. Tylko jeszcze muszę nadrobić "zaległości domowe" .
No nic trzeba iść spać, bo jutro długi dzień. Wkurzyłam się, bo kupowałam dzieciom bilety do kina na Avatar w 3D i po zapłaceniu okazało się , że muszę je odebrać osobiście, bo muszę być z tą kartą, którą płaciłam

, a przecież nie dam je dzieciom
. Walnięci. A zależało mi by mieli zapewnione bilety. No a później muszę zasuwać do pracy
.
Życzę wszystkim dobrej nocy.
Sylwiam dziękuję za miłą gościnę i przepraszam, że tak późno dotarłam

Mam nadzieję, że innym razem będzie lepiej z moim dojazdem. Tym bardziej, że rzadko mogę gdzieś dalej się wybrać :-( . Stale tylko w pracy

No nic trzeba iść spać, bo jutro długi dzień. Wkurzyłam się, bo kupowałam dzieciom bilety do kina na Avatar w 3D i po zapłaceniu okazało się , że muszę je odebrać osobiście, bo muszę być z tą kartą, którą płaciłam

Życzę wszystkim dobrej nocy.
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Hejka,
No i nie idę do pracy przez najbliższe kilka dni, ile to nie wiem. Część fabryki w nocy zajął ogień i kiedy coś ruszy narazie nie wiadomo. Zastanawiam się czy muszą nam zapewnić jakąś stabilność finansową, gdyż to nie jest moja wina , że nie mogę pracować
.
Czy mogę w tym wypadku zarejstrować sie w biurze dla bezrobotnych i czy dostanę zasiłek
Jestem w zatrudnieniu już ponad trzy lata.
Jeżeli ktoś jest zorientowany w tym to prosze o informacje.
No i nie idę do pracy przez najbliższe kilka dni, ile to nie wiem. Część fabryki w nocy zajął ogień i kiedy coś ruszy narazie nie wiadomo. Zastanawiam się czy muszą nam zapewnić jakąś stabilność finansową, gdyż to nie jest moja wina , że nie mogę pracować

Czy mogę w tym wypadku zarejstrować sie w biurze dla bezrobotnych i czy dostanę zasiłek

Jeżeli ktoś jest zorientowany w tym to prosze o informacje.
Ania1812
Dzień dobry mamuśki!
mamatrójeczki- ale się porobiło:-( Dobrze, że akurat nie byłaś w pracy. Niestety nie pomoge za bardzo. Wydaje mi się, że możesz zadzwonić do "taxów" i powiedzieć o sytuacji i powinni Wam podwyższyć. Jeśli chodzi o zasiłek to chyba musieliby Cie zwolnić żebyś coś dostała.
Doris- a Janusz normalnie pracuje?
Alexnow- ładnie dopadło męża
Powodzenia w pakowaniu. Ja strasznie nie lubie tego robić
jstysiak- gratulacje dla siostry!!!:-)
U nas nic ciekawego. J poszedł wjątkowo do pracy, Filip w polskiej szkole a Adam śpi:-) Ja już zdążyłam obskoczyć poczte i Morissona. Kupiłam chińskie żarełko i winko na walentynkową kolacje.
:-)
Do później
mamatrójeczki- ale się porobiło:-( Dobrze, że akurat nie byłaś w pracy. Niestety nie pomoge za bardzo. Wydaje mi się, że możesz zadzwonić do "taxów" i powiedzieć o sytuacji i powinni Wam podwyższyć. Jeśli chodzi o zasiłek to chyba musieliby Cie zwolnić żebyś coś dostała.
Doris- a Janusz normalnie pracuje?
Alexnow- ładnie dopadło męża

jstysiak- gratulacje dla siostry!!!:-)
U nas nic ciekawego. J poszedł wjątkowo do pracy, Filip w polskiej szkole a Adam śpi:-) Ja już zdążyłam obskoczyć poczte i Morissona. Kupiłam chińskie żarełko i winko na walentynkową kolacje.

Do później
Ostatnia edycja:
hej laski
Ja dzisiaj moglam sie byczyc w lozku do 10

teraz Maja spi a moj M poszedl na ryby. Mam swiety spokoj 

mamatrójeczki - a Ty masz w tej firmie kontrakt??? bo jesli tak to sprawdz sobie co Ci gwarantuja w takiej sytuacji. Jesli nie masz kontraktu to chyba lipa z kasa, ale jak napisali, ze kilka dni to pewnie nie dlugo wrocisz do pracy ;-)
graziul xxx - sory, ze tak pozno
,ale wszystkiego naj naj dla Rambusia. A Ty tez jezdzisz konno????
jstysiak - no to trzymam kciuki za Twoja siostre, co by jej sie dobrze donosilo ;-)
ampar3 - to tylko jedna rybke Szymon dostal
, jak cos to wujek Maciek moze mu podrzucic troche wiecej 

jak cos zlowi oczywiscie 
no nic pora ruszyc dupsko i cos ugotowac, milego weekendu mamuski
Ja dzisiaj moglam sie byczyc w lozku do 10

mamatrójeczki - a Ty masz w tej firmie kontrakt??? bo jesli tak to sprawdz sobie co Ci gwarantuja w takiej sytuacji. Jesli nie masz kontraktu to chyba lipa z kasa, ale jak napisali, ze kilka dni to pewnie nie dlugo wrocisz do pracy ;-)
graziul xxx - sory, ze tak pozno

jstysiak - no to trzymam kciuki za Twoja siostre, co by jej sie dobrze donosilo ;-)

ampar3 - to tylko jedna rybke Szymon dostal

no nic pora ruszyc dupsko i cos ugotowac, milego weekendu mamuski
reklama
mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Marta84 nie mam kontraktu, ale byliśmy w biurze i powiedzieli nam, że to potrwa jakieś 2 tygodnie i mamy czekać na telefon. W tym czasie tym co mają i tym co nie mają już urlopu mają płacić jak za urlop. Okarze się w praniu. Część ludzi ma jechać dzisiaj na nockę do pracy w jakieś fabryce pod Liverpoolem, bo trzeba wyrobić część zamówień. Ale dokładnie ile i co i jak to nie wiem
.

Podziel się: