reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam
Agaam i Sylwia.m a co to za tajemnice :wściekła/y:,;-), gadać szybciutko :tak::tak:

Wy miałyście przeboje z dzieciakami a ja z kocicą. Wydałam wczoraj ostatniego dzieciaka. Wcale za nim nie tęskniła za bardzo natomiast przypomniała sobie o tym że ją swędzi d..a i że jest marzec - no prawie marzec. Całą noc mi miauczała. Jestem strasznie niewyspana. Reszta rodziny spała jak zabita. Dodam jeszcze, że próbowałam zamknąć drzwi na dole to zaczęła drzeć tapetę ze ściany i wykładzinę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
Roksanna a co my nie możemy?:-p:-p:-p

Strasznie mi się nudzi dzisiaj. Nie wiem co ze spacerem bo raz jest słoneczko a za chwilę pada:wściekła/y:
Mała poszła spać to ja biore się za obiad, nie chce mi się:crazy:

SYLWIA-tez mi sie dzis piekielnie nic nie chce:-:)-:)no::no::no::no::no:moja mala tez spi a ja nic nie robie;-):-:)-(nie.....no ide do kuchni:eek:

Cześć dziewczynki!
My mamy dziś dzień wolny. Adam był dla mnie wspaniałomyślny i spał do 7.30:-):-):-) Teraz ma własnie drugą drzemke a Filip ogląda Shreka.

Graziul, Sylwia.m- a ja mam obiad z wczoraj:rofl2: Fajnie co?;-) Nawet nie wiecie jak się ciesze bo też mi się nic nie chce
Roksanna- ale puszczalska z Twojej kocicy:no::sorry: Dobrze byłoby ją wysterylizować bo inaczej szybko się doczekacie kolejnego miotu:eek:
Doris- biedny Davidek. Może to zęby;-):sorry:
Kasia8118- gratulacje dla męża:tak: Ja mam huśtawke z Fisher Price taką 3 w 1 (huśtawka, bujany fotelik i leżaczek) i czesto ją używam, szczególnie fotelika. Adam częściej w nim je niż w krzesełku do karmienia. Także zastanów sie nad zakupem.
Agaam- mi pasuje każdy dzień w przyszłym tygodniu bo nie mam żadnych planów. Nie wiem czy wiesz na co się decydujesz bo w przyszłym tygodniu dzieciaki mają ferie i dopiero będzie sajgon:rofl2:
Nefretete- smuć w końcu po to tu jesteśmy żeby pocieszyć:tak:
Ampar- zuch chłopak z Szymona. To teraz powinno być tylko lepiej:tak:

Kiedy i gdzie umawiamy się na kulki? Mi pasuje każdy dzień tylko musze wypisać podanie:sorry:
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
WIOSNAAAAAAAAAA:-):-):-)A tak szczerze mówiac to ja mam tak jak Sylwia tak długo myslałm czy teraz wyjśc czy poczekać.I koniec taki ze amelka poszła mi spać:eek:dziwne to dla mnie bo normalnie chodzi tak ok 14 a dzisiaj 11.30 i przycieła komara.tez sie snuje ;-)obiadek zrobiłam,prasowańko zaliczone,a mała mi spi i nie wiem co dalej:sorry:.
Ja juz lepiej to chyba dzieki zyczonkom;-)a druga sprawa to taka ze BEDE CIOCIĄ:-):-):-):-)Moja mlodsza siostrzyczka po 3 latkach doczekala sie pieknego stanu jupiiiiiiiii.to chyba dzieki zyczonkom na swieta :-D:-D:-Dpowiedziałm jej ze maja przestac marnowac materiał:-D:-D:-Dnio i sie stało.rany tak sie ciesze jak bym to ja zaszła.
ampar a u ciebie lepiej
Graziul a ile sie placi za przeswietlenie na NHS
Ania pamietaj ze waletynki w niedziele,chyba tym razem obejdzie sie bez podania:-p
Kasia 1881 a masz masc majerankową?troszke to pomaga malcom.

czesc ja juz po fryzjerze ziemniaczki nastawione bo dziś robię kopytka uwielbiam je i Wiki też chociaz mi sie nie chce tak jak wam ale to zrobie trzeba coś zjesc dzis środowiskowa powiedziala mi że jest szkola niedaleko mnie do ktorej moge chodzić na angielski a wiki obok do przedszkola w tym czasie co ja bym sie uczyla i to jest za darmo wiec warto napeno sie skusze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Jstysiak to gratulacje dla siostry:tak::tak::tak::tak::tak:

jstysiak mam i używam:tak:.Aniu1812 zgodzę się z tobą :tak:.Huśtawka 3w1 by mi się przydała i nawet się rozglądam za czymś ciekawym w dobrej cenie:tak:.Miałam na myśli ze niema juz sensu kupowac huśtawki takiej do 9kg:tak:.Sylwia.m kurcze dawno już się nie nudziłam:no:.A szkoda:cool:.Jak ty to robisz że masz czas na nudę?Ja już po spacerku .Udało mi się i nie złapał nas deszcz:-).tynia i wiki mój Krystian też lubi kopytka:tak:.A jak nowa fryzurka?Doris78 no niestety nie zawsze mnie słucha,ale wczoraj chyba widział że mama chora i lepiej mamy nie denerwaowac:tak::-D.

hej
Moje chlopaki wlasnie pojechali po rybki dla szymcia na urodzinki. Akwarium juz czeka od wczoraj- szymcio podniecony:tak:
mojadzidzia- dzieki za namiary na drugi- dzisiaj nabylam:tak:
kasia8118- gratki dla R i KrystiaNA za posluszenstwo;-)
jstysiak- dziekuje, lepiej. I ciesze sie razem z toba w sprawie siostry:tak:
nefretete- wyslalam ci smska, nie wiem czy dostalas;-)
tyniaiwiki- podrzuc troche kopytek:-p:-p:-p:-p:-p Uwielbiam:-p:-p:-p
graziulxxx- ja pytalam o dentyste:tak: Pytalam bo tez chodze na nhs ale chyba ja dobrze trafilam:tak:
Agaam, Doris78- ja tez mialam nocne przeboje- ale u mnie to rutyna:wściekła/y:A myslalam ze odstawilam od cycka 2 lata temu:angry:

Spadam bo rybka juz jest:tak: Musze ogladac:-D:-D:-D

reklama
Ania 1812 tak jest otwarta ale na nastepna juz nie bo maja wolne:tak::tak::tak::tak:
a z fryzurki jestem zadowolona bo tak chcialam;-);-):tak::tak::tak:

Załączniki

• Snapshot of me 8.png
    Snapshot of me 8.png
    64 KB · Wyświetleń: 69
Do góry