Witam
Agaam i Sylwia.m a co to za tajemnice
,;-), gadać szybciutko 

Wy miałyście przeboje z dzieciakami a ja z kocicą. Wydałam wczoraj ostatniego dzieciaka. Wcale za nim nie tęskniła za bardzo natomiast przypomniała sobie o tym że ją swędzi d..a i że jest marzec - no prawie marzec. Całą noc mi miauczała. Jestem strasznie niewyspana. Reszta rodziny spała jak zabita. Dodam jeszcze, że próbowałam zamknąć drzwi na dole to zaczęła drzeć tapetę ze ściany i wykładzinę

.
Agaam i Sylwia.m a co to za tajemnice
,;-), gadać szybciutko 

Wy miałyście przeboje z dzieciakami a ja z kocicą. Wydałam wczoraj ostatniego dzieciaka. Wcale za nim nie tęskniła za bardzo natomiast przypomniała sobie o tym że ją swędzi d..a i że jest marzec - no prawie marzec. Całą noc mi miauczała. Jestem strasznie niewyspana. Reszta rodziny spała jak zabita. Dodam jeszcze, że próbowałam zamknąć drzwi na dole to zaczęła drzeć tapetę ze ściany i wykładzinę

.

Fajnie co?;-) Nawet nie wiecie jak się ciesze bo też mi się nic nie chce
Dobrze byłoby ją wysterylizować bo inaczej szybko się doczekacie kolejnego miotu
.Jak ty to robisz że masz czas na nudę?Ja już po spacerku .Udało mi się i nie złapał nas deszcz:-).tynia i wiki mój Krystian też lubi kopytka