reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cześć babeczki!
Jak tam po spotkanku? Troche się nas wykruszyło:sorry: ale nadrobimy.
Byłam na przedstawieniu w szkole i duma mnie rozpiera. Przedstawienie było o chińskim Nowym Roku. Tak jak pisałam Filip był smokiem i wołem. Nawet coś mówił (nie wiem co bo nie dosłyszałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) Niedługo ide go odebrać ze szkoły i rozpoczynamy ferie:-):-):-)
Poza tym mam kaszel jak stary gruźlik:-( więć przyłączam sie do grona chorych.
Doris- zdrówka dla Davidka. nie narzekaj na figure męża:-p nie jest tak źle. A brzuszek to pewnie bardziej od piwa niż jedzenia;-)
AgnieszkaUK- właśnie co u Ciebie? Mam nadzieje, że dołek juz minął:tak:
Katarina- biedna Wiki. No i Wy przy okazji też
jstysiak- zdrówka kobietki
Graziul- co się odwlecze...:-) Jeszcze zdążymy się poznać. Jak wizyta u dentysty?
Agaam- łącze się w bólu z powodu nieprzespanych nocy:-( Adam też budzi się kilka razy:wściekła/y:

Już kończe bo mój maruder kwęka:angry: PA

Cześć dziewczyny:-) fajnie,że się udało spotkanko:tak: ja strasznie żałuje,że mnie dziś u S nie było,ale naprawdę coraz gorzej się czuję:-( coś chce mnie dopaść,jakieś chorubsko,oczy mi łzawią cały dzień,głowę mam strasznie ciężką i powieki,o 13 poszłam do sypialni z małą,myślałam że zaliczymy obie drzemkę,ale co tam nie było takiej opcji,troszkę tylko poleżałam i musiałam wstawać robić obiad:sorry: zrobiłam sobie drugą kawę mocną ale gdzie tam,nic mi nie jest w stanie pomóc:no::crazy: i tak sobie smażę karkóweczkę i grygolę do was:-D:-D muszę się wytłumaczyć przed Sylwiam żeby se czasem nie pomyślała że ją olałam:no::no: nie nie...nic z tych rzeczy kochana;-) mam pecha i tyle:sorry::angry: dobra dziewczyny ja muszę spadać bo moje bebe już urzęduje w wc,kibelek już mam zapchany :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:nawrzucała coś pod mą nieobecność i woda nie schodzi:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czort jeden,mykam papa

hej
Ale wam zazdroszcze tego spotkanka:tak: Ale pewnie nawet gdyby szymcio nie mial przedszkola to ja i tak bym sie nie doczlapala:-( Ale dzisiaj pierwszy sukces w przedszkolu- szymon powiedzial ze lubi 2 panie i bawil sie z nimi 50min bez zagladania do mnie potem przyszedl i znowu zniknal na 40min- jupiiiiiiii:-) A jak wracalismy do domu to powiedzial ze mu sie dzisiaj podobalo:tak::szok:
A ja przez to moje zle samopoczucie zapomnialam powiedziec ze mi sie tez w niedziele podobalo na obiedzie po tej calej zadymie na poczatku i dziekuje mezom zaoferowanej pomocy wozkowej i przytulaniowej:-D:-D:-D:-D:-D
Graziulxxx- jak tam pierwsza wizyta dentystyczna? Zadowolona? Cos masz na te zatoki do polecenia?
jstysiak- no to w niedziele misio sie dowie kto to szymonek:tak: A tak swoja droga ze misio jeszcze nie zna szymonka????????????/:szok::-D:-D:-D:-D;-)
sylwiam- zostalo ci troche kawy dla mnie?:-)
kasia8118, katarina26, Ania1218- ja tez lacze sie w bolu choroby- tak swoja droga to mam juz dosc:wściekła/y:

A moj maz ma 2 dni wolne - piatek i sobote- cos romantycznego moge wyczarowac na walentynkowy weekend:tak: Gorzej z kondycja fizyczna:-(

doris78 sylwia.m tutaj sa namiary na centrum handlowe o ktorym rozmawialysmy
Meadowhall - Contact Us
oczywiscie dziekuje slicznie za kawusie i mile towarzystwo ;-):tak:
ampar3 ja kupilam w asda tabletki na zatoki,odpowiednik naszego 'ibuprom zatoki' i naprawde mi pomogl,jest to asdowski produkt i na pudelku jest napisane 'max strenght sinus relief capsules' ;-)

Czesc wieczornie ja tylko na chwilke zeby podziekowac Sylwii za kawke i towarzystwo:-) obecnym dziewczynkom rowniez:-)
mamatrojeczki dotarlas do celu??;-)

Moze teraz czas na mnie zeby zaorganizowac jakas kawke u mnie?? co Wy na to? W przyszlym tygodniu pasuje mi tylko poniedzialek wtorek i sroda bo pozzniej tesciowka przyjezdza wiec poltora tygodnia wyciete ze spotkan jesli o mnie chodzi. Chyba ze zadnej nie bedzie pasowalo albo nie bedzie chetnych to mozemy sie umowic po wyjezdzie tesciowej? Czekam na odpowiedzi:tak: Mam nadzieje ze znajda sie jakies chetne:tak:

A teraz uciekam usypiac Mala bo juz zaczyna marudzic. Dobrej nocki dziewczyny papa:-)

reklama
Dziewczynki ja też dziękuję za odwiedzinki. Cistek mi tyle zostawiłyście że musiałam dzwonić po Dorotę żeby trochę wzięła bo my nie dalibyśmy rady tego zjeść:-D
Szkoda że reszta dziewczyn nie mogła dotrzeć:-(

Kasia8118 szkoda że wcześniej się nie zgadałyśmy to bym Tobie ją zostawiła:sorry: Kupiłam tą huśtawkę 2,5 roku temu za 10 a dzisiaj sprzedałam za 10,50:-D Opłaciło się nie?:-D

Mojadzidzia dzięki za linka. Wybierzemy się z tam z Rafałem w niedzielę na romantyczny, walentynkowy spacer:tak::-D

Ampar no jasne, że zostało kawy, sama widziałaś ile dziewczyn się wykruszyło:sorry: Zdrówka;-)

Agaam...hmmm, ja chyba nie powinnam:baffled:

Ja tak sobie pomyślałam, że skoro ferie w przyszłym tygodniu to mogłybyśmy na jakieś kulki się umówić

Do góry