reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej ja tylko na minutkę żeby nie było że was olewam:-(.Ja się w tym tygodniu bardzo mało udzielam bo choroba nas dopadła.Zdrowy jest tylko R a ja i moje małe chłopaki czujemy się kiepsko:-(.Krystian jakoś daje rade i chodzi do przedszkola.Najbardziej żal mi Oliviera bo on taki malutki:-(.Dzisiaj przypadała mu szczepionka więc pojechaliśmy do przychodni z myślą że zmienimy na inny tydzień a lekarz stwierdził że nie ma takiej potrzeby:szok:.Jak dla mnie to świecie:baffled:.

reklama
Witam laseczki
Tynia od lat obserwuje się to w Polsce wszystko kwitnie przygotowane na wiosnę a potem przychodzi mróz, śnieg i wszystko niweczy także nie sądzę że jest to jakiś wyznacznik nadchodzącej wiosny. Choć bardzo bym chciała :tak::tak:.
Jak Ci idzie planowanie robienia faworków:laugh2::rofl2:??????

Z tym że nie wiem jak u Was ale u mnie piękne słońce. :tak::tak:

Ampar ostatnio Mojadzidzia narzekała na zatoki, czy dwie to już plaga :-):-);-), a tak serio to współczuje bardzo.
Marta84 no szkoda że Ciebie nie będzie :-:)-(
Graziulxxx to my jesteśmy od strzelania fochów nie oni. ;-);-);-)

Czesc dziewczyny troche mnie tu nie bylo ale juz nadrabiam zaleglosci:tak:

Na wstepie dzieki sliczne za niedzielny obiadek bo jeszcze nie mialam okazji podziekowac bylo bardzo milo.

Humor juz mam troszke lepszy:-p dzis byla fryzjerka i wloskki mam zrobione lekko podciete wiec dlatego tez i humor lepszy:tak:

Jak na stala bywalczynie przystalo ja u Sylwii jutro bede (najprawdopodobniej jesli nie dostane tel od lekarza bo mowili ze moga zadzwonic w kazdej chwili:baffled:) ale mam pytanie czy ktos w koncu sie bedzie wybieral autobusem? bo z tego co widzialam Natalka odpadla?

A tak poza tym to nic ciekawego sie nie dzieje u nas dzien jak codzien. Mala rozrabia niesamowicie ostatnio cos znowu nam sie przestawila i chodzi pozno spac a nadomiar zlego do tego wszytskiego budzi sie po kilka razy w nocy i co najlepsze wcale to sie nie przeklada na dlugosc spania bo wstaje juz o 7 max 7;30. No ale coz czas sie przyzwyczaic ze Mala nie da sie mi wyspac tak szybko:no:
Ale dzis pospala w dzien bardzo ladnie bo chyba z 2 godz co jak na nia to az niemozliwe:-D

Dobra Laski uciekam bo mezulek zaraz z pracy wraca i trzeba obiadek dokonczyc i moze uda mi se dzisiaj jakies faworki zrobic w co szczerze watpie:-p:-p ale sprobuje:-D Ok Papa

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyba jednak nie jest mi pisane Was osobiscie ponac,kochane moje :no::no::no::crazy::crazy::crazy: ja mam cos z glowa ,serio:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:totalna skleroza i brak lecytyny:szok::szok::szok: KATRINA-juz wie i tylko glowa kreci:tak::tak:powiedziala mi,ze za szybko zyje!!!!!! Moj dentysta nie byl dzis jak pisalam tylko jest 11 wiec jutro!!!! Na12.30musimy isc bo to 1 wizyta wyczekiwna dlugo na NHS ,jeszcze mialam nadzieje ze dam rade doS zawitac ,nawet jej ska wyslalam ze bede wczesniej:tak::tak:ale niestety nie wyrobimy sie z mala,S. mieszka daleko od nas a juz zupelnie w innym kierunku niz dentysta w Shipley. a nasz tatulek sie jutro nie wyrwie na dlugo wiec po nas nie przyjedzie no wiec klapa:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ZNOW WAS NIE POZNAM:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: BARDZO MI PRZYKRO NAPRAWDE-KTARINA WIE JAK MI ZALEZALO<OD DAWNA SIE SZYKOWALAM:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Hej Babeczki
Ja dopiero terz,bo mam totalny brak mozgu:wściekła/y:dopadły mnie zatoki,do tego amelka chyba trzydniowkę złapała:wściekła/y:chyba :sorry:tak podejrzewam ale jutro zobaczymy czy kropki sie zmiejszja:baffled:.tak Wiec Sylwunia i laseczki ja tez jutro odpadam:-(.Psikro mi:-:)-:)-:)-(.
Ampar Łacze sie z tobą.:-(Dziekujemy za liścik był z pieczątką walentynkową:laugh2::laugh2::laugh2:misio sie pytał Kim jest Szymonek:laugh2::laugh2::laugh2:
Nefretete kochana a jak tam u Ciebie:confused::confused::confused:
Najlepszego dla Solenizantów i wielkie Buzietaaaaaaaa
I oczywiście dla chorych dzieciaczków ;*****A mamusiom duzo siły.
papapa

Dzień doberek:happy: ja dziewczyny dziś również odpadam,dziś mieliśmy ciężką nocke wszyscy:szok: mała nam się budziła z płaczem,nie wiem czy coś ja bolało ale na to wyglądało,chyba brzuszek:zawstydzona/y:0 4.00 rano znowu i sobie zażyczyła tutu,jak się z B kładliśmy tak nam czaszki dymiły,że szok:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na to ta nocka,więc ja dziś się czuję jak by mnie ktoś walcem przejechał:crazy::crazy: przed chwilką wstałyśmy z małą więc Sylwiam-[wybacz:zawstydzona/y::-( Bardzo się cieszyłam na spotkanie u ciebie:tak:;-) ok spadam,muszę się doprowadzić do stanu używalności:confused2:
MIŁEGO SPOTKANKA WAM ŻYCZĘ:tak:;-) PS.NIE OBJEDZCIE SIĘ ZA BARDZO TYMI PONCZUSIAMI I FAWORKAMI;-):tak:PAPA

reklama
Czesc w sloneczny mrozny poranek:-):tak:
U nas tez przeziebienie zawitalo:-(David jest pociagajacy ale pocieszam sie ze to tylko przeziebienie,wiec sie nie martwie:-)
A do Sylwii wypuszczam sie sama,co by potem nie bylo ze pozarazal inne dzieci:-D:-D
Niech tatus sie wykarze opieka:tak:

KASIA8118zdrowka dla dzieci,szczegolnie dla Oliviera ,szkoda takich malych malenstw jak sie mecza,szczegolnie jak jeszcze nosem nie potrafia oddychac

ANIA1812napisz potem jak Filipowi poszlo na przedstawieniu:tak:
Oj ile moj by oddal za takie geny:-Dby mogl jesc do woli swoja ulubiona pizze i kebab,a ja bym mu nie trula:-D:-Da tak tyje w oczach normalnie,grubas jeden:wściekła/y:

AGNIESZKA UK-a u Ciebie wszystko ok???nic nie piszesz juz tyle dni:-(

No dobra to do zobaczenia u Sylwii:-)

Do góry