reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z KENT - CHATHAM

czarnula83

Fanka BB :)
Miasto
Uk
Witam!
Czy jest jakas mamuska z Kent Chatham? za miesiac jade wlasnie do tej miejscowosci i fajnie by bylo poznac jakas mamuske z bobaskiem :)

reklama
Czesc Dziewczyny!
Ja nie mieszkam w Chatham ale jednak bliskobo w Sittingbourne. Mam 4 miesiecznego synka:blink:. Moze poznamy sie blizej? Pozdrawiam!

Czesc Dziewczyny!
Ja nie mieszkam w Chatham ale jednak bliskobo w Sittingbourne. Mam 4 miesiecznego synka:blink:. Moze poznamy sie blizej? Pozdrawiam!
Witam Cie kochana .Mam sentyment do Sittingbourne bo tam pracowalam jakis czas a moze nawet znamy sie z widzenia chociaz nigdy tam nie mieszkala i nie znam tego miasteczka . Ale jetem niekultoralna nie przedstawilam sie :
Mam na imie Iza mieszkam w Chatham juz prawie 5 lat (w styczniu bedzie) z polski pochodze z mazowsza , mam 30 teke na karku i pierwsza dzidzie w drodze plci zenskiej - prawdopodobnie Milenka. Moj truten (czyt. tata Milenki ) jest czechem , mieszkamy razem ale malzenstwem nie jestesmy . Ja obecnie niepracuje chociaz bym chciala bo nuda w domu .Powoli przygotowuje sie do przyjscia mojej kochanej coreczki . Boze jak sie rozpisalam .Sorki
P.s Marciak moze podzielisz sie wrazeniami z porodu , a moze dasz mi jakies rady , ja pewnie bede miala mnostwo pytan do Ciebie bo mam stracha ...
Pozdrawiam i czekam na wiadomosc

czesc Dziewczynki :)
moj przyjazd do Anglii wiecznie sie przeklada, ale mam nadzieje ze do swiat bede juz tam. moj maz wlasnie ma na oku mieszkanie wiec mam nadzieje ze szybko pojdzie :)
mam synka Xavierka ktory ma ponad 2 latka :) urodzilam go w Anglii. Maz pracuje a ja siedze w Polsce z malym.

czy ktos z Was zna jakas szkole jezyka weekendowa w chatham? bo chcialabym jak tam pojade pojsc do szkoly jezyka ale tylko bedzie mi odpowiadac sobota i niedziela bo wtedy tylko bede miala z kim zostawic Xavierka.

Hej Dziewczyny!

czarnula83 - niestety nie znam zadnej takiej szkoly, ale czekamy na Ciebie w Anglii:)

chathamka - noo ja tez niewychowana, ale juz naprawiam: imie Marta, mam 22 lata, na wyspach staz dwuletni:). W Polsce moje strony to Lubelszczyzna i Podkarpacie. Znamy sie z moim mezem 3 lata, a 1,5 roku jestesmy po slubie. To tyle o sobie. Co do porodu: nie umiem pisac eseji (zwlaszcza, ze mialam nieco traumatyczny porod i nie umiem go nadal poubierac w slowa), ale sluze pomoca. Jesli masz jakiekolwiek pytania - nie krepuj sie!! Postaram odpowiedziec na wszystkie:) A jesli sie nudzisz w domu to moze zaaranzujemy jakies spotkanko?

reklama
Do góry