reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana ja juz wstalam a moja Wikusia spi bo wczoraj poszla spac o 21:30 wiec bedzie spala do okolo 10tej wiec teraz mam luzik tak wiec tak wiec spotkanko u Sylwii w czwartek o11tej
ALEX to sie twoj mąż napewno wykuruje a co mu jest że aż na tyle dostał zwolnienie:-:)-:)-:)-:)-(i miłęj przeprowadzki
oki odezwe sie pozniej musze pomyc naczycia bo Asinka na kawke przychodzi :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Czesc kobietki
Kurcze u mnie tez jakos ciezko z mysleniem:sorry: nie wiem co mama pisac.
Jestesmy juz po koledzie.

Zdrowka zycze wszyskim .
Dzis mam wolne , jak ktoras sie nudzi to zapraszm.

Hej hej:-)

ANIA1812-jejku a gdzie twoj J miesci to wszystko:szok::szok:chyba musze wyslac mojego do twojego,nisch mu powqie jak to wszystko spala:-D:-D
A jakie przedstawienie ma Filip,bedzie bral udzial???To tak i mama obowiazkowo musi byc,jak ja chodze do Kuba i widze jak inne dzieci szukaja wzrokime swoich rodzicow,a rodzice nie przyjda i im tak smutno jest:-(szkoda mi zawsze tych dzieci:tak:

KATIN-szkoda ze tak pozno napisalas,jak bym wiedzila wczoraj to bym sobie wieczorkiem obiad na dzisiaj ugotowala,a tak zanim zrobie obiad to zaraz po Kube trzeba bedzie isc:sorry:

RENUSKA-moj David jak byl w wieku Dominika to zadna rozmwa nie pomagala:-D:-DMadrego masz synka:-)

HELLO DZIEWCZYNKI:-):-):-):-):-) My zaraz do nursery idziemy-1 raz do nowej grupy -messy play:tak::tak::tak:;-);-) W koncu moze mi sie dziecko wyszaleje:-D:-D:-D:-D:-D:-D .Na obiadek dzis spagetti zaserwujemy i tyle;-);-)Jutro znow wielka przyjemnosc nas czeka -stomatolog-brrrrrrrr...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:POZDROWIONKA:-):-):-)MILEGO DNIA....A ZAPOWIADA SIE CHYBA LADNE POPOLUDNIE

Hejka
Katin ja i tak bym nie przyszła bo pilnuje dzieciaka znów, zanim bym się wygrzebała to już bym musiała wracać.:-:)-:)-(

i znowu nie wiem co napisać.

Ach tak wiem
Tynia ładnie Ci w nowej fryzurce.
Sylwia sama mówiłaś że Ci się śniło że któraś mówiła że przyjedzie o 9 rano :tak::tak::-D:-D:-D

hello:-) piękną dziś mamy pogodę:szok: bardzo zmienną niczym kobieta:-D:-D:-D a co do tych właśnie:zawstydzona/y::tak: tynia i wiki-fryzurkę wybrałaś sobie bardzo ładną:tak: katin-szkoda,że wcześniej nie dałaś cynka np.wczoraj:tak: graziul-[a tort będzie dla rambuśa?:-D:-D:-D
Jakoś też nie mam o czym pisać:crazy: muszę się zebrać w sobie i podreptać do lekarza chyba:-( od kilku dni mam delikatne zawroty głowy co prawda słabe:confused2: no i jakaś osłabiona jestem,może zmęczenie a może coś inne...kto wie:confused: zawsze może mi lekarz odpowiednie witaminy przepisać lub co:eek: A dziś dziewczyny zaszalałam i wypucowałam mężowi szafę:-) ale się ucieszy :laugh2::laugh2:bo nie mógł ostatnio dojść do ładu,i wczoraj jeszcze mi rzekł że jeszcze trochę i będzie musiał się do piwnicy wynieść z swoimi ciuchami,bo ja mu nawet jego szafę zajmuję:-D:-D:-D:-D:-D:-D Laski też macie ten problem ze swoimi mężulkami:angry::angry::angry: ujadają tylko i ujadają:angry::angry::crazy::crazy::-D:-D:-D:-D:-D:-D Dobra laski kończę bo PL się odzywa:tak:;-) papa

reklama
Czeeeeeść:-D

Katin no własnie, szkoda że wczoraj nie powiedziałaś:-p
AgnieszkaUK nie wiem czy kupiłaś wtedy ten dentinox w asda living tak jak Jstysiak pisała (ja pojechałam, nakupowałam pełno pierdułek a o tym zapomniałam:wściekła/y:), jeśli nie to ja dzisiaj w morrisonie dostałam, więc chyba znów będzie dostępny:tak:
Roksanna ano śniło mi się ale nie w niedzielę;-)
Katarina a tą @ wkońcu dostałaś?? Bo jeśli tak to może właśnie od tego masz zawroty? a jeśli nie to wiesz, testy czasami zawodzą:sorry:

Byłam dzisiaj w baby clinic, Olivia waży 8,04 więc albo wtedy w szpitalu źle mi ją zważyli albo w trochę ponad 2 tygodnie przytyła 600g:szok: co w tym wieku już raczej mało możliwe więc obstawiam tą pierwszą opcję:tak: Tym bardziej, że ona poza mlekiem to za bardzo nie chce jeść:wściekła/y: Już mnie normalnie jakś trzęsiawka łapie jak mam ją karmić. Taka mała a już wie jak zacinąć usta i odwrócić głowę żeby mama nic do buzi nie wcisnęła:sorry:

Coś jeszcze chciałam napisac ale zapomniałam:baffled:

Tak wogóle to bardzo dużo dziewczyn ostatnio obija się z pisaniem:sorry: Kasia8118, Ampar, Natalka, Mojadzidzia, i mogłabym jeszcze tak wymieniać i wymieniać:-(

Do góry