reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam z ranca

Dziekuje i ja za wczorajszy obiadek, jedzonko bylo pycha:tak::tak::tak: niestety wrocilam wczoraj z takim bolem glowy,ze nie bylam w stanie nawet przeczytac BB, ojjjjjjj moj maz nie mial ze mnie pozytku wczoraj :-p:no: zeby tylko nic sie nie przaplatalo znowu :no::no::no:

kasia8118 - duzo zdrowka dla Krystiana;-):tak::tak:

mamatrojeczki - sliczne te twoje dzieciaczki, a ktora dokladnie dziewczyna urodzila:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja nie kojaze zadnej Majki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

doris78 - jak zobaczylam tego hamburgera, to od razu pomyslamam "skarbie nastepnym razem jestes moj":-D:-D:-D:-D:-D

no nic ide cos zrobic do jedzenia, bo Maja stoi przedemna i ama ama :-D:-D biedne nienajedzone dziecko
milego dnia babki

reklama
hej :-)

no i nie nacieszylam sie dlugo przespanymi nockami bo Claudia druga noc sie obudzila w nocy :wściekła/y: tylkio raz o 4 no ale juz sie przyzwyczailam ze spi :wściekła/y: Sylwia mialas racje mowilas ze tak bedzie :tak:

kasia8118 juz 3 miesiace :szok: boze jeszcze troszke i bedzie miegal z naszymi dziewczynkami :-D

mamatrójeczki ja tez nie widzialam co za Majeczka ale weszlam w Twoich przyjaciól i juz wiem nie pisala Ona z nami dlugo :-( dlatego jej nie pamietalam ale pogratuluj jej :tak::tak: no i fajnie ze bedziesz u Sylwii bo jeszcze nie mialysmy okazji sie poznac

ide bo mala mi brzeczy nie moze 10 min sie sama pobawic :wściekła/y:

Cześc babeczki!
Ja również dziękuje za bardzo miło spędzone popołudnie. Filip był tak zmęczony całym wypadem, że zasnął nam w samochodzie.

Doris- J zadowolony chociaż się nie najadł:sorry2:. Może nastepnym razem zamówi takiego hamburgera jak Janusz:-D
Agaam- Twój mąż wcale nie wyglądał na nieśmiałego. Nawet chciał iść z nami na kulki:-D
mamatrójeczki- gratulacje dla koleżanki (nie wiem czy to ktoś z forum:confused: bo ja też nie za bardzo kojarze:zawstydzona/y:).Dzieciaczki świetne:tak:
Marta84- dobrze masz z Majeczką. Mam nadzieje, że mój Filip kiedyś tak będzie wcinać warzywa
Kaisa8118- ale ten czas leci:szok: A dopiero co się urodził

Zmykam ogarnąć burdello. Pa

czesc kobietki wypadzik sie wam udal to swietnie:tak::tak::tak::tak::tak:
mamatrojeczki sliczne dzieciaczki i gataulacje dla Majeczki
sylwiam mam pytanko czy moge do ciebie przyjechac ze znajoma bo tak to nie bede sie meczyla autobusami tylko podjechalybysmy autkiem:confused::confused::confused::confused::confused:
ja wczoraj zakupilam sobie nowy odkrzacz hip hip hura bo bez workowy wiec teraz o worki sie nie martwie:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
ja rowniez zmykam ogarnac chatke do uslyszonka

hej hej ,poszlam wczoraj pozno spac ,bo domin i tak pozno wstaje to sobie mysle ,ze i tak sie wyspie.Glupia ja :wściekła/y::-(,taa wyspalam sie .Pobudka o 7 rano ,a teraz czuje sie bezsilna w walce z sennoscia .
doris zmienilam metode odpieluszkowania .Rozmawiam z Dominikiem o nocniku i efekt byl taki ,ze wczoraj jak biegal bez pieluchy to sam wzial nocnik i usiadl :-).

Witam wszystkie mamusie:-) widzę,że obiadek się udał więc super:tak::-)
Ja jestem ostatnimi czasy do bani,zero energii we mnie,zeszło ze mnie powietrze,że tak ujmę:baffled: i jest mi z tym żle,na rano mam straszne problemy ze wstawaniem:szok::szok: godz.10 rano a ja bym jeszcze spała a spała:sorry2: ostatnio też moja księżniczka przerodziła się w szatana,nie wiem co się z nią dzieje,była grzecznym dzieckiem a teraz jak by w nią się diabeł wcielił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: psota z niej straszna,na złość jak by wszystko robiła:wściekła/y::wściekła/y: a co do odpieluszania to masakra,na moje dziecko to nie działa:no::no: może się załatwić 10 razy w majty a jej to nie przeszkadza,więc ja liczę na cud,że pewnego dnia przyjdzie sama i powie,że chce siusiu na nocnik:tak::-p tak jak moja siostrzenica zrobiła,a wcale jej siostra nie sadzała:tak:;-) to jest coś pięknego:-D:-D więc może..może..ale co nie znaczy wcale,że nie będę mojej gwiazdy sadzać:cool2::tak: ah...te dzieci:baffled: ok mamki dziecko wzywa abym książeczkę poczytała:tak: obowiązki wzywają:-):-) życzę miłego dnia;-)

aha Ania,Roksana-[dziękuje za przetransportowanie torebeczki Wikuni :-) a mojadzidzia-przetransportuje ją do Sylwi-i tak z rąk do rąk własnych odzyskamy zgubę:-D:-D:-D

Witam wszystkie mamusie:-) widzę,że obiadek się udał więc super:tak::-)
Ja jestem ostatnimi czasy do bani,zero energii we mnie,zeszło ze mnie powietrze,że tak ujmę:baffled: i jest mi z tym żle,na rano mam straszne problemy ze wstawaniem:szok::szok: godz.10 rano a ja bym jeszcze spała a spała:sorry2: ostatnio też moja księżniczka przerodziła się w szatana,nie wiem co się z nią dzieje,była grzecznym dzieckiem a teraz jak by w nią się diabeł wcielił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: psota z niej straszna,na złość jak by wszystko robiła:wściekła/y::wściekła/y: a co do odpieluszania to masakra,na moje dziecko to nie działa:no::no: może się załatwić 10 razy w majty a jej to nie przeszkadza,więc ja liczę na cud,że pewnego dnia przyjdzie sama i powie,że chce siusiu na nocnik:tak::-p tak jak moja siostrzenica zrobiła,a wcale jej siostra nie sadzała:tak:;-) to jest coś pięknego:-D:-D więc może..może..ale co nie znaczy wcale,że nie będę mojej gwiazdy sadzać:cool2::tak: ah...te dzieci:baffled: ok mamki dziecko wzywa abym książeczkę poczytała:tak: obowiązki wzywają:-):-) życzę miłego dnia;-)

I ja witam serdecznie:tak::-):-):-)My dzis uwiezione w domku bo znow maja do digital tv przyjsc,a jak wiadomo ang.fachowcy nie lubia sie okreslic co do godziny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:A ja to wogole, znow mnie cos gardlo pobolewa i pecherz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:cos jest ze mna ostatnio nie tak!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mala mi nadal wola am am w nocy ,potem jest tak zlana ze musze ja przebierac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chwilami mam juz dosc!!!!:wściekła/y:Tez mne ostatnio wkurzyli w lloydsie ,bo moj musial Vana ubezpieczyc i wplaciil kase ,a jej a koncie nie bylo!!:wściekła/y::wściekła/y:chodzilismy wyjasniac ,no i cos tam napieprzyli,ze pieniadze byly dop po kilku dniach:wściekła/y::wściekła/y:Wszedzie tyko problemy;-):wściekła/y::wściekła/y:Nikogo to nie obchodzi ze komplikuja komus zycie.KLAWIATURA MI NIE DZiALA,ALE TYLKO NA BB!!!!!! CZ\Y kToS MIALPODOBNY PROBLEM:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Moje dziecko dopiero padlo, ale dzisiaj pobila rekord bawila sie w lozeczku 1.50h :szok::szok::szok:
A ja w domu nie mam ani mleka ani cukru. I jak ja mam sobie kawe zrobic :confused: :wściekła/y: musze jechac do sklepu moj M tez chce i ogonek..., a tak mi sie nie chce :no::no::no: z nimi w sklepie to tragedia
kasia8118 - strsznie ten czas leci, pamietam jak sie nie moglysmy doczekac Twojego porodu a to juz 3 miechy po.... zreszta nasze BB ksiezniczki juz maja 7mc :szok::szok::szok: ech ... starzeje sie czlowiek :-p

acha wiecie, ze impreza u Sylwii wypada w tlusty czwartek :-):-):-)(ktora ma ochote upiec paczusie i faworki :confused::-p:-D)

Do góry