reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

A kuku:-D:-D

Laptop nam się rozwalił i jest w naprawie ale mó mąż wie, że żona bez internetu to wkur....na żona i pojechał kupic mi notebooka:tak::-D Także jestem już podłączona do świata:-p

Agaam mam nadzieję że ten skopany humor to nie po wizycie u lekarza:baffled: Fajnie, że udało Ci się namówić męża:tak:

Doris ale masz ładne pismo:-D

Żaneta spóźnione buziaki dla Twojego synka:-) No i oczywiście też możesz przyjechać na spotkanie jak maz ochotę:tak:

Natalka jedziesz z interchange 626, 623, 622 i jedziesz do "wyke". Możesz poprosić kierowcę żyby powiedział Ci gdzie jest "the crown pub" i to jest koło Agaam:tak:

reklama
hej mamki :-D

agam to ja wysiade na tym przystanku gdzie kiedys z roksanna wysiadalam ale to moze sylwia powie Ci jaki to przystanek :sorry2:

sylwia wiesz jaki to no nie :-pale maz sie spisal z tym notebookiem:tak:

a o to zmiane w akcie to ja wolalam isc do urzedu sie zapytac niz sama cos robic :sorry2: no i tylko napisalismy takie oswiadczenie o co chodzi i ten gosciu musi to gdzies wyslac i zadzwonia do nas kiedy mamy przyjsc z aktem zeby to poprawili :blink:

a ja dzis spalam do 10 bo moj D wzial mi mala do salonu i dali mi pospac :cool2: ale teraz jestem jeszzce taka nie ogarnieta wiec zajze pozniej ;-)

hej
Ja prawie nie mialam sily chodzic wczoraj przez to przeziebienie:-( Szymonek nadal kaszle ale lekarz powiedzial ze jeszcze ze 2 tygdnie moze kaszlec:wściekła/y: Kupilam mu syrop ale jak zwykle nic nie daje:no:
Kasia8118- dzisiaj juz jest o niebo lepiej:tak:
zanetabd7, Ania1812, Agaam- szymonek spal z nami do roczku bo mi bylo wygodniej i przyjemniej :-)a jak przestalam go karmic cycem to przesypial cale noce od 20 do 8 rano w swoim lozeczku:tak: juz mu nie bylam do niczego potrzebna - chyba:-( Niestety teraz sobie o mnie przypomnial z nawiazka:-D:-D:-D
katarina26- 24 lutego nie moge sie zabrac :-p Zebys leciala tydzien pozniej to chetnie:tak: Zartuje- mam juz bilety na 25 marzec:tak:
sylwiam- dobrze ze rafal dba o atmosfere w domu:-D:-D:-D:-D

A co do jutrzejszego obiadu to moj Artur jest w pracy:-( Wiec jezeli nie bedzie mi sie chcialo szykowac niczego dla naszej dwojki to wpadne polrodzinnie:tak:

Ja tylko na chwile wpadlam sie z Wami przywitac ;-)
Dziewczyny wyslijcie linka do strony z tym pub'em, bo dalej nie wiem gdzie mam jechac :zawstydzona/y: No i my chyba bedziemy ok 15 bo Maja wstaje po 14.
A kto sie wogole wybiera?????
Milego wieczorku mamuski ;-):tak::tak::tak::tak:

Hej wieczorkiem!

Dzisiejszy dzień upłynął na słodkim lenistwie. Oj jak ja tak lubie:sorry2::sorry2::sorry2: Nawet obiad robił dzisiaj J. Ja za to zrobiłam jabłecznik i powiem, że wyszedł całkiem całkiem. Chociaż jadałam lepsze.:-D
Sylwia- ale masz dobrego męża. Musze chyba popracować nad moim;-):-D
Ampar- nie szykuj nic tylko wpadaj ze swoim małym mężczyzną

Ide prasować:sad::sad::sad: Pa

Tak teraz zobaczylam mojego poprzedniego posta,a on mi nie wyszedl:sorry2::dry:jeszcze tam napisalam pare zdan i nic nie pokazalo:baffled::baffled::baffled:

MARTA-nie wiem ile dziewczyn bedzie,bo w sumie tylko dwie dziewczyny sie zdeklarowaly:-(a szkoda bo nie wiadomo jaki stolik zamawiac:-(

reklama
Czesc z rana ja tylko na chwilke potwierdzic ze my tez bedziemy na obiadku:-)
Tylko moj maz zadaje jedno pytanie czy on sie tam naje:-p bo jak ma jechac taki kawal to jest ciekawy czy bedzie warto:-p:-p
Ok a teraz zmykam zajrze jeszcze pozniej PApa

Do góry