agnieszkaUK
Fanka BB :)
ja sie wpadlam prywitacu mnie dzis totalna depresja:-(
milego dnia
milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dzien Dobry:-)
gorzej z tym angielskim menu,pewnie po tygodniu bym miala dosyc

a jak chcialam pod koniec marca do polski i pewnie nie polece mam nadzieje ze na wakacje sie uda :-( i to nie zmienia calego aktu tylko na dole tam cos dopisza ...
jakos na interchange sie chyba umowimy co ?

moze i ja bede jechala autobusem to pewnie spotkalybysmy sie na manchester rd,pod warunkiem ze nie bedzie duzo wozkow w autobusie 

ale jak umowimy se na konkretnym przystanku to napewno bede czekala na was.
co prawda brakowało jeszcze słoneczka,ale ciepełko jak jest to wystarczy w zupełności
;-) co do spotkania u Sylwiam-to ja się piszę,jak bym śmiała nie skorzystać z degustacji latte

ampar-[ja lecę do PL 24 lutego
co? chcesz się zabrać?
Teraz ja się mało odzywam co prawda na bb,ale to dlatego że żyje już pomału w innym świecie
na dodatek jeszcze te odpieluszanie
no ale nie ma co narzekać,będzie dobrze

nie wiem czy jeszcze coś miałam napisać
jak mi coś przyjdzie do głowy to napisze coś pózniej ;-)pozdrawiam