Renuska
mama dwóch żuczków
mamatrojeczki trzymam kciuki
sylwia i katarina rowniez trzymam kciuki .Ja w odpieluszkowaniu zrobie sobie mala przerwe ,zreszta nie mam juz nawet czystych majtek i dresow dla dominika
trzy razy sie pytalam czy robi kupe ,trzy razy powiedzial ,ze nie ,a po minucie kupa w majtach 

sylwia i katarina rowniez trzymam kciuki .Ja w odpieluszkowaniu zrobie sobie mala przerwe ,zreszta nie mam juz nawet czystych majtek i dresow dla dominika
trzy razy sie pytalam czy robi kupe ,trzy razy powiedzial ,ze nie ,a po minucie kupa w majtach 

. Jak sie pytam nie chce a tu za chwile kupa jest czy siku, masakra. :-(Juz bym chciala zeby robila na nocnik, choc czasem sie jej uda cos tam zrobic ae sporadycznie. A my dzis znowu do collegu nie 
.U nas nic nowego Krystian cały czas ma katar,ale chyba już nic więcej z tego nie będzie i na katarze się skończy
.Oj trochę też się z tym namęczyłam w zeszłym roku
.No ale co zrobic mój był w tym czasie w przedszkolu
.Pasuje wam?nefretete ale numer z tego Alexa ma poczucie humoru
coz jak mus to mus. moja ratorosl zasnela z tatusiem na sofie w momencie, gdy ja u gory prasowalam-ciekawe o ktorej maja zamiar pojsc spac, bo po dzisiejszej nocy z Nikola ,mam dosc.walala sie po mnie i po lozku i caly czas plakala.jak zasnela to widocznide jej sie cos snilo bo wzywala pieska-"łał-łał". rano na spacerku spala pol godziny i o 16 znow poszla spac.