reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)
Ja spalam do 8.30, trochę chyba za długo bo mnie baniak boli teraz:-(

Mojadzidzia wiesz, ząbek jak się wyrzyna to długo go nie czuć pod palcem, najpierw pojawia się kreseczka ale jeszcze pod dziąselkiem a potem taka jakby kropeczka -dziureczka:-D no i ona się przez kilka dni powiększa i dopero wtedy się ząbek wyłania:tak:
Już pisałam kilka razy o krosteczkach Olivii:-p Lekarka stwierdziła że to grzybek i dała maść, mi to za bardzo nie pasowało ale stwierdziłam że lekarz wie lepiej i zaczęłam smorować małej, po kilku dniach nie było żadnej ppoprawy i olalam tą maść i zaczęłam smarować dość grubo sudocremem i teraz jest już ok, nie ma śladu po krostkach:sorry2: Jednak intuicja matki jest nieomylna:-D
Agnieszka ja też mam zapamiętane logowanie i nawet jak włączam kompa to nie muszę się logować na nowo:tak:
Kasia8118 następna modelka co paraduje tylko po mieszkaniu w spódnicy:-D Ja tez lubię ubrac spódnicę ale muszę miec na to natchnienie:-p

Ale mamy piekną pogodę za oknem nie?:confused::wściekła/y: Nie chcę nikogo dołować ale w przyszłym tygo nie dość że ma być tak deszczowo to jeszcze zimniej:szok: 3 stopnie w dzień a w nocy nawet na minusie:szok::wściekła/y:

Może ktoś ma ochotę na kawkę do mnie przyjechać dzisiaj??

ps. Agaam żyjesz??

Ja chętnie bym wpadła ale nie mam auta. Buu.:-( Ale możesz wpaść do mnie. Oczywiście wpadajcie wszystkie. Chyba ,że jutro?

reklama
dzien doberek:-)
my dzisiaj wstalismy o 8.20:tak:kazdego dnia lepiej,ciesze sie ze juz nie spimy do 10,bo pol dnia przesypiam jak borsuk jakis;-)teraz mlody schowal sie w kacie i robi co potrzeba,bo caly czerwony i jeczy ze hohohoh,czuje ze body bedzie zasrane za przeproszeniem.pogoda poprostu piekna,az sie zyc chce:-D:-D:-Dale a serio to nie wiem ,czy na spacer pojdziemy ,bo jak pada to napewno nieeee!!
daga-ty masz z cwiczeniami tak jak ja,tydzien pocwicze a pozniej zapominam i d..a,ale nie chce sie w domu,inaczej jak czlowiek na silownie by poszedl.
graziul-ja kupilam zwykle baleriny!!zadne obcasy!!!mam w domu chyba z 10 par na obcasach,zawsze napale sie jak glupia i kupie a pozniej leza w domu i nie ich nie zakladam,mam take chyba ze 4 pary jeszcze nie noszone:szok:ale juz sie odzwyczailam od obcasow.zrobilam tak jak napisalas,wsadzilam mokre szmatki,ale jutro dopiero wloze,niech mi sie noga podgoi bo az krew mi leciala:-:)-(
sylwia,ania1812-ja bym z checia w koncu was poznala,ale kurcze pieczone musze wreszcie jako tako w domu ogarnac,bo caly tydzien latam z dupa,i obiady byle jakie ,pranie sie nazbierało:szok::szok:a nie lubie jak mam jakies zaleglosci bo pozniej masakra jest!
agnieszka-ja tez tak mam z bb!!ale zastosowala rady dziewczyn i zaraz zobacze co bedzie,bp juz pol godzinki pisze :-D:-D
ide i ja zrobie sobie druga kawke,dobrze ze zadnego ciasta nie mam w domu,bo pewnie bym cale pochlonela do tych kaw:tak::tak:marchewek musze obrac pare:-Dsmierdziel maly przyszedl,bo juz sie zalatwil:tak:

Czesc:-)

u nasz tez nuda,David lobuzuje jak zwykle,wczoraj wrzucil do kibla Kubusia kapcia i szczoteczke do zebow:dry:Kuba w sumie sie ucieszyl,stwierdzil-fajnie nie musze dzisiaj myc zebow:-D:-D

MOJADZIDZIA-ale to MONIA jest w ciazt a nie DOMINISIA:-D:-D

DOMINISIA-trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok,trzeba byc dobrej mysli i sie nie poddawac :no:

ZANETA-ja tez mam pare par szpilek i tylko leza w szafie:dry::dry:tez jakos sie nie moge przekonac,a kupujac je mowilam ze bede chodzic:-D:-D

ROKSANNA-szczesliwej i bezpiecznej podrozy Wam zycze:-)
A i u nas narazie te mieszkania stoja puste,robia tam generalny remont.Wiec moze naciskajcie na nie,powiedzcie ze wiecie gdzie sa wolne i ....... moze sie uda:tak:

AMPAR-tobie to normalnie za dobrze jest,co chwile latasz sobie do tej PL:tak:Latawica:-D:-D;-):-p

SYLWIA-oj musze przyjechac i to zobaczyc:tak:

DZIEŃ DOBRY:-) :ninja2: POGODA DO BANI:oo: ALE I TAK SIEDZIMY W DOMU BO KAJA DOSTAŁA GORĄCZKI I STRASZNIE KASZLAŁA W NOCY :eek::eek: AJ U NAS WSZYSTKO NARAZ :baffled::baffled:
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA MIŁE SŁOWA :happy2::happy2: :-) MOJADZIDZIA CHYBA POLMYLIŁAS MNIE Z MONIA BO JA W CIĄŻY NIE JESTEM :-D:-D SYLWIA GRATKI DLA CÓRY SUPER NO TO TERAZ OCZY W OKÓŁ GŁOWY:rolleyes::rolleyes: MOJADZIDZIA TEŻ MYŚLĘ ŻE TO PRZEZ ZĘBY MOJA KAJA MIAŁA TAK:tak::tak: ANIA 1812 JA BYM BYŁA CHĘTNA ALE KAJKA W DOMU WIĘC NIE MOGĘ :errr: MARTAA84 :-D:-D NIECH MAMA WIE KTO TU RZĄDZI ;-):rofl: A CO DO SPANIA TO MY WSTALIŚMY O 10 :huh: UCIEKAM ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA DO POTEM :elvis::rolleyes:

reklama
Czesc dziewczyny u nas tak sobie szczerze mowiac.
Sorki ze sie nie odzywalam ale jakos weny mi zbraklo a do tego wczoraj pozarlam sie z moim:wściekła/y::wściekła/y:

Ania sylwiam dzieki ze o mnie pamietacie.

Chcialam tylko napisac ze bylam dzis z mala na bilansie i Mala wazy 9,36kg:-) grubasek maly i miezy 72cm:-) wielkolud po mamusi chyba hehe:tak:

Sylwia widzisz gdybym wczesniej doczytala to pewnie bym przyszla bo nie chce mi sie siedziec w domu a tym bardziej robic obiadku:wściekła/y: A co robisz jutro moze jutro masz wolny dzien??:zawstydzona/y:;-)

Ania tak jak juz napisalam do sylwim jakbym wczesniej weszla i doczytala to moze i bym zabrala sie z sylwia jesli by mnie zabrala:-p:-p

dominisia ja rowniez trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok glowa do gory:tak:

roksanna ampar i kasia bezpiecznej i szczesliwej podrozy wypoczywajcie i szybko wracajcie:tak::tak:

sorki dziewczynki ze tak po krotce ale moja mala wstala przed chwilka i cos bardzo mi marudzi:baffled: musze uciekac do niej pozniej odpisze bardziej szczegolowo:tak:
PApa

Do góry