Ania1812
Fanka BB :)
Hej:-)
Ja spalam do 8.30, trochę chyba za długo bo mnie baniak boli teraz:-(
Mojadzidzia wiesz, ząbek jak się wyrzyna to długo go nie czuć pod palcem, najpierw pojawia się kreseczka ale jeszcze pod dziąselkiem a potem taka jakby kropeczka -dziureczkano i ona się przez kilka dni powiększa i dopero wtedy się ząbek wyłania
Już pisałam kilka razy o krosteczkach OliviiLekarka stwierdziła że to grzybek i dała maść, mi to za bardzo nie pasowało ale stwierdziłam że lekarz wie lepiej i zaczęłam smorować małej, po kilku dniach nie było żadnej ppoprawy i olalam tą maść i zaczęłam smarować dość grubo sudocremem i teraz jest już ok, nie ma śladu po krostkach
Jednak intuicja matki jest nieomylna
Agnieszka ja też mam zapamiętane logowanie i nawet jak włączam kompa to nie muszę się logować na nowo
Kasia8118 następna modelka co paraduje tylko po mieszkaniu w spódnicyJa tez lubię ubrac spódnicę ale muszę miec na to natchnienie
Ale mamy piekną pogodę za oknem nie?Nie chcę nikogo dołować ale w przyszłym tygo nie dość że ma być tak deszczowo to jeszcze zimniej
3 stopnie w dzień a w nocy nawet na minusie
Może ktoś ma ochotę na kawkę do mnie przyjechać dzisiaj??
ps. Agaam żyjesz??
Ja chętnie bym wpadła ale nie mam auta. Buu.:-( Ale możesz wpaść do mnie. Oczywiście wpadajcie wszystkie. Chyba ,że jutro?