Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam sie i ja dzien szybciutko mi zlecial posprzatalm chatke carpet wyczyscilam okna pomylam takze pozadki na swieta porobionepomoglam znajomej samochodzik wyczyscic bo juz nie dalo sie w nim jezdzic tak nasze dziewczyny rozrabiaja w nim ampar szczesliwej podrozy monia no i jak po USG
a mojego jeszcze nie ma pewnie zaraz wroci mam taka nadzieje
oki do spisania
W końcu mam chwilke. Filipek poszedł na disco a Adaśkiem zajmuje się J :-)
Doris, Sylwia- cała przyjemność po mojej stronie:-)
Doris- pewnie, że się umówimy. Wogóle musze jakoś zorganizować Filipowi ferie bo on z nudów dostaje głupawki. Pewnie wybierzemy się też na kulki i do parkuMmm... parówki w cieście francuskim
Sylwia- dobry i taki spacerek. Jak dla mnie było bardzo ciepło ale ja szłam i to często gęsto pod górke
Ampar- jeszcze raz udanego wypoczynku
Natalka- witaj ponownie
Monia- i jak po usg?
Więcej nie pamiętam. Zresztą musze zmykać bo pisze tego posta od prawie godziny z przerwami na rozmowy przez SkypaBye
Hej laseczki
Ja jakoś ostatnio mam starsznie napiety grafik.Własnie sończyłm robić ciastoline dla małej;-)wiec jutro zaczynamy zabawę.tak coś ostatnio pogoda w kratkę ze jak tylko wyjdzie słoneczko to odrazu z mała na chustawki. Ampar,roksanna miłego wypoczynku w Pl Kasia1881 Co do refluksu to mi tez tutaj powiedzieli ze samo przejdzie ,no i przeszło jak mała skończyła 10 mies.Ale wiem ze w Pl jakoś lecząWiec i tak niedługo bedziesz moze tam sie zapytaj pediatry. Sylwiam Gratulacje dla dziołchy,:-)to juz masz z górki.No i oczywiście dla Ciebie za cierpliwoćść opłaciło sie z Marcelkiem powalczyc.Chodz powiem ze szybko Wam poszło Dominisia Trzymam kciuki za dobre wyniki Monia Czekamy na relacje
Ania szkoda ze tak pozno zajza łm na bb bo pewnie tez bys miała mnie dzisiaj na głowie
Nic zmykam mała kąpać pappapa
MARTA84- a jak ,pewnie ze sama ......kupujejest juz takie gotowe ciasto francuskie do kupienia,juz nawet zarolowane:-)i kroje w plastry i zawijam z parowke,no i to piekarnika zapiekam.Bardzo dobre ,ja sama je czesto jem
ANIA1812-no ja tez myslalm ,i o parku i o kulkach
A ja juz mam dzieciarnie z glowy.Jakos szybko mi to poszlo dzisiajtzn Kuba oglad bajki przed snem,ale sam sie soba zajmie:-)
Doris- to na pewno się umówimy. W kupie raźniej Gdzie kupujesz to ciasto francuskie? Kiedyś szukałam i nigdzie nie było a chciałam zrobić rogaliki z jabłkami
jstysiak-to kiedy w końcu do mnie wpadniesz? Najbliżej mnie mieszkasz a jeszcze u mnie nie byłaś;-)
Filipek już po dyskotece. Oczywiście wrócił z dwoma tatuażami i pająkiem na poliku Adam śpi:-) Na razie
ja wpadłam tylko życzyc kolorowych snow:-)
depresja mnie jakas znow bierze..na serio:--( doris,ania1812-jak bedziecie jechaly na kulki to ja tez chce!!bo nie bylam jeszcze z Pawelkiem,bo jak nie chodzil to bez sensu,chyba ze myslicie ze za maly jest,to nie bede go nakrecacno i gdzie to ciasto kupujesz??
dobra,do juterka;-)
JA TEŻ WPADAM ŻYCZYĆ DOBRANOC BO JESZCZE PRANIE MUSZĘ POWIESIĆ JUTRO KAJKĘ DO SZKOŁY POŚLĘ CHYBA ŻE W NOCY BĘDZIE SIĘ COŚ DZIAŁO COŚ PRZECZYTAŁAM ŻE NA KULKI SIĘ WYBIERACIE BO JA TEŻ BYM SIĘ WYBRAŁA ALE MOGĄ BYĆ TE NA BD4? POZDRAWIAM DO JUTRA LECĘ BO MÓJ JUŻ PRAWIE CAŁE PRANIE POWIESIŁ
my juz na nogach od 4:40 dominik zaprzyjaznil sie z klopem ,lecz nie na tyle by do niego rzygac -zrobil to obok Generalnie to jest 7:54 i zastanawiam sie co zrobic z taka iloscia czsu .Chyba juz lepiej mojej perelce ,bo wylal cala butle wody na wykladzine w salonie i ogolnie jest zadowolony .Poczekam jeszcze chwile i pojdziemy na miasto.
i jeszcze sie przed chwila dowiedzialam ,ze dzis mam wolne wiec pewnie wybiore sie do parku.Gdyby byla ktoras chetna marta albo nefretete to byloby fanie :-)