Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A teraz to Ty bedziesz codziennie pisala o kolejnym zabku u Adasia
jak nie szly ,tak teraz beda nadrabiac te zebole

i jak teraz sytuacja stoi??odnalazl sie?/ a to angielskie dziecko??i jaka to rodzina,znasz ich?/chodzi mi czy to jacys normalni ludzie,czy tacy prawdziwi benefitowcy

oj tak
Ja Ci za bardzo nie doradze ci trzeba brac,bo jeszcze nie bylismy z dziecmi na wycieczce

w sumei bez dzieci tez
wiocha straszna,ciagle tylko do tej polandii sie jezdzi,do znudzenia

dziekuje dziewczynki za troske i zyczonka zdrowia dla mojej Niunki
bardzo lubi jezdzic na tym sprzecie:-) a co do zabkow jak nie mial taK nie a teraz to pojdzie jeden za drugim juz dogonil Victorie a kiedy ona miala pierwszego zabka
tez juz ma dwa chyba beda sie scigac hihi:-)

mmmm pycha musze teraz tez mojego wyciaganc
i witaj w klubie ja tez dzis pospalam do 11:-):-)a Mala wstala o 5
no ale od 7 P sie nia zajmowal
ale jesli nie to przepraszam i obiecuje poprawe
a teraz uciekam do moich dzieci
milego wieczorka zycze drogie Panie
:-)
Pierwszy weekend spedzilismy w Genewie nad jeziorem ,widoki rozlozyly nas na lopatki
Ponad to zaczelam robic sie senna i wlaczyl mi sie apetyt
.Jutro musze zadzwonic do przychodni w zwiazku z moim stanem :-)Sorki ,ale nie mam juz sily siedziec przed kompem ,musze jeszcze pranie zebrac z ogrodu i wziasc sie za obiad.Zdjecia to tylko mala czastka tego co widzielismy 
bo dzis nawet bawic sie nie chciala caly czas sie przytulala i smoczka miala w buzi i bajki ogladala i taka smutna byla :-(

ja tez strasznie senna bylam przez kilka pierwszych tygodni,niestety robilam nocne zmiany po 12godzin na szczescie tylko do 4mies

Pogoda faktycznie dzisiaj była cudna. Aż byłam w szoku jak wyszłam na dwór i zobaczyłam jak jest ciepło
Moze wreszcie wiosna na całego zawitała.

dawałam smoczek ewentualnie wodę do picia, nic więcej i poszło gładko. Teraz przesypiają całe noce (w większośći
)

ale w niektorych miejscach zrobili fuszerke straszna
np w kuchni na suficie mam dwa rodzaje mozaiki
i sciany sa lekko nierowne,myslalam ze jak wytynkuja to potem wyrownaja w niektorych miejscach a oni bach odrazu pomalowali je
no i drzwi mam pomalowane z jednej strony

to dobrze ze wypila ten plyn

moze w sobote wyciagne J ,przed wyjazdem:-)