reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc mamuski no bylam dzis u gp ale dopiero zapisali mnie na poniedzialek ale oczywiscie musial isc dwa razy bo pierwszy raz laska mi zle powiedzialm i cos mi nie pasowalo i musialm isc jeszcze raz mowie wam jak to jest ciezko mi z tymi lekarzami tak nie cierpie chodzic do nich bo i tak daj paracetamol na wszystko brak slow

co do tych spotkan to ponoc fajna rzecz u nas na wyke tez sa ale jakos jeszcze tam nie dotarlam hehe mialam tez isc do bradford z kumpela ale jakos tez nie bylo kiedy .

a co tu tak dzis cicho co zadna sie juz nie odzywa za cieplo nie ma ale da sie zniesc :)

kasia8118 fajnie ze czesto zagladasz opowiedz nam cos o sobie jak dlugo tu jestes z kad z polski o ile chcesz tak zebysmy cos wiedzieli ale powiem ci ze laska z ciebie heheh i dzidzie tez masz sliczna pozdrawiam :)

Magde zanim zatwierdzisz odpowiedź musisz odhaczyc "Automatically retrieve titles from external links" które jest poniżej i wtedy powinien link wyświetlic się prawidłowo:tak:

Myszavik a gdzie Ty znalazłaś zdjęcia Kasi8118???? Też chciałabym zobaczyc:)

Myszavik ja często tu zaglądam szczególnie dzisiaj bo lipnie się czuje i cały dzień siedzę w domu.Mój jeszcze po pracy pojechał do brata wymienic coś w samochodzie,więc nuda jak diabli!Za parę minut idę umyc małego bo to już jego godzina.Co ja mogę powiedziec o sobie jestem z Bydgoszczy a w Anglii jestem od roku.Przyjechałam tu jak mały miał trzy miesiące mój mąż jest tu już trochę dużej.Cały rok spędziłam w domu z mały i strasznie się wynudziłam.Mało mam znajomych tu w Bradford może powodem jest to że nigdy tu nie pracowałam.Ogólnie jestem bardzo towarzyska i wesoła.Tak mi się wydaję.Ale tu jakos zamulam i jestem jakaś inna.Mam nadzieje że to się zmieni.Zrobiłam już postępy napisałam na waszym forum i od 2 tygodni chodzę na angielski w sobote na 1 godzine bo inaczej nie mogę.To tyle na dzisiaj resztę opowiem w środe bo mały mnie tu molestuje.Poz

no wlasnie kasia8118 powiedz mi jak ty mnie znalazlas znajdziesz wszystkie w moich znajomych heheh kurcze to to widzisz rok tu siedzisz i brak znajomych ale zapewniam ze sie to juz skonczylo heheh za nie dlugo to bedziesz miala nas dosc mam nadzieje ze nie bedziemy sie spotykac tylko :)

Właśnie skończyłam myc małego,tatuś w domu to niech trochę posiedzi przy małym bo ja mam już dosyc po ostatniej nocy.Znalazłam was dwie z tej grupy a w sumie to trzy jakoś się udało po zdjęciach itp.jak znalazłam jedną to i dwie następne sie udało znalesc.

No ja tez juz mam spokoj maly spi juz od 7 ,ale dzisiaj marudny byl:szok:A Kuba wlasnie zeby myje,potem troche mu poczytam i spokoj bedzie.Uwielbiam wieczory i ta cisze,szkoda ze tak krotko trwa:tak:

reklama
Karolina ja sobie właśnie podgląduje Gabrysiową galerie na OPERZE:-p Powiedz mi skąd On miał tyle włosów jak się urodził???:szok::szok::szok: Miałaś w ciąży zgagę?:-)
Super zdjęcia:tak:;-)

Do góry