reklama

Mamy z Bradford

Witam :-).
Właśnie Oli odleciał więc mam chwilkę żeby coś napisac:tak:.
Moj R mnie wczoraj uświadomił że wyjeżdżamy do Pl 30lipca a nie tydzień wcześniej jak myślałam:confused:.No to chyba zostanę sama na posterunku bo większosc z was wyjeżdza tydzień prędzej :-(.
sylwia.m nie narzekaj na upały tylko korzystaj i opalaj nogi bo z tego co pamiętam to marudziłaś ze nie chcą Ci się opalic:tak::-D.
Ania1812 postaram się byc ale nic nie obiecuje:tak:.Mi pasuje 10 rano ale jak będzie pózniej to może uda mi się jakoś dotrzec :sorry2:.
Ale dzisiaj pogoda do bani:-(.Nie wiadomo co tu robic:confused:.

reklama
:-D:-Dheja:-)
nam weekend jakos zlecial,w sobote bylismy na farmie i maly oczywiscie zawalu prawie dostal jak zobaczyl te wszystkie zwierzaki,a wczoraj w asdzie i w ikei:-Dpozniej obiadek i jakos zlecialo do wieczora.przyszlo mi zawiadomienie na usg na przyszly wtorek,i juz mam nerwa,bo nie wiem czy A wolne dostanie a nie mam z kim zostawic pawelka:-(:-(masakra normalnie:wściekła/y::wściekła/y:
sylwiam-super ze macie taka pogode,ale wspolczuje tego strachu,ja tez w sobote sie wystraszylam,bo jak wrocilismy z tej farmy to mlody mial taka brazowo-czarna plamke nad okiem,i nie moglam tego mu umyc,juz mi sie urabalo ze cos mu wlazlo,ale A go zlapal i ze tak powiem wyszorowal to paznokciem:szok:jakis brud:-D
ania1812-ja bede na bank,bo juz sie wieki z wami nie widzialam:-D
kasia1881-nie peka,ja nie jade do polski wcale:-(a juz bardzo mi sie chce,niestety dopiero za rok pojedziemy,bo pozniej z brzucholem to juz sie nie ruszam nigdzie:-D
ampar-no wlasnie zabalsamowali cie w tym spa czy co??:-D
jstysiak-kurcze musze sie chyba zgadac z toba to zribisz mi jakies pyszne ciacho,czy tylko torty robisz?
moja kulka u nogi juz stoi,zaraz dokoncze:-D

hej

Ja jestem, jestem:tak: Wypoczeta po spa ale i padnieta po weselichu sobotnim- wczoraj lekki kacyk mnie meczyl:tak: Dlatego dopiero mam czas zeby cos skrobnac

OLIVKA, VIKI, NADIA- HURTOWO DLA WAS SAMYCH SLODYCZY CIOCIA MARTA ZYCZY:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

aNIA1812- jak ja bardzo chcialabym byc jutro- mocno mocno mocno sie postaram:tak: Musze tylko gdzies ta moja mamcie zakupoholiczke wysadzic w jakims centrum handlowym:-D:-D:-D
Sylwiam- ciesz sie aura bo tu tragedia:wściekła/y: Ja juz tylko o tym mysle ze sie bede wygrzewac niedlugo:tak:

Ide zaraz malego odebrac z przedszkola. Juz dzisiaj powiedzialam mamie ze jak tylko wroce z polski to moj pierwszy zakup to beda kalosze i plaszcz przeciwdeszczowy:wściekła/y:
Wieczorem was podczytam co naskrobalyscie jak mnie nie bylo:cool2::cool2:

czesc kobietki my doleciaslysmy szczesliwie i o dziwo nie wymiotowalam mialysmy super lot ale ukrop straszny mamy tez 30 stopni w cieniu i zero wiateru dzis bylam na targu i kupilam sobie i wiki sukienke na chrzciny ceny mnie zdziwily no ale coz trzeba bylo kupic jutro jeszcze jej buty kupie bo nie da sie na dworze siedziec i moze na wode sie wybierzemy jeszcze zobaczymy jest normalnie strasznie mozna biegac nago :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dla dziewczynek naszych trzech zdrowka zycze i usmiechu tez spozniioone ale szczere sa zyczy tynia i wiki niech wam slonko swieci pieknie ksiezniczki

Czesc:-)

ANIA1812-ja tez bede:tak:
A Kubus w polskiej szkole dostal swiadectwo z samymi bardzo dobrymi ocenami:tak:i dostal jako jedyny chlopak w klasie voucher na 5 f do tesco za dobre wyniki w nauce:tak:

ZANETA-to bardzo pracowity mieliscie weekend:-)

MONIKA-i jak po wizycie u poloznej??wszystko ok?

Jejkuuuuuuuuuuuuuuuuu a ja juz z moimi nie moge wytrzymac,ledwo wrocilismy ze szkoly i juz awantura:wściekła/y::wściekła/y:

Helloł dziołchy:-D

Adam śpi. Jaaaka błoga cisza:happy2: Tak poza tym to u nas nudy. Przez "piękną" pogode siedzimy cały dzień w domu. Filip strasznie się nudzi. Nawet nie ma czym się pobawić bo prawie wszystkie zabawki ma już w Polsce:dry:
Jak już wiecie wkrótce wyjeżdżamy i mam do sprzedania jeszcze troszkę pierdółek. W większości po 50p i po funciku. M.in. świeczniki, wazoniki, lampka nocna gwiazdka z Ikea, Freeview, 2 składane krzesełka z Ikea, 2 sekatory (duży i mały), zasłony (ja mam okna 180x120 cm), firanka kuchenna, 2 blachy do ciasta (keksówka- nowa i pare razy używana blacha 35x25cm), 2 stołki dziecięce z Ikea. Z większych rzeczy zostały mi jeszcze stolik TV i stół ogrodowy, pralka Beko. Więcej nie pamiętam;-) Jakbyście były zainteresowane to piszcie na PW.

Ampar- mame zostaw na Foster Square. Jak wejdzie do TK Maxx to zejdzie jej pare godzinek:-D
Sylwia- dawaj te 10st. Jak patrze w TV na te upały w całej Europie to płakać się chce. Naprawde wolałabym taki upał jak deszcz czy wczorajszą wichure:dry: Współczuje przejśc z Marcelkiem. Wyobrażam sobie jak musiałaś się przestraszyć.
Kasia- nie martw się. Dużo dziewczyn zostaje. Poza tym Agaam też niedługo wraca. Na pewno nie zostaniesz sama:happy2: A na ile jedziecie?
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry