reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć!

Ja jestem na nogach od 4.15. Wyprzedaż w Next zaliczona. Zakupy należały do udanych. Cała rodzinka obkupiona. Najbardziej Filip a ja niestety najmniej:-( Spodnie, które dla siebie wziełam okazały się być kroju "Skinny" a ja nie lubie tego fasonu bo wyglądam w takich jak baleron:-D;-) Za to jestem bardzo zadowolona z zakupów dla Filipa. Kupiłam mu fajną kurtke (przeceniona z 28 na 12F), 3 pary butów, spodnie i pare bluzek:tak:

Roksanna, Doris- jak Wasze zakupy? Zadowolone jesteście?
Ampar- udanego wieczornego wypadu. Ja juz nie moge się doczekać jak gdzieś wyjdziemy wieczorkiem z J.
mojadzidzia, Agaam- chodzi o takie torby z których odkurzaczem wyssysa się powietrze. Wtedy ciuszki zajmują dużo mniej miejsca. Fajne na podróż ale też do przechowywania np. starych ubranek po dzieciach
Graziul- gratki dla małej. Na pewno słodko to musi brzmieć, szczególnie takie mieszanie słów angielskich i polskich.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Ania a dziękuję. Mój pojechał jeszcze i dzwonił że jeszcze sobie kurtkę kupił. :-D:-D A ja zastanawiam się nad tymi moimi spodniami czy je zostawić, bo mnie tak opinają, no nie wiem jeszcze. Na Matyldę spodenki za duże, spadają z tyłka, ponosi w przyszłym roku. A sukienka cudna. Butów nie chce nawet przymierzyć możliwe że będę musiała je oddać :-:)-:)-:)-:)-( Ania powiadasz o 4.15 Ja o tej porze już odbierałam Dorotę i jej mamę, a wstałam o 3.30. Hihihi
Doris a Ty jak???
Ampar miłego wypoczynku.

Czesc

Kurcze a rano bylo sloneczko....:-(

Ania Roksanna Doris wielki SZACUN ze chcialo sie Wam tak wczesnie wstac:tak::tak: mnie by pewnie wolami nie wyciagneli z lozka o tej porze:-p chociaz pamietam wstawalo sie na 3 do pracy:-p no ale to byl obowiazek a zakupy to raczej przyjemnosc:tak: Ale jak widac warto bylo. Ja tak sie zastanawiam czy nie przejechac sie jak Mala wstanie chociaz jak myslicie bedzie jeszcze warto??
Ampar udanego wieczorka zycze:tak: My w Polsce tez czesto wieczorami wychodzilismy sami albo z przyjaciolmi. I powiem szczerze ze czasami warto sie tak odstresowac:tak::tak:
Ania z tymi torbami to faktycznie bardzo dobry pomysl:tak:szczegolnie jak sie jedzie na dluzszy urlop a my w przszlym jedziemy na jeszcze dluzej niz teraz wiec takie torby sie przydadza bo teraz ledwo ledwo sie zmiescilismy jeszcze w droge powrotna domawialismy bagaz bo bysmy sie za Chiny nie zabrali:tak: a Te torby maja jakas specjalna nazwe? i czy odkurzacz do tego tez jest jakis specjalny:confused::confused::rofl2:
mojadzidzia na ja wlasnie mam do wywolania ponad 200zdjec bo juz czesc w Polsce wywolalismy ale nie zdazylismy reszty:tak:

Wiecie co moja Vicky spala wczoraj w dzien ponad 3h bylam w wielkim szoku, niby sie cieszylam ze mam tylke spokoju ale po tym jak zrobilam obiad posprzatalam to juz nie mialam co robic:rofl2: strasznie mi sie nudzilo i tylko myslalam zeby ona juz wstala:rofl2: a teraz tez spi juz 1,5 ciekawe czy wstanie tez po 3h:-D dla mnie juz moglaby wstac bo nudno bez niej:-p:-p
Ok uciekam a Wam zycze milej soboty:-)

hej:-)

u nas wszystko ok :-)ja tylko na chwilke napisac ze nie mam neta teraz jestem u D ciotki i sie dorwalam dopiero :baffled: nie wiem czy przed wyjazdem do pl bede miala jak cos odezwe sie z pl :tak:

Hejo!

Czuje się jak nowo narodzona. Godzina drzemki i od razu mi lepiej.

Roksanna- mocno Cię te spodnie opinają? Bo jak tylko troszke to powinny się rozbić jak je troszke ponosisz. Ale z Matyldy agentka. Takie fajne buty. Powiedz jej, że jak ona nie chce ich nosić to ja je od niej pożycze:-D
Agaam- troszke późno odpisuje ale myśle, że warto iść nawet później a nawet w poniedziałek jak ludzie zaczną zwracać zakupy. Co do tych toreb to nazywają się: Space- Saving Vacuum Bag. Powietrze wysysasz zwykłym odkurzaczem.
Natalka- udanego pobytu a Pl. Pewnie już tego nie przeczytasz:sorry2: Co z aktem urodzenia małej? Udało się załatwić?

Na razie

Czesc:-)
Ja ja kos dalam rade dzisiaj przezyc dzien bez drzemki:-D:-Dchociaz mialam kryzysy:-D
Ja tez obkupilam sie i cala rodzinke:dry::sorry2:

ROKSANNA-jeszcze raz dzieki za podwozke:tak::-)Twoj L chyba Ci pozazdroscil:-D

ANIA1812-ja mam troche zwrotow:tak:ale wiekszosc jest ok:tak:i jestem zadowlona:tak:

AGAAM-jak sie wybierasz autem do Kasi,to ja oczewiscie sie z Toba zabiore:tak::-Ddzieki:tak:Ja bede jechala tylko z Davidkiem i bede miala fotelik:tak:

NATALKA-Milego pobytu w Pl:happy:

Hej kochane.U mnie kiepsko choroba mnie rozkłada na maksa leki prawie nic nie pomagają:no:.Ale jakoś udało i mi się pojechac na parę minut Do Nexta tak koło10.30 ale nic ciekawego nie było:no:.pierwsze co ruszyłam na dział dziecięcy.Ale lipa liczyłam ze może uda mi się kupic coś dla Krystiana ale nic nie było zero jakiś spodni , kurtek czy butówa na to głównie się nastawiłam.sobie kupiłam tylko jedną bluzkę i mój też kupił sobie jedną koszulkę :tak:.Nie wiem dziewczyny czy zwróciłyście uwagę ale fatalnie w Nexcie metkują ciuchy i zostają dziury po metkach:wściekła/y:.No chyba że tylko ja mam takiego pecha:baffled:.
Doris8,Roksanna i Ania1812 fajnie ze udało wam się tyle kupic ciekawych rzeczy dajcie znac kiedy będziecie robic zwroty to może się na coś załapiemy:tak::-D.Ja chętnie kupię coś ciekawego r.12:tak::-D;-).
natalka i ampar3 przyjemnych wakacji i dużo słoneczka życzę:tak::-).
Nic uciekam smarkac:tak::-D.

KASIA8118-bo na te dzieciece rzeczy rzucily sie Pakistanki:-D:-Dbraly po pare wieszakow:-Dja bylam z samego rana a sie zalapalam tylko na dwie pary spodni ,z tego 1 pare znalazla mi Ania-ZA co jej bardzo dziekuje bo super leza na Kubie,a 2 musze oddac,bo wyglada w nich okropnie,jak w worku:dry::sorry2:
Kurtki tak samo ,szly jak cieple buleczki i buty tez.Dla Davidka juz mi sie butow nie udalo kupic:no:
Ale za to udalo mi sie kupic dla chlopakow pare bluz i dresy:tak:
A z tymi metkami to masz racje,ja tez sobie zrobilam dwie dziurki:crazy::wściekła/y:
Ja mam zwroty w rozmiarze 8 :)

Ostatnia edycja:
Czesc Witam z rana jako pierwsza:-D

U nas dzien zaczal sie wczesnie bo o 6;30:wściekła/y: no ale jakos zyjemy:-p
Zaraz jakies sniadanko trzeba skleic i na zakupki:tak:

Ania dzieki za nazwe tych toreb bede miala to na uwadze:tak:
Doris to dobrze ze bedziesz miala fotelik bo inaczej byloby ciezko;-) A jesli chodzi o zwroty to co masz ciekawego bo ja tez rozmiar 8preferuje:-D
Kasia ja tez wczoraj zastanawialam sie czy jechac ok 11 ale w koncu zrezygnowalam bo stwierdzilam ze juz nie bedzie za bardzo po co:tak: Ale tak jak Ania napisala moze wybiore sie jak beda zwroty oddawac:-p No i zdrowka kochana kuruj sie:tak:
Natalka Amapar udanego wypoczynku w Polsce i super pogody:tak:
Roksanna a ja myslalam ze te buty to dla Ciebie:zawstydzona/y: no to masz mala modelke i nie koniecznie z gustem mamusi:-D

Ok uciekam trzeba sie za sniadanko wziasc:tak: Milej niedzieli zycze Wam Drogie Kolezanki mimo tej wstretnej pogody za oknem:tak:

reklama
Witam z rana:-).
Za oknem lipa straszna ale liczę że sie jeszcze przejaśni i może uda się skoczyc na spacerek do parku.Dzisiaj obudziłam się bez głosy ale naszczęście juz odzyskałam:tak:.Czuje się trochę lepiej:tak:.Najważniejsze że juz nie mam gorączki bo ona chyba najbardziej dawała mi w kosc nie licząc wiecznego smarkania:sorry2:.
Doris78 r.8 to mogę sobie założyc na jedną nogę lub rękę jak wolisz:baffled::tak::-D.No to interesu nie zrobimy:no::-D.
Tak się zastanawiam dziewczyny czy w przyszłości czy nie lepiej jest kupowac ciuchy Nexta przez internet oczywiście w pierwszy dzień wyprzedaży :baffled::tak:.Niż stac pod sklepem o 5 rano:sorry2:.Co myślicie na ten temat:baffled:?
Agaam dzięki za życzenia;-).
A ja tez sobie kiedyś kupiłem już dawno temu te torby o ktorych piszecie i jeszcze nigdy nie użyłam :no:.Chyba czas je przetestowac:tak:.
Nic uciekam.Słonecznej niedzieli życzę nam wszystkim:tak::-).

Do góry