reklama

Mamy z Bradford

Witajcie
Troche mnie tu nie było:zawstydzona/y:i jakoś ciezko sie znowu wbić:-(Ale nic na poczatek
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek dla Alexa i Dawidka:-):-):-):-)
Graziul Czekamy:tak:

reklama
hej laseczki:happy::happy:
Dlugo nam zeszlo na scanie ,bo bylo male opoznienie no i trafilam na praktykantke ,wiec wszystko trwalo podwojnie dlugo bo tamta starsza stazem uczyla ta mloda wszystkiego:szok:ale przynajmniej mi wyogladaly dzidzie ze wsz stron kilka razy dokladnie:happy2::happy2:

Dzidzka zdrowa,wsz oki:happy::happy::happy: No i bedzie my mieli SYNECZKA:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Eryczek jest dosc duzy ,tzn nozki ma bardzo dlugie:tak:wiec dlatego pewnie mam
brzuszek taki spory juz,bo gdzies tam sie biedny musi pozwijac;-);-)
Nata tez sie urodzila 60 cm dlugasna:tak:;-)
ZANETA-dzieki za ska,i sorrki ze dop sie odzywam ale tel w domu zostal a pozno wrocilismy:sorry2::sorry2::sorry2::tak::tak:

DAVIDKU-STO LAT,DUZO ,DUZO ZDROWKA I SAMYCH RADOSNYCH TYLKO DNI:happy2::happy2::happy2:
OKI ja spadam ,bo mala chyba kupe chce i musze ja wysadzic,papappapap

Czesc Laseczki:-)
Ja tez dopiero teraz mam chwilke Mala bawi sie z tatusiem a ja korzystam, dzis bylysmy juz na dworku bo trzeba bylo wykorzystac pogode siedzialysmy w domu kilka dni i juz brakowalo swierzego powietrza:tak:

DAVIDKU: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA SZCZESCIA POMYSLNOSCI MILOSCI USMIECHU I MNUSTWA ZABAWEK, ZYCZE AGA Z VICKY:tak::tak:
Graziul Ale super bedziecie mieli parke:tak::tak: Moje gratulacje Super ze Eryczek dobrze sie rozwija:tak: oby tak dalej niech rosnie duzy i zdrowy:tak:

Ehh to sie rozpisalam dzieci wzywaja... Zajrze poaniej PAaaa

Czesc.

Davidek bardzo dziekuje za zyczenia:tak:Jejku ale zlecialo te 3 latka.

GRAZIUL-Gratuluje syneczka:-)to bedziesz miala parke,super.

ZANETA-ja zaraz tez bede miala przerwe 3 godzinna od Davidka,tez sie zastanawiam co z tym czasem zrobie.Ale spoko pewnie znajde sobie jakies zajecie i ten czas mi szybko minie.

AMPAR-no juz taka ze mnie brudaska jest.

reklama
hej

Ja zdycham. Okazalo sie ze zatoki mam zawalone, schylac sie nie moge, szczeka i ucho boli:-(:-(:-( Ale musialam zajrzec co tam graziul nosi:tak:
Graziulxxx- gratulacje- chyba sie bardzo cieszysz z eryczka:tak:
jstysiak- mi tez ciezko sie wbic ale sie pcham;-)
doris78- 100 lat dla Dawidka- niech mu sie spelniaja marzenia:tak:

Szymcio dzisiaj pierwszy dzien byl w przedszkolu i ciesze sie bo zadowolony bardzo. Jak tata przyszedl go odebrac to powiedzial: ,,fajnie ze przyszedles ale jak bys tak przyszedl troszke pozniej mnie odebrac to nic by sie nie stalo bo bylo bardzo fajnie''
Wydoroslalo mi dziecko- a w czwartek idzie pierwszy raz na caly dzien:tak::szok::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry