tynia i wiki
Fanka BB :)
sylwia podobaly sie podobaly
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z reszta to i tak jedyna rzecz, ktora dostajemy, oprocz child benefitu oczywiscie. Ehhh....
choc slonko juz swieci ..moze nie bedzie najgorzej
Dobrze ze u Lenki goraczka spadla
Co do paliwa to moj A mowil ze ma dojsc do £ 2 za litr w niedlugim czasie

Zwariowali bo przeciez z tym sie wiaza podwyzki wszystkiego
A place (mam na mysli sr.krajowa)bardzo minimalnie wzrastaja od kilku lat.Przewidywalnie w 2014 ludzie beda zarabiali minimalnie tylko wiecej niz w 2003

Szalenstwo
no ale i tak jest duzo lepiej niz w Pl-jak dla nas;-)
w sumie obie pierzemy dla 4 osob
;-)jedno wyschnie juz drugie wieszam i tak w kolko,nie nadazam skladac

Ty to masz wigor w sobie babko:-):-)i mnooooostwo pozytywnej energii,ktora dobrze dziala na otoczenie

zaczal juz sezon motorowy
Zdjecia z imprezy bardzo fajne,

bo jakos umknelo mi to z pamieci

Kiedyś na tygodniowe zakupy wydawałam 70Ł a teraz tydzień w tydzień 110 lub więcej

wiec nie wychodze z Claudia wszystko w domu jest wiec nie mam po co nawet w sumie mialam isc po prezent dla kolezanki bo jutro ide na urodziny ale zobacze jeszcze .
wczoraj przed wyjsciem do pracy polozylam Claudie spac kolo D zeby sie troszke wyspac a jak wrocilam z pracy oni jeszcze spali
szybko obudzilam D bo by do pracy nie zdazyl ale przez to ze Claudia sobie drzemneła na 3,5 godz w dzien to dobiero mi spac poszla o 23;30
a widzialam ze jest tam do kupienia tylko ze 3,5f wysyłka wiec sie nie oplaca bo wyjdzie 7 to juz zostane przy tej normalniej
ale dzieki ;-)
a jak te granulki co Ci polecilam pomagaja jej ??
Zakatarzona i gardlo boli a do tego nie ma zadnych lekow w domu
Dzis jak moj wroci z pracy to pojedzie zaopatrzyc apteczke
Ale to pewnie moja wina bo tez juz poczulam wiosne i w rzakiecie na dwor sie wybieralam
stara a glupia
i teraz mam za swoje
Niby te same zakupy robi sie co tydzien a co tydzien inna cena i to nie chodzi o grosze
ehhh ale w Pl to sobie nie wyobrazam zycie, tak jak powiedzial D nawet na zakupy bysmy nie mieli

a przeciez jest nas tylko 3

Zazdroszcze energii;-) Ja to czasami jestem jak taki stary kapec
Ale najwzniejsze ze juz wszystko oki
i dzieki za mile slowa
Musze jakos wytrzymac do 15
Dobrze ze chociaz obiad mam gotowy od wczoraj, gulasz ktory mialam serwowac w post