tynia i wiki
Fanka BB :)
monia my mamy virgin i jak narazie jest wszystko oki nie narzekamy Wszystkiego najlepszego 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Małą dziś pomęczyła trochę kolka i teraz zasneła. Nie wiem czemu ale zaczeła mi bardzo mało jeść. Zazwyczaj zjada 130-140 ml a dzisiaj 50-70 ml. Nie wiem czy jej coś dolega czy poprostu ma zły dzień do jedzenia...i kupe zrobiła tez nie za ciekawą..... poczekam jeszcze dwa dni a jak się nic nie zmieni to do lekarza musze się z nią udać. :-(

teraz mam spokój od momentu zmiany mleka na „comfort” – kupka raz dziennie bez żadnego wysiłku 

A jakie mleczko serwujesz Jaśminie?

2 kawki zaliczone i nic:-
maly upierdliwy
;-) Tez stosowalam Comfort przez 2 tyg jak podejrzewalam kolki
wiem cos na temat placenia podwojnie bo tez mamy mieszk w Pl do oplacania

Sarcia sliczna jest.
;-)

odbiór i do kasi na kawke(dzieki wielkie
)i tym sposobem dopiero co usiadłam na 4 literach
.
ale to dlatego ze pogoda sie ruszyła(oczywiscie pomijajac dzisiaj)
tylko poprosze o adresik.Jak ktos potrzebuje transportu to chetnie zabiore:-)
życze z całego serducha by sie wszystko dobrze skończyło
no niestety zycie ostatnio strasznie podrożało ,a pensje stoją w miejscu.pamietam jak 2 lata temu byłm na maciezyńskim to potrafiliśmy ładnie odkładać ,a teraz.........sa prawie dwie i dupa

:-) ale poprzednie tez wydawalo sie bez grzyba bop jak sie wprowadzalismy to pomalowane wszystko ladnie pieknie tylko ze z czasem juz tak fajnie nie jest wiec ciezko znalesc co bez grzyba bo po czasie wszedzie moze wyjsc
oby ten dehumidifier pomogl 

Graziul to dobrze, że to była tylko 3-dniówka. Natalka się trochę namęczyła ale przynajmniej Tobie kamień z serca że to nic poważniejszego. Natalka Ty pytałaś sie kiedyś o latte waniliowe dolce gusto tak?? Ostatnio zalogowałam się na stronie żeby punkty z pudełek nabić i widziałam, że mają w sprzedaży. Są ciut droższe niż w sklepach ale niedużo;-) Asiunia mi bez różnicy, który dzień. Dostosuję się do większości. Jstysiak a co za szkolenie robisz?? Marta ja już wcześniej pytałam ale pewnie nie doczytałaś;-) w jakim mieście mieszkaliście wcześniej? jeśli to nie tajemnica;-) Żaneta chyba czeka Was dłuuuuugo wieczór, co?? Ja pasa nie używałam a balsam ujędrniający to dla mnie najlepszy jest niveaQ10. Tynia zdrówka dla Wiki. Podobały się Jej zdjęcia z imprezy?
Olivia cos mi namieszała w laptopie i jak naciskam enter to nie przeskakuje mi akapit tylko jakas aplikacja się włącza. Muszę spacją robić odstępy żeby post nie szedł cały w jednej linii.
ze jak nie zje wszystkiego to bedzie glodna