reklama

Mamy z Bradford

Sylwia i Doris , swietne fotki, a Marcel jaki zainteresowany;-):-).Tez sie musimy kiedys tam wybrac. My jedziemy do Blacpool 25 czerwca razem z Kasia i Fabiankiem.

Co do spotkania to jestesmy umowione na 14.30. Mam nadzieje ze sie wyrobimy.
Kasia a gdzie ci pasuje . ?

reklama
niunka możemy spotkac się gdzieś w połowie drogi na tej prostej ulicy jak wyjdę z domu tak jak miałabym isc do Malatana.Wyruszę o 14.25 to mam nadzieje że spotkamy się jakoś w połowie drogi.Jak zobaczysz jakieś pędzące dziecko to na pewno moje:-D.Muszę się pochwalic bo pare minut temu wróciliśmy z Morrisona i moje dziecko samo bez żadnej pomocy weszło po schodach na pierwsze piętro.Bardzo mnie to ucieszyło.Może to nic wielkiego ,ale mi sprawiło to wiele radosci.

SYLWIA,DORIS-zdjecia super!!widac ze wycieczka sie udala!!:-)Wracajac ze spacerku spotkalysmy Myszavik.Jak pogoda dopisze to jeszcze do parku sie wybieramy.pozdrawiam

Hej Wam
Sylwia i Doris- super zdjecia i od tej paskudnej pogody udalo Wam sie uciec
Cfcgirl- to ja chetna na te testy jestem i na nowy katalog z avonu tez

Ja juz dzisiaj z malym w parku poganialam. Poznalam jeszcze 2 mamusie z Bradford.
Probuje wrzucic te zdjecia z blackpool

Załączniki

• Blackpool 011.jpg
    Blackpool 011.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 71
  • Blackpool 031.jpg
    Blackpool 031.jpg
    118,4 KB · Wyświetleń: 56
  • Blackpool 046.jpg
    Blackpool 046.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 78
  • Blackpool 047.jpg
    Blackpool 047.jpg
    113 KB · Wyświetleń: 82
  • Blackpool 052.jpg
    Blackpool 052.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 74
Sloneczko sie nad nami zlitowalo :-) Kuba dzis byl w przedszkolu, straszne pustki byly, w grupie tylko 5 dzieciakow bylo, widac ze wakacje. Za to w sklepach :szok: nie bylo sie jak ruszyc. Jak zwykle placz przy zostawianiu, a potem jak juz wyjde to bawi sie z dziecmi jakby nic. Na szczescie przestalam sie juz tym denerwowac. Jemy wlasnie kanapki i zmykamy do parku. Moze ktos wpadnie do Lister Parku?

Sylwia, Dorota - fajnie, ze wycieczka sie udala :-)
Ampar - zdjecia super, tez musze sie kiedys wybrac z moim Kuba, bo fajna piasczysta plaza tam jest
Magde - to moj podobnie spi, budzi sie kolo 11, potem o 3 i o 6 rano, ale szybko zasypia, przy czym to o 3 jedzenie to raczej chodzi o przytulanie i pociumkanie sobie niz najedzenie sie. Maciek tez nie chce smoczka, wiec pewnie ja za niego robie. A rano spi tak dlugo poki my sie nie obudzimy :-) Mam nadzieje, ze to nocne jedzenie,zwlaszcza o 3 zniknie jak zaczne mu podawac stale pokarmy.

Hej dziewczyny co dzisiaj tak cichutko:baffled::no:???Mam nadzieje że uda mi się wysłac tą wiadomosc bo robie już trzecie podejscie:wściekła/y:.Kasia i Niunka dzięki za wspólny spacerek i kawę.Było miło zawsze to jakaś odmiana:-).Mój maluszek już śpi to mam chwile wolnego.A za oknem deszcz:-(.Smutny ten wieczorek.

ale tu dzis cisza, widac ze pogoda za oknem i nikt nie siedzi w domciu:tak:
Dziewczyny fajne zdjecia, i fajne miejsca - mam nadzieje ze i ja kiedys bede mogla je zobaczyc
Ja od wczoraj chodze zakrecona chyba z radosci ze niedlugo jade do Polski chociaz mama mnie troche zalamala bo jak ja przyjade to ona bedzie w sanatorium wiec bede sama w domu ;/ Znajomi obiecali pomoc :) a moze zrobie mamie niespodzianke i zawitam do niej bo szczesciara bedzie sie kurowac w Dziwnowku :):-D;-):-)
Najbardziej to sie ciesze ze pojem swiezych polskich warzywek i owocow to smieszne ale dwa lata nie jadlam truskawek bo te tutaj to sama woda.:happy2:
Mlody smacznie spi ale wiecie co mam problem otoz maly uwielbial sie kapac jak wchodzil do wody to smial sie w glos a jak go wyciagalismy to krzyczal. a od 3 dni jak widzi wanne starasznie sie boi,:baffled: nie zauwazylam zeby cos mu sie stalo w wannie albo zeby sie gdzies uderzyl woda zawsze ma idealna temp. sama nie wiem co sie dzieje. dzis dalam mu spokuj bo mi go szkoda ale nie wiem co zrobic :crazy::sorry2:moze macie jakis pomysl?:-(

kasiek - ja na truskawki jezdze w okolice Doncasteru, mamy tam upatrzone poletko, gdzie samemu sie zbiera do koszyczka z pola truskawki, sa tansze niz w markecie i pyszne, takie jak w PL, a z kapiela moze sie czegos przestraszyl, zmien mu moze na stara wanienke dziecieca (bo rozumiem ze w duzej wannie go juz kapiesz?)

U mnie dzieci juz spia, a ja mam tyle do zrobienie, ze nie wiem za co sie wziac i w koncu siadlam przy kompie na BB :baffled::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry