Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Ostatnimi czasy sie z niej zrobil taki cycu ze glowa mala
tylko mama i mama .A na dodatek taka maruda :-(,wyobrazcie sobie ze w przeciagu tyg.wyszly jej 3 zeby ,a jeszcze widze biale kreski na dziaslach
.Dominiczek -perelka mamusi nadal ma goraczke ,poczytalam mu kubusia puchatka i zasna .
zreszta jestem dzis jakas zamulona ,i ta pogoda !!!

moze w przyszlym tyg jakos sie ugadamy

mysle ze kazda kobieta na poczatku ciazy ma takie obawy jak ty;-);-)Wazne ze bedziesz miala mame przy sobie:-):-):-):-)A co do Niki my nikogo nie odpychamy tylko napisalysmy co myslimy na temat tego posta

Tak samo bedzie z Toba zobaczysz
Dobrze ze Twoj M ma dobry kontakt z Twoja mama
napewno bedzie latwiej

ale Jasmina zaszalala
Oby juz teraz bylo z gorki i bezbolesnie o ile to wogole mozliwe
oby tylko na przeziebieniach sie konczylo

za jakies pol godzinki kapiel,mleczko i spac no ale z tym to roznie bywa
no ale na szczescie nocki mi przesypia cale.
bedzie potem co podjadac do obiadku:-) pochwale sie tez bo dzis kupilismy fototapete do salonu,balam sie troche ze za ciemna ale mamy jasna kanape i panele wiec nie powinno byc zle,co myslicie?

ja przynajmniej tak mialam w ciazy mialam naprawde rozne mysli,bo ani jedna ani druga ciaza nie byla planowana,ale jak juz zobaczylam moje malenstwa to dopiero do mnie dotarlo ze kocham je najbardziej na swiecie
:-)a teraz tez maluje sobie paznokcie z moja nelka;-)
nic dziwnego ze jasminka marudna byla,a wlasnie mi sie przypomnialo ze mialam cie zapytac jak zdrabniacie imie malej?

Dlugo nie poleniu****e bo mam dzis corke kolezanki