Witam niedzielnie!!
Oh trzeci dzien wielkiego sprzatania. Ukladania mebli, prania poscieli itd...Juz mam dosyc!!
Dalej w dwupak, nic sie nie dzieje

Nie wiem moze za malo przyspieszaczy wyprobowalam, juz nie moge sie doczekac mojego skarbenka.
No ale jak pomysle ze moj M mialby sie wziasc sam za przekladanie to chyba pozniej bym zwariowala

Dwa razy tyle roboty!!
Martus jak by to ode mnie zalezalo to juz dzisiaj bym wystekala dzidziucha!!No ale jej/jemu sie nie spieszy na swiat:-)
Sylwia.m zazdroszcze nowych butkow!! ja wczoraj bylam na zakupach ale tak mam opuchniete rece, nogi ze kostek nie widac. Zmierzylam dwie pary butow i spocilam sie jak bobr...
Musze jeszcze swoje dwie pelne walizki przerobic.
Moze sie zmieszcze jeszcze w 6/8rozm...
Graziul Ty mnie nie strasz sniegami. No mnie juz telepie w nocy z zimna... Wlasnie jak dobrze pamietam lecisz do Polandu w pazdz. Jak tam przygotowania??
Nika ja nikogo nie osadzam. Sluchaj mi tez bylo ciezko tutaj wkrecic. Pozatym jestem tez na innych forach. Np pazdziernik 2011 - przyszle mamy!
No ale tez bardzo chcialam poznac mamy z Bradford. I jestem bardzo zadowolona, bo poznalam bardzo swietne dziewczyny. I tez sie obawialam odrzucenia.
Dziewuszki spalam dzisiaj pierwsza noc na foam mattres

troche twardo ale wyspana jestem