izunia1986
Zaangażowana w BB
werkamirek ciesz się kobieto,że masz dużo mleka.Ja miałam tyle,że starczało do kawy;-)mały wisiał na cycku godz po czym zjadł 90ml mm.A jak ściągałam to po całym dniu było na kolacje.A chciałam karmić...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A jeśłi chodzi o te playgroups, to może się kiedyś razem wybierzemy, tylko nie wiem, czy nie jest problemem to, że nie mieszkamy w tych samych okolicach, bo ja na BD4...a w jakim wieku masz dzieciaczki?
tzn z rana w polskiej szkole byli,potem ciocia ich wziela do siebie(wlasnie ciekawe jak tam sie sprawuja?
a potem wieczorkiem jada na meski wieczor sobie
to ja dzisiaj mam dzien sprzatajacy
latalam ze szmata od rana-ale jest efekt dom lsni:-)

i jakbysmy mieli taka sytuacje w polsce jak tutaj ,odrazu bym sie pakowala,chociaz mam tutaj najblizsza rodzine i swiat nigdy nie spedzalismy sami.Troche dziwnie mysla Ci ludzie ,co mowia ze zapomnisz o polsce,przeciez wiadomo ze sie nigdy nie zapomni.
ale tak i tak jezdze i wiem ze bede dalej jezdzic
chociazby ze wzgledu na dzieci,bo oni uwielbiaja te wyjazdy.
ciekawe jak długo

No taka byłam szczęśliwa że nie wiem
ale chciałam Ci powiedzieć że jest jeszcze inna ewentualność......ja już nie raz zauważyłam, że dzieci są bardzo przekorne i chyba czytają nam w myślach albo podczytują bb
bo ile razy ich tutaj nie pochwaliłam to zawsze się psuły zaraz a jak ponarzekałam to się poprawiały, a Ty przecież wczoraj skarżyłaś się na Laurę;-)

zdazylam zjesc snaidanko, umyc sie wymodelowac i nawet zrobic makijaz