HaGie
Fanka BB :)
Hej naprawdę zimno dziś...na spacerze nosy nam zmarzły 
Michalina, jak już WerkaMirek pisała, nie byłyśmy dziś w tym sklepie, jakoś za daleka tam i nam się nie chciało
Wybieramy się we wtorek około godziny 11, więc jeśli chcesz, to możesz do nas dołączyć :-)
WerkaMirek muszę chyba kiedyś wpaść do Was na obiad

Mniam
Ty to w ogóle masz szczęście z tym swoim chłopem - obiad potrafi ugotować! Szczytem możliwości mojego M jest zrobienie jajecznicy...i przy okazji też potwornego bałaganu w kuchni 
Sylwia.m to Wy do Polski samochodem jedziecie???
A skąd wiesz o tej wyprzedaży 19 lutego? Bo ja zaglądałam na stronkę, gdzie są podawane miejsca tych wyprzedaży i tej akurat tam nie ma, ale w ten sam dzień jest w Halifax. Ja jeśli tylko nie będę tego weekendu spędzała u rodziców, to na pewno jadę na to zakupowe szaleństwo

Pozdrawiam dziewczynki :-)

Michalina, jak już WerkaMirek pisała, nie byłyśmy dziś w tym sklepie, jakoś za daleka tam i nam się nie chciało
Wybieramy się we wtorek około godziny 11, więc jeśli chcesz, to możesz do nas dołączyć :-)WerkaMirek muszę chyba kiedyś wpaść do Was na obiad

Mniam
Ty to w ogóle masz szczęście z tym swoim chłopem - obiad potrafi ugotować! Szczytem możliwości mojego M jest zrobienie jajecznicy...i przy okazji też potwornego bałaganu w kuchni 
Sylwia.m to Wy do Polski samochodem jedziecie???
A skąd wiesz o tej wyprzedaży 19 lutego? Bo ja zaglądałam na stronkę, gdzie są podawane miejsca tych wyprzedaży i tej akurat tam nie ma, ale w ten sam dzień jest w Halifax. Ja jeśli tylko nie będę tego weekendu spędzała u rodziców, to na pewno jadę na to zakupowe szaleństwo

Pozdrawiam dziewczynki :-)

W przyszlym tygodniu wybieram sie na te wyprzedaze co podala Sylwia... I zobacze!
obiad mam od wczoraj takze kuchnia czysta dzisiaj
To jumper to fajna sprawa ale na pewno nie jest warta 100 funtów bo przecież używa się tego tylko kilka miesięcy. Myślę że wszytskie dzieci lubią skakać więc Twoja Laurka pewnie też to pokocha a mama będzie miała chwilkę dla siebie
no nic ulatwili mi wybor
ma moment ze nie kaszle dluuuugi czas a potem jak ja zlapie to dusi sie ze az oczy na wierz jej wychodza