Agaam
Szczesliwa żona i mamusia
Hej, Hej:-)
Ja tu dzisiaj wstalam z zamiarem ze zrobie duze pranie i wywiesze na ogrod a tu d**a bo pogoda do kitu
a z kosza to mi sie wysypuje
Izunia gratuluje pracy:-) super ze tak Wam sie ulozylo
a co to ma byc za sklep? bo cos mowilas ze w bradford taki juz jest? co do mojej bratowej tak to Krysia:-) a jesli chodzi o rece pelne roboty to tak w koncu wszystko poszlo zgodnie z planem i niedawno odebralismy klucze:-):-)
Mamatrojeczki kurcze ja tez mam nadzieje ze sie wypogodzi bo inaczej chyba nie bedzie mi sie chcialo jechac do miasta
WerkaMirek co do grupy krwi to ja wiedzialam jaka mam i staralam sie z tego korzystac bo w Pl oddawalam krew
a ze przy tym bylo usprawiedliwienie ze szkoly to juz inna sprawa
Dziewczyny a wiecie czy tutaj tez jest cos takiego jak honorowe krwiodastwo? bo ja chetnie bym mogla oddawac ale nie wiem gdzie co i jak
Piszecie tak o tym rezydencie i paszportach i wychodzi na to ze rezydenta pewnie mam, ale o paszporcie moge zapomniec
Dobraa uciekam robic obiad milego dnia zycze Wszystkim:-)
Ja tu dzisiaj wstalam z zamiarem ze zrobie duze pranie i wywiesze na ogrod a tu d**a bo pogoda do kitu

Izunia gratuluje pracy:-) super ze tak Wam sie ulozylo

Mamatrojeczki kurcze ja tez mam nadzieje ze sie wypogodzi bo inaczej chyba nie bedzie mi sie chcialo jechac do miasta

WerkaMirek co do grupy krwi to ja wiedzialam jaka mam i staralam sie z tego korzystac bo w Pl oddawalam krew

Dziewczyny a wiecie czy tutaj tez jest cos takiego jak honorowe krwiodastwo? bo ja chetnie bym mogla oddawac ale nie wiem gdzie co i jak

Piszecie tak o tym rezydencie i paszportach i wychodzi na to ze rezydenta pewnie mam, ale o paszporcie moge zapomniec

Dobraa uciekam robic obiad milego dnia zycze Wszystkim:-)