Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tragedia.Chyba zaczne mu dawc ze sloikow,bo na moje to sie chyba obrazil:-
pomyslalm ,ze ja to chyba jedyna tak niegotuje:-(mysle sobie,zapytam was:-)Tagze pocieszylyscie mnie:-):-)
Tak,podaje od paru dni,jest zachwycony,szamie i krzyczy ze mu maloKAMA-i jak dajesz juz Maksikowi jedzonko??I smakuje mu??

. Ale wedlug tych jej tabelek rozwija sie perfekcyjnie z czego jestem niezmiernie dumna,hihi
Nie ma sprawy, jasne że zapytam.Ja mam do Ciebie prośbę:-):-) Jak będziesz rozmawiała jutro z konsulem to zapytaj się jego, proszę czy jest możliwe że paszport się spóźni.
Z tego co wczesniej mówił to na ten 10-cio letni czeka się 4 miesiące. Mój Rafał czeka już 4, 5 miesiąca i nie wiem czy tak to czasami bywa że się spóźnia czy może jest cos nie tak i tzreba dzwonić do konsulatu:-)
Mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie kłopot:-)

:-)
.Najgorsze jest to że zapisał mi jakieś dwie maści a jednej z nich w żadnej aptece nie można znalesc
.Szok co za lipa w tym kraju.Niby byłam umówiona na 14.40 a prawie bym woglę nie weszła do gabinetu bo pani z rejestracji wczoraj dała mi karteczkę a sama sobie w komputerze nie zapisała
.Ale tu mają syf
.Ampar 3 jeżeli chodzi o małego ta tak mnie dzisiaj denerwuje że szkoda gadac i opisywac bo sporo tego się dzisiaj uzbierało.

Ingrid-masz suwaczek:-)