reklama

Mamy z Bradford

Pralka jest standardowa więc całej sofy nie zmieściłam:-):-):-).Wyprałam same poszewki od poduch.Ale tobie Sylwia.m żarciki w głowie:-p.Idę cwiczyc może uda mi się odchudzic do niedzielnego pikniku:-D:-D:-D.

reklama
kama-no fajnie ze autko juz PRAWIE zrobione:-)moze sie wkoncu poznamy:-)
kasia8118-nie maltretuj sie tymi cwiczeniami:no:przeciez nie musisz:tak:i wlasnie zjesz kielbaski i znowu bedziesz musiala cwiczyc:tak:

Sylwia tak patrze na Twoj profil i sie zastanawiam jak Ty to zrobilas,ze masz male dziecko,zarejestrowana jestes na BB od stycznia tego roku i napisalas ponad 1200 postow??? Marcelek rzeczywiscie musi byc aniolkiem;-):tak::-D:-):happy2:

czesc dziewczyny:-)

Przepraszam ze tak pozno sie odzywam , ale Kasia wam juz pisala o naszej przygodzie.Tyle mam do przeczytania ze sama nie wiem czy dam rade:confused:

U nas wszystko ok, Szymek odstawiony od cycka pije mleczko,,aptamil,, no i narazie nic mu po nim nie jest.
Wyjazd do polski dobrze zrobil , moj maz spisal sie na medal no i babcia tez.:tak::-)
No gdyby nie ta przykra niespodzianka:-(, smutno nam , bo czlowiek sie dorabia , odklada, a tu przyjda jakies pier..... gno... i zaje...:wściekła/y::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry: No coz satlo sie nie ma o gdybac, wazne ze synek i babcia cali i zdrowi.Az strach pomyslec co my moglo byc:no:

Dzis bylismy w Blacpool ( moze zle napisalam) , ale bylo fajnie , Szymek i Fabian grzeczni , tylko troszkie wialo.Ale ogolnie super.:-)

No a kiedy spotkanko? bo sie za wami stesknilam.
No musze juz leciec, nie mam za duzo czasu bo mamy gosci , wiec sorki, ale w niedziele odlatuja i bede z wami codziennie;-):-).
Pozdrawiamy i caluski dla wszystkich maluszkow:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry