reklama

Mamy z Bradford

Ale tu cicho. Widac niedziele spedzamy rodzinnie- i dobrze.
Ja do tropical world nie dotarlam bo w Roundhay Parku zostalismy caly dzien. Pogoda byla super, trafilismy tez na jakies zawody-wiec imprezka byla
Maly jechal ciuchcia, gral w pilke , biegal, karmil kaczki a duzy puszczal latawiec:-D

Doris78- zanim uciekniesz do polski podaj mi prosze gdzie na te pilki chodzisz. Bo jak nie ma pogody to to super sprawa jest

Tak sie zastanawialam dzisiaj z mezem, ze gdzies bysmy wyskoczyli wieczorem ale posiedziec to malemu bedzie nudno. I tak pomyslelismy o kreglach. Myslicie ze da rade z takim maluchem?Nie to zeby gral ale moze pobiega czy zabrac ze soba takie plastikowe? Wiecie jakies piwko, dwie godzinki gry i do domu. Moze ktoras tez by miala ochote? Nie wiem tylko czy w ogole mozna z brzdakiem tak gdzies o 18?

reklama
AMPAR-my bylismy z Dawidem na kreglach i nie bylo problemu z wpuszczeniem:-)siedzial sobie w wozku i patrzyl:-)wiec spoko ,mozecie z nim isc:-)A ja na te plac to chodze kolo Tesco na Halifax Road,tam jest taki stary budynek i ten pac zabaw miesci sie na ostatnim pietrze:-)ale tez jest drugi taki kulkoland na BD7 kolo farmers boy,ale dokladnie Ci nie wytlumacze bo nie wiem jaka to jest ulica:no:

Siedzę i nie wiem co napisac bo taki jakiś dziwny mam dzisiaj dzień.Znowu mnie w kościach łamie i ogólnie jakaś nie do życia jestem.Jakoś udało nam się znalesc ten targ,ale ile jechaliśmy tam czasu to aż wstyd się przyznac:no::no::no:.Tak nas kierowała nawigacja że szkoda gadac:no::no::no:.Na miejscu byliśmy po 9 rano.A ty Dorota o której byłaś bo nie widziałam Ciebie?Zrobiłam tam jakieś drobne zakupy nic wielkiego.Pózniej wróciliśmy do domu na obiadek i pojechaliśmy do parku na spacerek i tak zleciał dzionek.

Hej kochane my mielismy bardzo wizytowy weckend:-)normalnie az sie ciesze ze sie skonczyl hehe padam na twarz
Wczoraj mojego meza siostra, wieczorem znajomi a dzis kuzynka z rodzinka.
Ale za to pogoda za to dopisala i moglismy sobie isc na spacer do parku i w pilke pokopac (oczywiscie ja tylko patrzylam na pilke hehe)
Abi niestety ma ostry katar wiec pewnie bedziemy mieli znow ciezka noc:no:
Dobra lece spac bo mnie luby wola:-)
Do jutra mamuski:cool2:

No szok jestem dzisiaj pierwsza?A gdzie kasia8118 to on zawsze byla tu pierwsza!!!!!!!!!!!!
Pogoda nam sie spie....
Jak na zlosc.
Doris jak noc z katarem?
Fabianowi robilam inchalacje przed spaniem i noc byla spoko.:tak:

Hejka, no pierwsza :-) A co będzie jak Kasia leci do Polszy :-D Nic nie mów Kasiula, Ja normalnie plana miałam, a nie wychodzę, o nie. Wczoraj zrobiłam pierogi i na dziś i wiem, że dobrze, bo zaraz będzie lało, więc znów muszę zapewnić Olkowi atrakcje w domu. Poza to mu nie zapewnię, bo muszę dziś kaskę do Polszy wysłać, więc się spłuczę na maksa, więc lipa :-) Ale spoko, nie znudzi się, może ....

Dzień dobry.Jak to miło że nie jestem pierwsza tak jak często to bywało.Nocka ok.mały ładnie mi spał od 20.30 do 7.15.Szkoda tylko że z nami :sorry2:.No ale to już norma że jedną czesc nocy musi spac z nami.Spał tak dugo bo wczoraj w dzień spał może tylko 30minut w samochodzie.Niby się wyspałam,ale i tak nic mi się nie chcę jak widzę taką szarówkę za oknem:no::no:.Mam nadzieję że się trochę rozpogodzi bo o 11 mam randkę z Niunką na placu zabaw:-p.

Kurczę czas się zacząc przygotowywac do wyjazdu bo do piątku już dużo nie zostało.Boże żeby tylko ta pogoda w Polsce była łaskawa:tak:.A ja oczywiscie nie mam kostiumu na plaże mam nadzieję że uda mi się coś kupic w moim mieście nim pojedziemy nad morze.

No ciekawe czy zrobimy jakieś spotkanie w tym tygodniu bo pogoda ma byc cały czas podobna czyli do d...Fajnie by było spotkac się gdzieś w parku na trawie bo to jest jedyne miejsce gdzie moje dziecko bawi się spokojnie i nie marudzi i ja w tedy mam okazje sobie pogadac.Bo w kawiarni to męka z moim dzieckiem:wściekła/y:.

reklama
No kochane, powodzenia, mam nadzieję, że bez parasolek się Wam obędzie :-D
Ja jestem za spotkaniem, ale czy ten na górze Nam zezwoli ?! Kasia, nie przesadzaj, Krystek jest normalny, jak każdy chłopak ;-) A mnie się nudziło z rana, posprzątałam i ....
8f969c46e5e60864med.jpg

No i już szaleję :-D A u mnie już kropi :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry