reklama

Mamy z Bradford

Kaśka, ale Ci dobrze, że jedziesz....
Amparowa, Tudoworowa, duchota to może i jest, ale jak w Tropical staniesz pod wodospadem, to poczujesz się, jak w teledysku Petera Andre " Mysterious Girl " :-D Fajnie tam jest.

reklama
KASIA8118-ja wczoraj juz nie mogalmm sieziec przy kompie bo moj Dawid jest przeziebiony i nos ma zapchany:wściekła/y:i pol nocy wyl ,bo mu sie co chwila zapychal:-)Ale moglas dzisiaj zadzwonic,ja tak i tak nie spalam i zreszta tam dzisiaj bylismy:-)Caly czas sie kierujesz na lotnisko,jest dobrze oznaczona droga .A potem na tym rondzie przy lotnisku musicie jechac na Harrogate i Skipton,a juz tam z drogi widac to:-):-)Podaje Ci ,bo moze za tydzien sie wybierzecie:-)Troche sie spoznilam:-)

Ja zaraz tez jade do Shibden Park,bo Kubus chce sie przjechac ciuchcia:-)ostatni raz przed wyjazdem:-)

Cześć dziewczyny
wczoraj mielismy gości więc totalne urwanie glowy:tak:,a dzisiaj jak to mówi moje szczęście jest trochę zepsuty :-D.więc nawet nie wiem co będzie z dzisiejszym dniem ,Buziaczki i miłej niedzieli .

dziewczyny nie dam rady przeczytac tych stron co naprodukowaliscie. przeginacie :-)
witam nowe mamuski i dzieciaczki na forum :D
Podroz nam minela szybko i spokojnie Michas strzelal usmiechem do kazdego i nie dal mamusi w kosc.
w Polsce duszno parno az mam juz dosc Michal sie przeziebil od tych przeciagow jest mu goraco nie moze spac :-(
czekam na moja mame jak na zbawienie bo narazie to jestem cholernie umeczona:dry: ale jezdzimy z Michasiem czasem na wies do jego chrzestnej czasem nad jeziorko i jakos tak leci czas, lece posprzatac bo wlasnie maly spi wiec mam chwile na ogarniecie
pozdrawiam Was baaaaardzo goraco z parnej i dusznej Polski hehe

Oj widac ze jest piekna pogoda,bo niokogo tu nie ma:szok::szok::szok:cicho:szok::szok:My wlasnie wrocilismy z Shibden Park ale sie nastalam w korku,zeby z tamtad wyjechac:szok::szok::szok:
KASIEK83-FAjnie masz,ze masz fajna pogode:-)u nas dopiero dzisiaj przestalo padac:-):-)Ale Ty napewno sie nie nudzisz:-)

No my byliśmy na spacerku tam, gdzie Olo lubi i nikogo nie ma.. :-) A potem sadziliśmy pierogi z mięsem, znaczy Ja z Kamilem, bo Olo zjadał :-D Zmęczona jestem na maksa, a teraz na Five oglądam Legalną...
Przejadłam się tymi ogórkami Polskimi z Frozena. Jakieś dwa miechy jak nie więcej odkryłam u Nas Polskie kiszone w słoikach i paprykę, ale ona się rzadko pojawia, zjadłam ich tysiące dziś :-D Już nawet notki dziś nie piszę, bo za obszerna będzie - napiszę se z rana ( fajowski weekend ), a co do tygodnia, jakoś się zgadamy co, na Parki :-):tak:;-)
Kasiek, pozdrów Polszę :-) No i miłego wypoczywania. Do wieczora, idę się bawić ze swoimi :*

Czesc dziewczyny!

Wekend minal nam nawet nawet.
Troche sie zdziwilam bo nie duzo mialam do czytanie tym razem!
Doris wiem co czujesz bo ja mam z Fabianem to samo: zapchany nos i do tego kaszel.Zal mi go.:-(nie wiem nawet gdzie mi sie przeziembil?Staram sie byc bardzo ostrozna.A tu masz ci.
Mam nadzieje ze szybko nam wyzdrowieja chlopaki.:tak::tak::tak:

hejka ja tylko na chwilke bo mam urwanie glowy od 6.30:-D
moj prezent-fretka całą noc przespala... o6.30 zrobila mi pobudkę (jeszcze nie mielismy klatki i spala w skrynce na bielizne) postanowila wyjsc z legowiska i pozwiedzac pokoik wraz z kabelkami... bawilysm sie w ganianego przez prawie trzy godzinki hahaha nawet sniadania nie zrobilam tylko pierwsze to do sklepu po klatke :-D kochane malenstwo teraz sobie smacznie spi...ciiii...

reklama
KASIA.J-No chyba tak ,ja bym musiala zaprosic,bo moj Maz nawet na to by nie wpadl:wściekła/y::wściekła/y::no::no:
K&F-moj Dawid to zie zarazil od Kuby,wiec ja mam zrodlo zarazenia i mnie powoli tez bierze,ale zapobiegawczo juz wzielam tabletki:-)
Nefretete-To twoj Luby sprawil Ci drugie dziecko:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry