reklama

Mamy z Bradford

No tak wszystkie pewnie na spacerku z maluchami a ja siedzę w domu i czekam z obiadem na mojego aż wróci ze szkoły i wtedy ja ruszam do szkoły:tak:.Mały śpi czyli wszystko wraca do normy;-).Idę zaraz trochę przypomniec sobie materiał z ostatniej lekcji i nie tylko bo może będzie dzisiaj pierwsze dyktando :szok:.A jak nie dzisiaj to za tydzień,ale mnie już nie będzie:-D:-D:-D.Ups właśnie dostałam rachunek za prąd:shocked2: aż się boje otwarzyc.Chwila prawdy.Zobaczymy ile mnie kosztuje te wieczne siedzenie na BB:-D.

reklama
Ja właśnie wróciłam z farmy i play'a. Farma Pana James'a. Kozak.
No i za tydzień Thomaslad, już wiemy gdzie jest, ale dziś za późno się ogarneliśmy, ale Olek zakochany bo wyszalał się z tatą :-) Padł a ja robię paprykę faszerowana według przepisu mojej Katie i sprzątam, bo wieczorem goście. No i jutro męż do pracy, więc do .... jak będę :-D

Ja to Edyta zdycham na maksa, sił nie mam po tych wojażach dzisiaj, nie wiem jak dziewczyny, ale pewnie też wybyły - jak to w weekend, jeszcze pranie zrobiłam, bo nową pościel zakupiłam, więc całą " Starą " poprałam, jeszcze w poniedziałek, dla Olka muszę się rozejrzeć. No i tak zaraz do wanny idę, a potem znając mnie padnę. Spodziewaliśmy się dziś gości, ale na jutro przełożyłam, bo ta wycieczka po Ls20 mnie zmęczyła, ale kurcze warto było :-)
Z rana musim notki uzupełnić synkowe, ale to z rana. Nic mi się nie ce :-D Mam 12 letnią whiskey, skoro w środku nic nie ma, na sen sobie dziś z moim ukochaneym ten tego . Buziaki i miłego wieczorku.
mam nadzieję, że sobie Dorotko poradziłaś i miłej zabawy z zasysaniem ;-):-)

My tez padnieci. Bylismy dzis na basenie sie pomoczyc, bo w ten upal to nic innego sie nie chcialo robic. Kuba padl, biedaczek. Za to Maciek dokazuje i nie okazuje odrobiny zmeczenia. Maly lobuziak czuje, ze mamusia chciala sie znowu wyrwac na miasto :-p
Bylam sobie dzis obciac wlosy, musze sie teraz przyzwyczaic, bo troche krotko. Byl dzis u mojego fryzjera jakis stylista francuski (jak to mowi moj maz - miekki w nadgarstku ;-):-D) i doradzal paniom. Mnie chcial jeszcze krocej, ale sie nie zgodzilam. Niestety nie mam godziny rano na to by sobie modelowac wlosy.

Brydka - co to ten Thomasland i gdzie jest?

Brydka-tak sciagnelam tego utorrento i sie zgrywa:-)dzieki:-)No i wlasnie gdzie jest ten Thomasland??

A my dzisiaj bylismy na Foster Sqeare ,potem u rodzicow na obiedzie,potem na spacerku i tak dzionek zlecial:-):-)
nIUNKA-Widzialam dzisisj Twojego meza:-)gral w pilke z kolegami:-)Ja bylam z maam i chlopakami akurat na placu zabaw:-)

A my też byliśmy w mieście na pysznej kawce i zakupach, a jak dzieci ładnie pójda spać to mąż zabiera mnie na randkę. W końcu od czego są dziadkowie.

Ostatnia edycja:
reklama
No witam ja już też wróciłam dawno z centrum.Ostatnia lekcja zaliczona i teraz muszę czekac do września;-).Standardowo jak to w sobotę pizza zjedzona ,piwko wypite i pewnie filmik też się jakiś znajdzie:tak:.4 muchy też bym sobie poszła na randkę dawno już nie byłam:-p.A ty Dorota w jakim parku dzisiaj byłaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry