Dzien dobry:-)Oj kasia8118 ale sie usmialam ,z ta
AKCJA nowa nazwa
ale to dobrze,bo ja jakis maz dorwie ta strone nie bedzie wiedzial o co chodzi

Ale widze ostro bierzesz sie do roboty

No widzisz,moze dzisisj w dzien znowu Krystian zasnie wczesniej i potem na noc tez wczesnie
i potem znowu bedziesz miala AKCJE!!

z Tym internetem ja tez czasami mam,ze wejde w strone ale za diabla nie moge nic napisac,strona mi uciekala zawsze,tez nie wiem czemu

KASIA.J-Ja na razie nie mam tego problemu,bo Kubus raczej sie dzieli:-):-)Ale za to zaczyna nas wypraszc z pokoju,jak przyjde z Dawidkiem do jego pokoju
bo Kuba sobie ladnie ulozy autka i autobusy a Dawid mu to rozwala i wtedy sie Kuba denerwuje
i wtedy jest jazda....

Brydka-a gdzie Ty jestes???jeszczed spisz??

AKCJA nowa nazwa

ale to dobrze,bo ja jakis maz dorwie ta strone nie bedzie wiedzial o co chodzi

Ale widze ostro bierzesz sie do roboty

No widzisz,moze dzisisj w dzien znowu Krystian zasnie wczesniej i potem na noc tez wczesnie
i potem znowu bedziesz miala AKCJE!!

z Tym internetem ja tez czasami mam,ze wejde w strone ale za diabla nie moge nic napisac,strona mi uciekala zawsze,tez nie wiem czemu

KASIA.J-Ja na razie nie mam tego problemu,bo Kubus raczej sie dzieli:-):-)Ale za to zaczyna nas wypraszc z pokoju,jak przyjde z Dawidkiem do jego pokoju

bo Kuba sobie ladnie ulozy autka i autobusy a Dawid mu to rozwala i wtedy sie Kuba denerwuje
i wtedy jest jazda....

Brydka-a gdzie Ty jestes???jeszczed spisz??

Idę do lekarza się przebadać, nie wiem co się dzieje, że tak długo nie miałam, a wczoraj net nam i sąsiadowi wywaliło, więc nie miałam, a koleś z Virgin chciał nam serwisanta we wtorek wysłać, to się K wku... i z rana net wrócił.... A dziś, chyba ładnie, więc pojedziemy gdzieś, jak będzie ciepło :-)