reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry:-)Oj kasia8118 ale sie usmialam ,z ta
AKCJA nowa nazwa:-D:-Dale to dobrze,bo ja jakis maz dorwie ta strone nie bedzie wiedzial o co chodzi:-p:-p:-pAle widze ostro bierzesz sie do roboty:-D:-D:-p
No widzisz,moze dzisisj w dzien znowu Krystian zasnie wczesniej i potem na noc tez wczesnie :tak:i potem znowu bedziesz miala AKCJE!!:-D:-D:-p:-p
z Tym internetem ja tez czasami mam,ze wejde w strone ale za diabla nie moge nic napisac,strona mi uciekala zawsze,tez nie wiem czemu:cool::dry::sorry2::eek:
KASIA.J-Ja na razie nie mam tego problemu,bo Kubus raczej sie dzieli:-):-)Ale za to zaczyna nas wypraszc z pokoju,jak przyjde z Dawidkiem do jego pokoju:wściekła/y::wściekła/y:bo Kuba sobie ladnie ulozy autka i autobusy a Dawid mu to rozwala i wtedy sie Kuba denerwuje:wściekła/y::wściekła/y:i wtedy jest jazda....:wściekła/y::wściekła/y:
Brydka-a gdzie Ty jestes???jeszczed spisz??:-D:-D

reklama
:eek:U nas generalnie Adaś lubi bawić się z Julią ale z dzieleniem to różnie bywa. Czasami przypomni sobie o dzieleniu jak chce się bawić Julki zabawkami. Czasami nawet na siłę wpycha Julce swoją zabawkę. Oczywiście on wybiera zabawkę Julia nie ma nic do gadania.:eek:

4muchy teraz to ja się uśmiałam jeżeli chodzi o ciążę bo to musiało by byc ekspresowe zapylenie.Zeby zaraz po stosunku byc w ciąży i miec tego objawy:-D:-D:-D.Wychodzi na to że z mojego męża super szybki zapylacz:tak::tak:.

Dostałam okresu, łaaaaadnie spóźniony co :zawstydzona/y: Idę do lekarza się przebadać, nie wiem co się dzieje, że tak długo nie miałam, a wczoraj net nam i sąsiadowi wywaliło, więc nie miałam, a koleś z Virgin chciał nam serwisanta we wtorek wysłać, to się K wku... i z rana net wrócił.... A dziś, chyba ładnie, więc pojedziemy gdzieś, jak będzie ciepło :-)
Kasia pisałam na Mamach z Warszawy, dlatego jestem tu od 2006 roku, zaczęłam pisać na Sadybie wiesz jeszcze jak mieszkaliśmy. Więc już wiem, czemu tu tak długo jestem :-)

:eek:U nas generalnie Adaś lubi bawić się z Julią ale z dzieleniem to różnie bywa. Czasami przypomni sobie o dzieleniu jak chce się bawić Julki zabawkami. Czasami nawet na siłę wpycha Julce swoją zabawkę. Oczywiście on wybiera zabawkę Julia nie ma nic do gadania.:eek:
U mnie jest identyko:-D:-D:-DTylko Dawid jeszcze nie placze bo Kubus mu zaraz szybko da jakas inna zabawke i Dawid jest zaraz zadowolony:tak:ze ma w raczce cos nowego:-D:tak:

Dostałam okresu, łaaaaadnie spóźniony co :zawstydzona/y: Idę do lekarza się przebadać, nie wiem co się dzieje, że tak długo nie miałam, a wczoraj net nam i sąsiadowi wywaliło, więc nie miałam, a koleś z Virgin chciał nam serwisanta we wtorek wysłać, to się K wku... i z rana net wrócił.... A dziś, chyba ładnie, więc pojedziemy gdzieś, jak będzie ciepło :-)
Kasia pisałam na Mamach z Warszawy, dlatego jestem tu od 2006 roku, zaczęłam pisać na Sadybie wiesz jeszcze jak mieszkaliśmy. Więc już wiem, czemu tu tak długo jestem :-)
No to sprawa sie wyjasnila z ciaza:-)nie doszla nam kolejna CIEZAROWKA:tak::tak:
A z tym Virgin to bys musiala sobie pogadac z moja siostra,oni dzwonili ze 100 razy i prosili zeby ktos przyjechal i naprzwil bo nie mieli neta i sie nie doczekali nikogo przez miesiac ,az wkoncu zrezygnowali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z tym internetem to jest tu masakra każda z nas ma w innej sieci,a i tak każda równo narzeka.Ja mam 02 i jest lipa straszna pierwsze dwa miesiące działał szybko i sprawnie a pózniej zaczęły dziac się cuda.Na dzień dzisiejszy działa ,ale jest cholernie wolny.A ja mam już dosyc czekania przed komputerem żeby się jakaś strona raczyła otworzyc i często rezygnuje:no::wściekła/y:.

reklama
No to szykuje nam się ładna sobota i niedziela z tego co zapowiadają :-):-):-).Jutro jak będzie ładnie to wyciągnę mojego na ten targ koło lotniska może uda mi się kupic coś ciekawego mojemu nicponiowi .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry