reklama

Mamy z Bradford

reklama
nefretete101 wiesz ja mam taki problem że w moim bloku wiele firm nie podejmuje się założenia internetu.Nie wiem czemu ,ale z tych firm co chciałam to mi odmówili jak np.Virgin.

za internet placimy 30 tylko ze musimy miec jeszcze aktywne łacze telefoniczne. przewaznie w kazdym domku jest linia telefoniczna podciagnieta tylko trzeba ja aktywowac, jak jest juz aktywna to z netem nie ma problemu;-)

Halo kochane my juz po sniadanku Abi spala prawie cala noc :-)ale jestem szczesliwa.
Czy ktoras z was byla na wyprzedazy w ikei ?Jest tam cos ciekawego?bo chyba jutro koniec co?

kurcze mam problema... ostatnio moje kochanie wgrywalo na nowo system i komp jest goly w programy. chcialam sobie wstawic pare zdjec na nk i nawet nie mam jak ich zmniejszyc ech...:wściekła/y:

Ja mam i telefon i wczoraj pierwszy raz taka krzywa akcja, okazuje się, że był podcięty kabel na zewnątrz... ??? :dry: Ciekawe strasznie. No, ale nieważne. Kasia, jak jesteś na gg odezwij się, bo mam pytanie do Ciebie.
Jak mnie boli to poezja :-( idę na drugie śniadanie Olkowe i wybywamy z domu, nie wiem, co zrobię z tym dniem, ale walim gdzieś :-)

reklama
czesc dziewczyny.
U nas ciezka noc, Szymek obudzil sie o 4 rano i byl caly rozpalony , podalam mu czopek i chyba pomoglo, wypil mleczko zaraz potem wszystko zwymiotowal, na szczescie byl tak umeczony ze wmiare szybko zasnol. Latalnie. Mysleze to na zabki - ta goraczka , bo rano juz wszystko bylo dobrze.

Kasiu8118- ale smiesznie z ta akcja:-D. No a moze to naprawde ciaza:-p
Brydka - szkoda ze ma @, a juz myslalamze bedzie kolejne dzieciatko.

No moze faktycznie bedzie ladny weekend. Mam nadzieje ze pogoda sie wkoncu poprawi.

Ciekawe jak tam kobitki wakacjuja sie w Polsce. Kurcze jak im zazdroszcze.
Karola- zyjesz jeszcze?
Sylwia a jak tam u was?
Kasiu83 - Aska - piszcie co tam u was.
Pewnie zadna nic nie napisze , bo nie maja czasu na forum , tak to juz jest w Polsce- ciagle biegiem.

Kasiu8118 i Doris- nie wiem co wy macie z tym internetem ze nie mozecie otwierac stron. Ale pamietam jakis czas temu ja tez nie moglam przez kilka dni wejsc na BB.
My mamy internet z BT i wsio ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry