Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

KASIA8118-nIe martw sie to tylko dziecko:-)musisz sie postarac o rodzenstwo dla niego to bedzie umial sie dzielic:-):-)No i musisz byc na nastepnym spotkaniu musimy przed wyjazdem sie pozegnac

.Jeżeli chodzi o wczoraj to dziwie się ze ty Doris i Ewa nie wiecie o jaką akcje mi chodziło;-).Chodziło mi o seks akcje

.Cała szczęśliwa po robocie myślałam że wejdę sobie na forum a tu dupa coś miałam problemy z otwieraniem stron i nie tylko BB.Raz mi się udało otworzyc BB,ale nie mogłam nic napisac.Dziwne

.Ale w sumie to za dużo nie pisałyście to nic nie straciłam.Jak zwykle się obijałyście
.A jeżeli chodzi o noc to była fatalna bo nie mogłam spac i co parę minut chodziłam siku nie wiem co mi było.Pęcherz niby mnie nie bolał,ale ile można chodzic sikac w nocy
.Szok nie wiem ile spałam,ale wiem że super krótko aż oczy mnie szczypią.Może za dużo wczoraj myśli wędrowało mi po głowie,albo może to przez brak tego internetu nie mogłam spac nie wiem

.