reklama

Mamy z Bradford

reklama
fajnie, ze spotkanko sie udalo. ja czekam na kolejne spotkanko z mężczyznami naszymi, bo tylko tak moge sie z wami zobaczyc ;-):-) mam nadzieje że bedzie jeszcze zanim urodze, bo jak urodze to chyba szybko sie nigdzie nie wybiore- cholera wie :-D

Brydka jak to możliwe że jesteś w Anglii od września 2007r a pisałaś pierwszy raz na forum w 2006r?
KASIA8118-Oj przed Toba nic sie nie ukryje:-);-):-pAle to dobrze:-)

Moj Dawid padl mi juz o 7:szok::szok:ja juz zdazylam umyc podlogi,pozmywac i juz jestem wolna:-)no prawie ,jeszcze Kube odstawic do lozka.Tak mi sie przypomnialo jak wczoraj Kubie czytalam basnie Andersena i byla bajka Krzesiwo.I czytam ,czytam a tak byl taki tekst;;I zolniez odrabal glowe czarownicy....:szok::szok::szok::szok:nie przeczytala tego na glos,ale zdebialam jaka basn:szok::szok::szok:

No ja też już wolna.Mało poszedł spac o 20.20.Oby spał już do rana:tak:.Doris78 no widzisz ja tu taki strażnik jestem ktoś tu musi pilnowac porządku :-D:-D:-D.Dobre bajki synkowi czytasz.Uważaj żeby ci w nocy głowy nie odrąbał :-D:-D:-D.Ja coś nie mam dzisiaj humoru po naszym spotkaniu.Mały mnie tak dzisiaj zdenerwował u Niunki że szkoda gadac aż mi się odechciało kolejnego spotkania z jego udziałem:-(:-(.

KASIA8118-nIe martw sie to tylko dziecko:tak::-)musisz sie postarac o rodzenstwo dla niego to bedzie umial sie dzielic:-):-)No i musisz byc na nastepnym spotkaniu musimy przed wyjazdem sie pozegnac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry